Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Dozvola za pušku

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Dozvola za pušku
ssekir75
 prijatelju, pozovi ti ministarstvo u bg i izlozi im svoj problem. mislim da ce nekako reagovati. bar se dosada niko nije pozalio na njih (a da budemo iskreni oni bas ne podnosi ove "nize" jer im stvaraju glavobolje svakakvim sitnicama).
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

калибар је "производ" два броја означених милиметримаStari

не пучај шинко док им не видиш беоњачеElmer

avast

nenad_franc kaže:
ja sam tek sad video vase pisanje... stvar je u tome da nemam kome da se zalim... nakon ubedjivanja u polocijskoj stanici u raznju da im stalno vracaju zahteve, resim da pozovem u nisu da proverim to. na pitanje da li je istina to sto mi govore u raznju, sluzbenik mi odgovara da jeste, posto u nisu nema odgovornog lica koje moze da potpise odobrenje Kolce Jaooo posto u nisu vec 3 godine nemaju nacelnika policije(ne moze vlast da se dogovori), a zamenik je nakon stalnog odsustvovanja zbog bolovanja, resio da ode i u penziju... pa tako da, dok se ne dogovore za novog nacelnika, nema ko da udari potpis...

Za ovo covek treba da ima debele zivce.Shock
i50.tinypic.com/2r7ol1c.jpg

Podunavac
 Za ovo čovek treba da podnese žalbu ili čak tužbu na višu distancu. Pa ako treba i u ministarstvo u Beograd. Ovo je stvarno bezobrazluk i sramota!
Tri prsta 2Kolce

ssekir75
 da ne bude da svi kude, evo ja cu da pohvalim ovdasnju policijsku stanicu i referenta koji mi je bez ikakvih veza i vezica izdao odobrenje za nabavku za 7 dana sa regularnom terenskom proverom i proverom u nisu (odseljen otuda pre 6 godina). predao 14.3. bila gotova 21.3. cuda se ipak desavaju ;)
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

stojkuki
 E mili moji, na zalost ali stanje je takvo. Bez nacelnika u nisu, nema ko da potpise dozvolu ... Takvi su propisi. Koliko se ja secam rok za izdavanje je mesec dana. U vecini velikih gradova to je uvek malo duze, ponekad i mnogo duze, ... Ali, kao i u mnogim drugim stvarima, zbog politike uvek nagrabusi mali covek. ....

Posto su sad dobili nacelnika ... Mozda ti se i posreci, .. Usput ja sam jednom cekao 6 meseci, ... I nikem nista

nenad_franc
 zalio bih se ja odavno, ali sam se plasio odgovora koji bih dobio... plasim se da bih se razocarao!
ssekir, pa i ja bih dobio da sam se odselio kao i ti da nemam nikakove veze sa nisom Smile
stojkuki, koji crni mesec dana... da sam zatrudneo, sad bih vec cekao dan kad cu da se porodim, jer sam duboko zagazio u deveti mesec od kako sam predao... Grin ma koji crni zakon, ti u jednom od najvecih gradova u srbi 3 ipo godine nemas nacelnika policije... pa zar stvarno mi u srbiji nemamo odgovarajuci kadar za to mesto... isto kao kad u firmi nebi imao direktora, a sefovi ne dolaze na posao, i ti da ocekujes da takva firma posluje... pa ja se nadam da ce da mi stigne kad se zavrsi lov na srndaca... jer, posto sam za svaku divljac propustio po jednu sezonu, sto bi pa srndac bio izuzetak Smile

Barbarosa
 Ovo je tuga...

stojkuki
 Gde tuga, ... Tuga je ono 40 dana, ... 6 meseci, ... A ovo je, ....

avast
 E pa drage kolege Nis je ovih dana dobio nacelnika policije i iskreno se nadam da ce vam odobrenja sto pre stici.Pozdrav
i50.tinypic.com/2r7ol1c.jpg

nenad_franc
 evo, da se javim ja ponovo, da ne pomislite da sam zapostavio temu Smile nakon postavljanja novog nacelnika policije u nisu, i misljenja da se mojim mukama blizi kraj, danas su me ubedili da nije tako... danas odem do policijske stanice u raznju, da proverim jel su uradili nesto, posto konacno postoji odgovorno lice koje moze da potpise odobrenje, sluzbenik mi odgovara da nisu nista uradili, jer su im vratili zahteve iz nisa, i policijski sluzbenik mi kaze da ne zna sta da radi... na moje pitanje, zbog cega su vratili, kad sad postoji nacelnik u nisu, on mi odgovara da ,,novi nacelnik nece da potpisuje nista sto je podneseno pre nego sto je on postao nacelnik"... ja sam najblaze receno bio zbunjen i u soku... znaci policijska stanica u raznju prima zahtev, vrsi terensku proveru, procenjuju dal je lice koje je podnelo zahtev podobno ili ne za izdavanje vatrenog naoruzanja, a nacelnik u nisu samo treba da potpise pozitivan ili negativan odgovor, i on to nece da uradi... ja sam bio ostao bez teksta.. a ni sad ne znam sta da kazem na to... ako neko od kolega zna broj unutrasnje kontrole ili ministarstva unutrasnjih poslova, neka mi posalje u privatnoj poruci... jer se ovo pretvorilo u sam vrh bezobrazluka...

