Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Zabrana lova

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Zabrana lova
Limun
 Ma nije njemu mesto u bolnici znaš ti de bi ja njega smestio u ćorku!
Pozdrav od Čarapana!Jaooo "ja s'tem nem ništa"
LimunLimunLimunLimunLimun

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

mirko knezevic
 Ima i u zatvoru bolnica Li ce da mu sredimo za dobru sobu!Grin

Limun
 Ma iskopa će njega Bili ja ti kažem!

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

mirko knezevic
 Ima da bude fik i gotovo......

Browningbar
 Nemoj tako Knele i ti Li, on je mnogo dobar covek ali samo ponekad!Smeko
Pravo u centar!
srbijalov

Sremac75

Sremac75 kaže:
Čuo sam da se ovaj forum veoma prati od strane vladara i vladara iz senke LD "Jelen" Bačka Palanka.
I ne samo da se prati, nego se komentari i štampaju, i to u boji!

I što je još interesantnije isti ti vladari su se u našim komentarima prepoznali i uvredili!
Posebno ih svrbi "govnjiva motka", komentari o "lopovima, protuvama, i ostalim tvorovima" koje treba "proterati iz lovišta", o lagarijama istaknutih lovnih radika.

E PA GOSPODO-ZNAM JA DA ISTINA BOLI, ALI NE ZNAM? ZAŠTO BOLI VAS?

Štampaj!

A da vidite samo kako se reči vade iz konteksta, pa to je strašno.
kako tvrdi "bivši" pradesednik, Braca Piškać, ja sam sve lovce i sve predsednike LD u našem LU nazvao "lopovima, protuvama i tvorovima".
Stari je to manipulator, i to dobar manipulator!
Pokušao čovek da me zameri sa svima ali su se ljudi samo slatko nasmejali!

A moj moto "Pušku pa u frušku" tumače kao poziv na krivilov ili na ustanak!
Da ne veruješ!

Ja pojma nisam imao koliko njih boli ono što se piše na ovom forumu.
Oni ne samo da čitaju, oni uredno i štampaju svaki komentar u kojem se pronađu, i to u boji!
Tako da sada pored "čitača" i "čistača" imamo i "štampače"!
E kada je tako, drž'te gaće (i štampač)!
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Alezi

Sremac75 kaže:

Sremac75 kaže:
Čuo sam da se ovaj forum veoma prati od strane vladara i vladara iz senke LD "Jelen" Bačka Palanka.

I što je još interesantnije isti ti vladari su se u našim komentarima prepoznali i uvredili!
Posebno ih svrbi "govnjiva motka", komentari o "lopovima, protuvama, i ostalim tvorovima" koje treba "proterati iz lovišta", o lagarijama istaknutih lovnih radika.

Štampaj!

A da vidite samo kako se reči vade iz konteksta, pa to je strašno.
kako tvrdi "bivši" pradesednik, Braca Piškać, ja sam sve lovce i sve predsednike LD u našem LU nazvao "lopovima, protuvama i tvorovima".
Stari je to manipulator, i to dobar manipulator!
Pokušao čovek da me zameri sa svima ali su se ljudi samo slatko nasmejali!

A moj moto "Pušku pa u frušku" tumače kao poziv na krivilov ili na ustanak!
Da ne veruješ!

Ja pojma nisam imao koliko njih boli ono što se piše na ovom forumu.
Oni ne samo da čitaju, oni uredno i štampaju svaki komentar u kojem se pronađu, i to u boji!
Tako da sada pored "čitača" i "čistača" imamo i "štampače"!
E kada je tako, drž'te gaće (i štampač)!

Pa Sremac ti dobro znaš da ti njihovi ŠTAMPAČI i ne zele da drze gaće već jedva čekaju da ih neko skine,,al meni stvarno nije jasno ŠTA VIŠE glumi dotična osoba sa tim bistrim pitanjima pa KO I ŠTA je on u LD"JELEN" jer on stvarno misli da je on pobednik eeee svašta ima na ovom svetu!!!!!!!!!!!!!

zoranp
 ..kolege on samo čeka na momenat kada će ponovo stati na svoje noge i izvršiti ono što je javno rekao..da ćemo svi mi letiti van iz društva ... i niko ništa da preduzme Besan, ali neka kolege sad će skupština, a onda gospodine citatđija neće moći ko lani da se održi skupština, a da nema u dnevnom redu tačka RAZNO ..da nebi ko slučajno osim tebe šta rekao Bravo 2 ... samo podvlačite i štampajte pa ćemo na skupštini da vidimo ko laže,a ko govori ISTINU Angry .. ovaj put ako treba i bez dnevnog reda..
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

Lala

Sremac75 kaže:

Štampaj!

