Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Alat za punjenje sačmene municije (livenje sačme) i osnove punjenja

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Alat za punjenje sačmene municije (livenje sačme) i osnove punjenja
Sniper Hunter
 [xhide]Kelt idemo na pp posto je prica beskrajnaGrin[/xhide]

Jank

Sniper Hunter kaže:
Kelt idemo na pp posto je prica beskrajnaGrin

Samo se vi dopisujte a mi ostali....ko će nama da pokaže kako se liju olovne kuglice.....ako se sami ozračite....ko vam je kriv.....Pfft
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Podunavac
 Ujače njih dvojica će od radijacije da postanu sterilni a možda i impotentni, a onda tu nastupamo nas dvojica.ROFL
Tri prsta 2Kolce

Jank
 Za dobro punjenje treba dobar alat....i da nije radioaktivan nego da je mobilan i stabilan...ha ha ha,...Bravo 2

Sniper Hunter
 [xhide]

Podunavac kaže:
Ujače njih dvojica će od radijacije da postanu sterilni a možda i impotentni, a onda tu nastupamo nas dvojica.ROFL

A sta ako se od radijacije udvostrucimo i postanemo prepotentni A???SmekoROFLROFL kao GodzilaROFL[/xhide]

Podunavac
 Grin Druže svaka čast na odgovoru, odlično si se snašao. I to je moguće, u današnje vreme su mutacije česta pojava.Bravo 2
Tri prsta 2Kolce

Sniper Hunter
 [xhide]Prilagodjavanje situaciji;)
Nazad na temu[/xhide]

kelt
 u bre sta se ovde zbiva cim covek zazmuri, oni udare u z@jeb@nciju. inace da vas obavestim stize i meni 20-30 kila olova iz rendgen kabineta ima da se osugam ko rumunska lisica. a vec mi kosa otpala od ovog BG olova u vazduhu. kad pocnem da lijem ovo rendgensko u sacmu ima da mi i djoka otpadne...Dragoljupe e onda nek stupa u akciju ko oceVeselo 2ROFL
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

Jank

kelt kaže:
u bre sta se ovde zbiva cim covek zazmuri, oni udare u z@jeb@nciju. inace da vas obavestim stize i meni 20-30 kila olova iz rendgen kabineta ima da se osugam ko rumunska lisica. a vec mi kosa otpala od ovog BG olova u vazduhu. kad pocnem da lijem ovo rendgensko u sacmu ima da mi i djoka otpadne...Dragoljupe e onda nek stupa u akciju ko oceVeselo 2ROFL

Neka otpadne njima a što nama oni što su nas iselili nek njima otpadne ležaj na točkovima....ha ha ha...Bye
Nazad na temu
Srbijalov Admin tim!

Jank
 Malo šale nije na odmet, nemam olovo, nemam topilicu, nemam kalup za izlivanje sačme, ne umem ...ja sam onda...Siroma....

drugari samo nastavite da pišete o ovoj veoma zanimljivoj temi, ja volim da čitam, volim to da znam....a kad nemam šta da pročitam onda zna se....šala...Bye

Sniper Hunter
 [xhide]Danas jos 19 kg vodovodnih cevi olovnih nabavljenoGrin[/xhide]
HarmonikaVeselo 2

kelt
 Sniper, meni onaj isti teca juce doneo polugu olova koju je nekad davno pozajmio iz preduzeca gde je radio, teska 7.750kg au sto je tvrdo jeb... neznam dali cu morati da je dogrevam sa brenerom ko ti, ali sigurno je legirano antimonom. mesacu ga sa olovom od cevi da dobijem neku sredinu. danas sam zvao strugara namoze da mi pravi dizne odma jer je nesto bolestan, pa za nekoliko dana cim mi dizne budu gotove ,a i malo da otopli krecem u livenje. sledi izvestaj pod uslovom da uspe jer ja Smeani masinu pravim.probacu da je slikam u fazi izrade pa da postavim slikuFrown

Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

bturjane
 opa kolega prelazis u profije sad ce da bude veselo ce si pucas kad si oces puc puc
ma nasrcu bre rodjo mora se branim,a ti zapadnjaci kvarni su ko muckovi al sam naso pravu pusku AA-12

Lala
 Ovo ovde pošašavilo društvo! Blesavite se, vidim, a mene ne zovete? 
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

bturjane
 pa izvolte na zabavu ce da bude veselo ko u svatovi dzabe municija 
ma nasrcu bre rodjo mora se branim,a ti zapadnjaci kvarni su ko muckovi al sam naso pravu pusku AA-12

bturjane
 jedino neznam kako da posluzim rakijcuiveli 2

Lala
 Jbt., ovaj Kelt pretapa ozračeno olovo u sačmu, kad opali takvu patronu, oko cevi ima da bidne 'pečurka' kao posle atomske Grin
pucanje

Sniper Hunter
 [xhide]

kelt kaže:
Sniper, meni onaj isti teca juce doneo polugu olova koju je nekad davno pozajmio iz preduzeca gde je radio, teska 7.750kg au sto je tvrdo jeb... neznam dali cu morati da je dogrevam sa brenerom ko ti, ali sigurno je legirano antimonom. mesacu ga sa olovom od cevi da dobijem neku sredinu. danas sam zvao strugara namoze da mi pravi dizne odma jer je nesto bolestan, pa za nekoliko dana cim mi dizne budu gotove ,a i malo da otopli krecem u livenje. sledi izvestaj pod uslovom da uspe jer ja Smeani masinu pravim.probacu da je slikam u fazi izrade pa da postavim slikuFrown

Samo skupljaj olovo jer kad pocnes nema stajanja samo dobro procisti pre livenja jer prljavstina moze da ti zacepi dizne a onda jao i kuku kad pocne da curkaju nepravilna ja sam imao neko olovo nije bilo dobro procisceno pocele kuglice u dodiru sa rashladnom tecnoscu da puckaju kao kokice Grin ispala sacma "cupava "a precnik 7-8 mm kao meteoriti rupicasta [/xhide]

bturjane
 ma jok ce da puca di oce a fazani ce padaju ozraceni a ne od sacmu,a zecevi i na 200m bice dobro da se ide za njim popodne samo skupljas divljac

Lala
 ON će da gi tepa sa smrtonosni zraci ROFL
Sačma 'Made in Fukušima', model 'Černobil', patent Kelt! Smeko

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Reloading -Punjenje municije za olučene cevi ,za ili protiv ? MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 113 26.03.2018. 13:07
Testiranje, ispitivanje lovačke sačmene municije domaćih i stranih proizvođača MUNICIJA ZA NEOLUČENE CEVI 251 09.02.2015. 20:08
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 11
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,632,883 posete www.srbijalov.com