Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Polovna Italijanka ili nova Ruskinja?

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Polovna Italijanka ili nova Ruskinja?
Lala
 Ima čovek duševne boli, što se rastaje od puške, pa hoće da te boli što pre zaleči sa lekovitih 1000 evritja Grin
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

canis aureus

hamerles kaže:
Vlado neznam za beretu S-55 ali znam da je covek za jednu Beretinu orozaru neznam koja je oznaka te puske trazio 1000 evra. A to je mnogo jer puska nije bila cak ni ispravna falile joj igle Frown

ROFL
a dal' taj nije onaj rus što je prvi oČo na MJesec?!Zbunjen
ROFL
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

hamerles
 Canis i cinicni humorFrown Gagarin je poginuo avionomShock... Ovo je bila nasa domaca budala Frown

najic
 http://i914.photo...C_0109.jpg
http://i914.photo...C_0103.jpg

Pre 6-7 godina sam kupio s55-12g za 400e doduse prijateljska cena je bila itd...
a s55 u 20g sam platio 650e obe su u perfektnom stanju...

Smatram a to je moje misljenje i nije mi cilj da provociram vec savetujem : mladji lovci bi
trebali da uce ne od starijih vec sami a od starijih da prime po koji savet. Posedovao sam cesku pusku , rusku , a sada italijanske . U grupi ima kolega koji poseduju i mc i gebrudera a i zastavu tako da imamo pregled raznog oruzja .

Bejah i ja mlad te drcan ali sam imao i srecu da sam imao prakticno mentora u liku starog lovca koji je dosao u nase krajeve sa velebita nazalost pokojnog Paje Katica koji me je usmerio savetovao a i nasao mi prvu berettu. Posedovao sve brojeve kalibra , sve dobre kobi , sijaset kataloga ketner , encikopediju lova , gomilu knjiga o dresuri pasa ... Mozete zamisliti kakvo je blago to sada a tada smo se o njegove savete oglusivali i mislio sam da sve znam ! Polako je sve doslo sa godinama ...

Poenta price je da jesu ukusi razliciti i jeste da svako brani svoj stav ali nesto treba prvo nauciti ...
Pozdrav

canis aureus
 "Poenta price je da jesu ukusi razliciti i jeste da svako brani svoj stav ali nesto treba prvo nauciti ..."

B)
Ko je razumeo -razumeo je!!, neko će razumeti sa godinama a ima i onih koji to nikada neće ...

(... a Gagarin je poginuo aviJonom?!?Frown
Eto, a kažu ... "u avionskoj nesreći kao neiskusni probni pilot"! Sluš'o ja na televizijama i umalo im poverov'oConfused Ihh kako biJ isp'o .... u društvo da sam nekom to rekNoFrown
hamerlesU hvala i za oviju informacijuika)
Dim

hamerles
 Canis tebra ti si bar uvek tu da se smejes mojim izjavama pa mi to postaje zanimljivoiveli 3 Uvek sam tu ako zatreba neka informacija Bye Ko sisa Gagarinaiveli 3

canis aureus
 hamerlesU tebraDim mis'im tu smo da se imamo tebraDim
mis'im tebra drago mi što ti postaje! a i što si uvek tu tebra sa info jer nemam pojma kako sam uspevao i do sada da se snađem bRez njih ...Confused
-šalim se tebra ali nekada mi stvarno "ulepšaš dan"YesConfused
hamerlesU http://www.youtub...evxenJ6Mtc tebraDim
iveli 3
Dim

hamerles

canis aureus kaže:
hamerlesU tebraDim mis'im tu smo da se imamo tebraDim
mis'im tebra drago mi što ti postaje! a i što si uvek tu tebra sa info jer nemam pojma kako sam uspevao i do sada da se snađem bRez njih ...Confused
-šalim se tebra ali nekada mi stvarno "ulepšaš dan"YesConfused
hamerlesU http://www.youtub...evxenJ6Mtc tebraDim
iveli 3
B) Kalanjikov iveli 3

canis aureus
 [xhide]hamerlesU tebraDim samo nemoj više nikad da si spomenuo "dvojku i srnu" u kontekstu rečenice kao onomadNo no noAngry
mis'im suvišno je reći išta više o tome pa ...
pamJet u-glavI !!![/xhide]
Nazad na temu
Dim

hamerles
 To sam napisao canis kao provokaciju da malo podgrejemo temu ;) Nece se ponovi vise B)iveli 3

vuk71
 verujem da je kod nas problem jedan i to ekonomske prirode, dobra talijanka je sigunro lepsa i bolja od novog rusa ali dobra polovna bereta kosta recimo 1000eura i naravno toliko i vredi, nasi uvoznici znaju da se takvo oruzje nece dobro prodavati pa zato uvoze izraubovane petometke o koji sam pisao ,one kostaju oko 200e i nevrede ni jedan euro... licno misljenje nakon pregledanih dvadesetak pusaka dalje nisam ni imao volje da gledam...kolko para tolko muzike... pitajte cigane ako neverujete...

