Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lov na Fazana

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lov na Fazana
Limun
 Kod nas lov na fazana i zeca krece svake godine zadnje nedelje oktobra tako da cemo morati jos malo da sacekamo. Svima koji sutra krecu na fazana DOBAR POGLED!
Pozdrav od Čarapana!Jaooo "ja s'tem nem ništa"
LimunLimunLimunLimunLimun

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

Lala
 Mi sutra otvaramo lov fazana, evo me sto djavola spopalo, ne znam gde sam, od nestrpljenja ću da izgorim! Smile
Valjda ću noćas dobro spavati, pred lov umem da se 5 puta budim i da proveravam koliko je sati, da ne bi slučajno zakasnio! Smeko
Da čovek ne poveruje, kakva frka obuzme lovca, veče pred lov. Žena mi opeglala lovački kombinezon i košulju, da budem utegnut na otvaranju lova! Grin
Od silne frke, dva puta sam išao u garažu da proverim jesam li čizme ubacio u kola... Valjda neću pušku zaboraviti ujutro... Kera obavezno da povedem... Municiju... Papire za mene, kera i pušku...
Sad sam se setio!!!! Meso za ražnjiće, za doručak!!! I vodu...
Ma šta me briga više, idem, ako nešto zaboravim, tu su kolege...
Svima koji sutra otpočinju novu sezonu, DOBAR POGLED! 
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

DakiNS
 Jeste baš tako jedino me nervira pakovanje papirčina za kera rodovnik, ocenska knjižica,pasoš,potvrda o vakcinisanju, a za mene treba samo lovna karta, eto koliko smo marginalni da je u lovu bitniji pas od čoveka.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

corak
 Kod nas je sutra vec drugi izlazak,al' uzbudjenje je kao da je prvi.

mirko knezevic
 Nemojte sutra da zaboravite da napravite nekoliko fotografija da barem i mi malo dozivimo pocetak lova na fazana pa makar i preko fotografija...Smile
Srbija do Tokija!

Kolce Tri prsta 2

zoranm
 Sutra izlazimo po drugi put.prvi izlazak je bio uspesan i ne zaboravan.Svi koji idu u lov*DOBAR POGLED*lovac

lakistrike95
 Uh, jedva cekam da krene lov na fazana, prosle godine i nisam bio puno puta, ali ove godine cu nadoknaditi sve Grin Necu propustiti nijednu nedelju Smile
Dobar pogled svima koji su vec krenuli Grin

Savic Marko
 Pozdrav kolege lovci!

Evo blizi se i taj dan kada ce se otvoriti lov na fazana (jedan od najatraktivnijih lovova na sitnu divljac). Kod mene pocinje lov 23.10.

Divljaci ima solidno, u svakom slucaju vise nego prosle godine.

Kako je kod vas ?

Boban
 Vidim u mnogim lovistima se lov otvara relativno ranije nego kod nas ,mi cemo lovnu sezonu otvoriti 30-setog od boga zdravlja,a dotle videcemo malo u komercijalu malo trening i tako.
Dobar pogled svima i mirna ruka.srbijalovsrbijalov

alex

Savic Marko kaže:
Pozdrav kolege lovci!

Evo blizi se i taj dan kada ce se otvoriti lov na fazana (jedan od najatraktivnijih lovova na sitnu divljac). Kod mene pocinje lov 23.10.

Divljaci ima solidno, u svakom slucaju vise nego prosle godine.

Kako je kod vas ?

Da da 23. pocinje kod nas u Lapovu jedva cekam
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

alex
 Kako li su prosle kolege koje su danas lovile???
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

bogoljub
 Dva petla nas dvojica posto je treci morao da se vrati kuci i da ide na posao.Sve u svemu lov od sat vremena veoma lep teren ove nedelje.Steta sto nas je bilo malo ali sledeci put valjda nece mo biti u manjini.
Gledala mi Ciganka u dlan i kaže:
- Do 35. godine nećeš imati para i mučit ćeš se.
Ja je pitam:
- A poslije 35.?
A ona će:
- Će se navikneš na to.

Podunavac
 Danas sam bio u gostima na otvorenju lova na fazana i zeca u LD Soko Bijelo Brdo. Kolege iz okoline Čačka verovatno poznaju i selo i lovište pošto su B. Brdo i Mrčajevci sela pobratimi već 30-ak godina, pa se često dolazilo u goste obostrano. Dan je bio hladan i duvao je jak vetar. Fazana je bilo slabo. Zeca je bilo dosta, ali se daleko dizao pa je bilo malo odstrela, ali je druženje bilo odlično. Imao sam prilike da pucam jedino na koke, ali pošto mi u mom društvu koke ne lovimo, nisam hteo ni u gostima. Danas nisam opalio ni metka. Doduše jesam pucao na glinene golubove, ali iz kumove puške.
Od 30-ak lovaca (što domaćina, što gostiju)
i53.tinypic.com/2hn8emx.jpg
odstreljeno je 2 koke, 2 zeca i 1 fazan.
i53.tinypic.com/2qnv7fo.jpg
Ali je druženje bilo odlično.
i55.tinypic.com/vq1f2d.jpg
Pečeno prase za drugo poluvreme.
i53.tinypic.com/2qmlztk.jpg
A dok se čekalo na prase, malo su se proveravale pucačke sposobnosti.
i56.tinypic.com/2mct4s0.jpg
Tri prsta 2Kolce

Sniper Hunter
 Lep provod kolega Podunavac B), lepo druzenje ,sto je najbitnijeB)

Boban
 Podunavac,odlicno malo setnje malo druzenja i to je lov.
Ima vremena za divljac,vazno je druzenje .Bye

mirko knezevic
 Alal vera druze alal vera ti si bas krenuo sa lovov,sto kazu kolege malo setnje malo lova neko prasence,odlicne slike...B)
Srbija do Tokija!

Kolce Tri prsta 2

Limun
 Podunavac mi nismo daleko od Mrcajevaca mogao si da se javis pa da se negde vidimo nakratko, makar na piću.

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

Podunavac

Limun kaže:
Podunavac mi nismo daleko od Mrcajevaca mogao si da se javis pa da se negde vidimo nakratko, makar na piću.

Druže lov je bio u B. Brdu, a ne u Mrčajevcima. Nego sam napisao zbog kolega koji možda poznaju selo i lovište, koji su nekada dolazili ili još uvek dolaze ovde.
Tri prsta 2Kolce

Limun

Podunavac kaže:
Druže lov je bio u B. Brdu, a ne u Mrčajevcima. Nego sam napisao zbog kolega koji možda poznaju selo i lovište, koji su nekada dolazili ili još uvek dolaze ovde.
Izgleda da sam lose procitao tvoj post, izvinjavam se, ali ako te put nanese obavezno se javi.

Khalil Gibran

Podunavac
 Ako naiđem, javljam se sigurno.
Tri prsta 2Kolce

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,467
Najnoviji član: SJ410

Poslednje vesti
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
Humanitarno takmičenje - Lovci za decu
56. međunarodni sajam LOVA I RIBOLOVA - LORIST
Obaveštenje korisnicima lovišta

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

65,363,949 posete www.srbijalov.com