Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Pištolji

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Pištolji
MihajloLakicevic

MihajloLakicevic kaže:

Deki Kale kaže:
Posto sam nov na forumu, iskoristio bih priliku da pozdravim sve kolege forumase i da se prikljucim ovoj inace odlicnoj temi o kratkim cevima. Ovo su pistolji koje posedujem i sa kojima provodim lepe trenutke u streljani.

img28.imageshack.us/img28/3656/oruzje.jpg

img20.imageshack.us/img20/1927/oruzje006.jpg

srbijalov

Zdravo svima, Da li bi neko mogao da mi pomogne oko procene vrednosti pištolja čije slike dajem u prilogu. Radi se o Parabelumu 9mm iz 1938 god. i o kratkoj Bereti 9mm. Hvala puno
MihajloLakicevic priložio:
bereta_kratka_9.jpg

Mihajlo Lakićević

MihajloLakicevic

MihajloLakicevic kaže:

MihajloLakicevic kaže:

Deki Kale kaže:
Posto sam nov na forumu, iskoristio bih priliku da pozdravim sve kolege forumase i da se prikljucim ovoj inace odlicnoj temi o kratkim cevima. Ovo su pistolji koje posedujem i sa kojima provodim lepe trenutke u streljani.

img28.imageshack.us/img28/3656/oruzje.jpg

img20.imageshack.us/img20/1927/oruzje006.jpg

srbijalov

Zdravo svima, Da li bi neko mogao da mi pomogne oko procene vrednosti pištolja čije slike dajem u prilogu. Radi se o Parabelumu 9mm iz 1938 god. i o kratkoj Bereti 9mm. Hvala puno

Mihajlo Lakićević

MihajloLakicevic
MihajloLakicevic priložio:
bereta_kratka_9.jpg

Mihajlo Lakićević

Montenegrin
 Ovakvih beretta je jo uvijek dosta u CG i nemaju neku naročitu cijenu i pored solidne očuvanosti,najviše 300-400. Što se tiče Lugera,nema ih puno,cijene su im mnogo veće nego što uistinu vrijede,malo ih je sačuvanih i izvornih,većinom reparirani,kategorija shotera kod kojih svi djelovi nisu od istog pištolja.Vrlo rijetki u izvornom stanju sa istim br.na svim djelovima-1000-1500.

Scorpion Hunter
 Ovakve Berette kalibra 9x17mm(kratki) vidjao sam za 70-80 evra... Sto se tice Luger-a ima ih i po 1000 evrica samo neznam ni jednog koji je prodat za te pare Confused

duskov
 da pokušam: imam ga i veoma praktičan.

duskov

duskov kaže:
da pokušam: imam ga i veoma praktičan.

duskov
 evo i ovoga

duskov

duskov kaže:
evo i ovoga

duskov

duskov kaže:
evo malo i onih drugih koje imam:

duskov
 imam i ovoga

duskov
 evo još jedan češki

duskov

duskov kaže:
evo još jedan češki
uspomena na oca

duskov
 ako nastavim, odoh u "istoriju":

Podunavac

MihajloLakicevic kaže:

Ne bi hteo da omalovažavam vrednost tvoga oružja, ali ni jedan ne vredi mnog (financijski), pa ako ti je neko nasledstvo bolje je ne prodavati ih. Beretta M34 je bila službeni pištolj Italijanske vojske tokom II Svetskog rata, tako da je veoma čest (naročito u krajevima koji su bili pod italijanskom okupacijom).
Luger P08 je bio službeni pištolj nemačke vojske u I i II Svetskom ratu, a zvanično ga je zamenio Walther P38 pred sam početak II Svetskog rata. Tvoj pištolj je iz zadnje serije, što mu uz velik broj izrađenih primeraka spušta cenu kod kolekcionara.
Tri prsta 2Kolce

canis aureus
 ... Indjijanac
Beretta M34 se mogla pronaći(a što joj je i sad neka cena ako se nađe po oglasima) po cenama od 50 do max 100E ma u kakvom stanju očuvanosti, dok Luger P08 je u širem raskoraku te se vrlo očuvani primerci mogu naći od 500 do 1000E a manje očuvani ili u zavisnosti od "svetske ekonomske" cena po oglasima se kretala od 250 do 500E Confused
Tako da, cene su bliže ovoj nižoj cenovnoj kategoriji sem ako neki kolekcionar ne ponudi nešto više(mada vrlo teško) ako se radi o takvom komadu oružja koje je očuvano, originalnih delova, netaknutih žigova, nižih fabričkih brojeva, poznatih "dokazanih" vlasnika, ...
Nekada dok je radila prodavnica "Univerzal" koja se bavila prodajom polovnog oružja Luger P08 u odličnom stanju se mogao pazariti za 100tinjak nemačkih maraka kao i Walther P38, ruski TT, Beretta Brigadier, ...
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

kelt
 pistoljiSadSadSadoruzje za pandure i portireSad ne volim nista kratko
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

duskov
 ovaj prvi je kolt cobra 38 specijal i bio mi je službeni, drugi je beretta 92S sledeća dva su češki, ovaj drugi je uspomena na oca, i ovaj poslednji je TT, 7,62. Ima ih još ali nije fer da zauzimam mjesto drugima.
Milo, ovih dugih imam još i više. Mnogo vrijednih ali imam i nekih koje sam dobio na poklon ali ih još i nijesam uzeo.
ovih dana vadim papire za dvije puške, jednu sam dobio na poklon u Zrenjaninu (slonovaca, zlato, orah,...) i jednu od MUP-a Francuske treba da izaverem od 17 pušaka onu koja mi se najviše sviđa. Sve su skupocjene i prelijepe. Kad vidim tačno koje su konsultovaću te da mi pomogneš da uzmem pravu... Da proberemo...

sheytan
 ^ ŽENTURAČO JEDNA!

ROFL

iveli 3
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

sheytan
 ^ IZVINJAVAM SE, MOJ POST SE ODNOSI NA KELTOV:

kelt kaže:
pistoljiSadSadSadoruzje za pandure i portireSad ne volim nista kratko

iveli 3
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
PIŠTOLJI PRODAJEM 9 27.03.2023. 17:34
PIŠTOLJI KUPUJEM 6 05.03.2019. 12:19
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,471
Najnoviji član: Ivan1969

Poslednje vesti
УСВОЈЕН ИЗВЕШТАЈ О РАДУ ЛСЦС
Lovna kinologija- Reprezentacija Srbije ponovila prošlogodišnji uspeh na Svetskom...
Конкурс за субвенције у ловству
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

65,731,551 posete www.srbijalov.com