hamerles
 Vuce za 1000 evra ima da se kupe dva nova PA MP-153 ili dve nove IZ-27 i jos da ti ostane kusur da izvedes drustvo na veceru da castis sto si kupio dve nove Ruske puskeBye to ti je dve nove puske po ceni jedne polovne jesu malo grublje Ruskinje ali novo je novo a i dve nove su dve noveB) ne moze ih zameniti jedna. to je licno moje misljenjeB)

vuk71
 hamerles kod nas je problem sto imamo mali izbor i kod novih cevi i kod polovnih,u razgovoru sa uvoznicima sam dobio jednostavan odgovor mi smo malo a siromasno trziste... sta nama da ponude...

hamerles

vuk71 kaže:
hamerles kod nas je problem sto imamo mali izbor i kod novih cevi i kod polovnih,u razgovoru sa uvoznicima sam dobio jednostavan odgovor mi smo malo a siromasno trziste... sta nama da ponude...
u potpunosti se slazem sa tobom. mi smo jadno trzisteFrown

najic
 Ti mene serdaru ja tebe vojvodo .

Nesto sam ramisljao ima par lada da se kupi za 1000e ...

canis aureus
 ... ako su NIVE u ispravom stanju i od 2002god. pa na 'vamo ću da ih uzNem sve za 1000
ROFL
Dim

hamerles
 Lade ni sa dzabe ROFL to je retko najgori auto na svetuB) A sto se tice ruskih pusaka to moze nisu najgore na svetu B) a jeftine su...

strahinja
 Nisam znao gde da postavim ovo pitanje pa rekoh ajde ovde...Kupio bih novu Rusku petometku,svidela mi se,pre par dana sam je video u jednoj randnji kod mene u Kraljevu,baikal mp 153..Zeleo bih da to bude moja prva puska koju sam ja kupi..Pa bih hteo da pitam kako se pokazala,neko mi govori da nije precizna,da se greju cevi,neko kaze da nije losa..Pa sad ima li neko iskustva sa tom puskom,i dali je zadovoljan ili ne..Hvala unapred Pozdrav

vlada lovac

strahinja kaže:
...baikal mp 153..Zeleo bih da to bude moja prva puska koju sam ja kupi..Pa bih hteo da pitam kako se pokazala,neko mi govori da nije precizna,da se greju cevi,neko kaze da nije losa..Pa sad ima li neko iskustva sa tom puskom,i dali je zadovoljan ili ne..Hvala unapred Pozdrav

A jesu li oni ustanovili u letnjem ili zimskom periodu da nisu precizne,Hmmm verovatno su gledali samo one modele koji su radjeni od materijala namenjenog ruskom tržištu i njihovim hladnim zimama Confused te puške nesmeš nositi u letnjem lovu na prepelicu i grlicu, jer se cev već posle prvog metka počne grejati, a još kad je tako vruću ostaviš na suncu možda se malo i iskriviJaooo

vladant

vlada lovac kaže:

strahinja kaže:
...baikal mp 153..Zeleo bih da to bude moja prva puska koju sam ja kupi..Pa bih hteo da pitam kako se pokazala,neko mi govori da nije precizna,da se greju cevi,neko kaze da nije losa..Pa sad ima li neko iskustva sa tom puskom,i dali je zadovoljan ili ne..Hvala unapred Pozdrav

A jesu li oni ustanovili u letnjem ili zimskom periodu da nisu precizne,Hmmm verovatno su gledali samo one modele koji su radjeni od materijala namenjenog ruskom tržištu i njihovim hladnim zimama Confused te puške nesmeš nositi u letnjem lovu na prepelicu i grlicu, jer se cev već posle prvog metka počne grejati, a još kad je tako vruću ostaviš na suncu možda se malo i iskriviJaooo

Jes, ziva istina Dragoljupe,uopste nije precizna, ja sam bas gledao neke moje drugare po pet metka ispucaju dok ne padne jarebicaBesan
Jos ako mozes da je kupis u kalibru 12/89. Salu na stranu dobre su to puske u odnosu na cenu, ali ja ne volim ni da vidim poluautomat, ne samo ruski nego bilo koji, to za mene nije lovacka puskapuc puc
Sveta Srpska zemlja!

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Srećna nova godina SVAŠTARA 111 03.01.2017. 12:51
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 20
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,462
Najnoviji član: Lela

Poslednje vesti
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,558,380 posete www.srbijalov.com