mb-bb
 Pozdrav dobri ljudi...
Evo da napisem moje iskustvo sa dobijenjem nabavne dozvole u NS.podneo sam zahtjev 31.01 i kaze mi zena kada izadje terenska provjera da nazovem za 14 dana bice rjeseno.Provjera je bila poslje 7 dana, ja se obradovao posto sam ovdje citao kako pojedine kolege muku muce Sad. Reko ala ce ovo biti brzo rjeseno jer sam pusku vec kupio i cekam samo nabavnu.Bila zemska prolicajac u provjeri, sve super ja prijavljen kod brata i ona dosla popricali i kad je odlazila sretne komsinicu sa 3 sprata pita za mene kaze komsinica da me zna i da sam ok ali da ne zivim tu u zgradi jer me slabo vidi Shock.E onda ja nazovem za 14 dana nema nista u supu, tako proslo jos dve nedelje ja zovem nema nista.kao ono mene zove policajac u firmu iz stanice koja je nadlezna u tom djelu grada da dodje za pola sata u provjeru.Njega nema cjeli dan, to je bio utorak, javio se sljedece srjede kao, taj dan je imao intrevenciju i zaboravio kanije da dodje.kad je bio sad cekam opet i zovem ono nista...Zvao sam svaki drugi dan, sreca pa je zena u supu strpljiva i kaze mi kad da zovem da treba stici svakog casa.E kad je doslo skoro dva mjeseca kazem joj da zove trenesku provjeru da vidi gdje je zapelo.I Ona zvala kaze ova sto je bila prvi put u provjeri otisla na bolovanje pa niko drugi ne moze njen predmet da radi ali kao vraca se nazad pa ce rjesiti.Na kraju je stiglo za 2 mjeseca i 5 dana a zakonski rok 30 dana....
Tako sam u petak konacno prepisao pusku i doneo je kuci ali o njoj cu u odgovarajucoj temi Bye
Svaka budala ima svoju srecu u zivotu, a ja imam lov...

veljko__
 Au dugo si cekao,ali je bar vredelo.Bye
Tri prsta 2 Kolce srbijalov

klaja
 Kolega Mb-bb cestitam ti kupovini lepe puske a sledeci put pre nego sto predas nabavnu trazi lekarsko uverenje od pandura dali su zdravi da te opet ne zakaci bolovanje. S obzirom da je bila policajka u proveri imao si puno srece sto nije na trudnickomHaHaHaOdobreno
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

mb-bb

klaja kaže:
Kolega Mb-bb cestitam ti kupovini lepe puske a sledeci put pre nego sto predas nabavnu trazi lekarsko uverenje od pandura dali su zdravi da te opet ne zakaci bolovanje. S obzirom da je bila policajka u proveri imao si puno srece sto nije na trudnickomHaHaHaOdobreno

Onda bi iBog zaboravio na moju pusku Cry

veljko__

klaja kaže:

HaHaHa
Tri prsta 2 Kolce srbijalov

mb-bb
 A zamisli jos da nosi trece djete, pa da bude dve godine na porodiljskom.... Siroma

kimi
 Posle današnjih nemilih scena u najavi je nov nacrt zakona o oružju

http://www.b92.ne..._id=703507
U rukama Mandušića Vuka svaka puška biće ubojita

DakiNS
 Vrlo lako se može desiti da svi koji su učestvovali u oružanim sukobima na teritoriji bivše SFRJ ostanu bez oružija (Vjetnamski sindrom ili posttraumatski stres) I opet se nalazimo na temi razoružavanje Srbije
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

ssekir75
 to ce samo otezati ljubiteljima oruzja da dodju do njega. kriminalci ce ionako imati oruzje na crno, kao i veliki broj ljudi koji ga je doneo sa fronta za "zlu ne trebalo". koliko sam nacuo, jer nisam slusao vesti danas, i ovaj masakr pocinjen je automatskom puskom. koliko sam ja upoznat (a jesam) fizicko lice ne moze dobiti dozvolu za AP, pa prema tome zakon o oruzju nije kriv. ja ga cak smatram preostrim. a taj pregled bi trebalo uvesti, to stoji.

najic
 Danas sam prvo to prokomentarisao , ko ce sada dobiti dozvolu kod nas u Mld , proslog puta lik je ubio sebe i troje ukucana na periferiji grada i smenise nacelnika i sefa stanice , bojim se da ce sada biti isto ... A planirao sam da se ponovim ..
Msm ako bas rese da nas pregledaju mogu jos nesto da nam pogledaju ...
22-250, 30-06, 12, 20

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,630,783 posete www.srbijalov.com