Sremac, ako sam ja dobro razumeo, nekima kod tebe u Palanci smeta stav da se FEKALISANOM MOTKOM isteraju gore navedeni (lopovi, protuve, i ostali tvorovi, ja bih dodao još poneke) iz lovišta?!?! Ma jel' moguće?!?
Ko se to protivi isterivanju takvih ((mslm na lopove, protuve i ostale negativce), i time ih indirektno brani? Ili je problem u sredstvu - navedena motka - u narodu poznatija kao 'govnjiva'. Možda im se više svidja sredstvo sa drugih prostora, iz 19. veka - katran i perje? Mada, ja sam više za naš autohtoni metod 'fekalisane motke', čisto radi očuvanja tradicije. A kandidata ima uvek! I u Palanci, a i mnogo šire.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Sremac75
 Upljuvo se "bivši" predsednik, iako je stavio nove zube (bilo je malo lova), da ubedi UO LU da treba da se ograde od mojih pisanija i prozivanja lopova, tvorova i protuva, sve da ne bi navedena "cenjena gospoda" mislila, "ne daj bože", da je to neki zvaničan stav LUO Bačka Palanka!
Srećom taj predlog nije prošao!Njanjanja

I ne znam zašto im smeta govnjiva motka, pa čak više i od policije i "klavira",..... mora da jače boli!

Štampaj!
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Sremac75

Alezi kaže:
Pa Sremac ti dobro znaš da ti njihovi ŠTAMPAČI i ne zele da drze gaće već jedva čekaju da ih neko skine!!!!!!!!!!!!!

Ju, ju, ala si brezobrazan!
Cvee
PraviloPraviloPravilo
Palica

Lala
 Znači, ipak ima pametnih ljudi u UO u B.PalanciB)
Odakle bilo kome ideja da predloži ogradjivanje od stava da treba proterati lopove?
Zamisli kakva bi to vest bila, da se slučajno UO izjasnio da se ogradjuje od proterivanja lopova i ostalih negativaca!
Da nije to tražio neko od tvojih obožavalaca, kojma nisi napisao posvetu na štampana dela sa Srbijalov portala?

Limun

Sremac75 kaže:
Upljuvo se "bivši" predsednik, iako je stavio nove zube

Sremac taj tvoj bivsi bi mogao da me posavetuje bas mi trebaju novi zubi, al da nisu mlogo skupi ja nisam maznuo toliku kintu!SmekoSmekoSmekoSmeko

Khalil Gibran

Lala

Sremac75 kaže:
Upljuvo se "bivši" predsednik, iako je stavio nove zube

Sprema se možda da ujede! OPREZ!

ACABP
 Čini mi se da su "GOSPODA"(da se neko ne uvredi) malo zakasnila.Preostaje im ovoGlavu o zid.A možda im treba pomoć!

mirko knezevic

Browningbar kaže:
Nemoj tako Knele i ti Li, on je mnogo dobar covek ali samo ponekad!Smeko

Ma covek je samo jedanput treba ga j.... da se razmozava da ih bude vise kao on posto je mnogo dobar....Smeko

Sremac75

Lala kaže:
Znači, ipak ima pametnih ljudi u UO u B.PalanciB)
Odakle bilo kome ideja da predloži ogradjivanje od stava da treba proterati lopove?
Zamisli kakva bi to vest bila, da se slučajno UO izjasnio da se ogradjuje od proterivanja lopova i ostalih negativaca!
Da nije to tražio neko od tvojih obožavalaca, kojma nisi napisao posvetu na štampana dela sa Srbijalov portala?

Ne znam zašto, ali to ih je jako uznemirilo!
Posebno najčuvenijeg "bivšeg" predsednika LD u Srbiji-Bracu Piškaća!

Štampaj!
PraviloPraviloPravilo
Palica

mirko knezevic
 Tacno ce Sremca da isteraju iz LD...Grin aKO Sremac pricaj im sve u lice pa makar i preko foruma kad vec sve uredno citaju i razmatraju i cak sta stampaju....Grin Verujem da tamo ima oglasna tabla na kojoj stoje komentari i Sremceva slika kao NEPRIJATELJA UDRUZENJA BR.1SmekoSmekoSmeko

Sremac75
 Ma kažem ja, i svi moji saborci, njima sve i u lice, ali ne vredi, ne dodiruje ih kada su na domaćem terenu-u svojij mišijoj rupici.

Ovo ih boli, ne mogu da kontrolišu, a ne smeju da se upuste u raspravu!

Štampaj!
PraviloPraviloPravilo
Palica

mirko knezevic
 Posaljite im bre neku tompku papira ljudi ovo ima da se stampa dosta mozda ljudima mnogo da izdvajaju za taj kancelarski materijal....Smeko Smeko Smeko

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Beogradski sajam lova, ribolova i nautike LOVAČKI SAJMOVI 89 17.05.2024. 14:07
Umetnost na temu lova, slike i ostalo. GALERIJA TROFEJA I UMETNIČKIH DELA 102 26.04.2019. 17:04
Smešni video na temu lova SVAŠTARA 314 24.02.2018. 01:43
Umetničke slike na temu lova SVAŠTARA 47 09.08.2017. 22:40
Metode i načini lova kod drugih... METODE LOVA 45 24.12.2016. 20:26
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 12
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,632,713 posete www.srbijalov.com