Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Alat za punjenje sačmene municije (livenje sačme) i osnove punjenja

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Alat za punjenje sačmene municije (livenje sačme) i osnove punjenja
bturjane
 ma sto se brinete za olovo sad ce da ima dzabe iz Fukusimu ne moz da ispucamo jos3 zivota ovi nasi ce da ga "nabave"samo da je mufte
ma nasrcu bre rodjo mora se branim,a ti zapadnjaci kvarni su ko muckovi al sam naso pravu pusku AA-12

Sniper Hunter
 [xhide]i54.tinypic.com/11qpyec.jpg
Evo su kokice i sacma Grin[/xhide]

kelt
 Sniper baci kokice ponovo na ulje neki se greju mozes zajedno sa cevapima pa udriDragoljupe za kolege od jug ima da pravimo sacmu muftakis za samo neko rakijce od mastiku i cevape kod deda stavreGrin
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

Lala
 Nisam ja sa juga, Kelt Smile
Novosadjanin, da ne kažem, Novosadista Grin
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

bturjane
 mi smo bre seljaci na jug jos pucamo s italijansku municiju nego jel ce da pravite po narudzbinu pa zauzmemo red ili ...jer to ce da bude trazena roba izadjes ujutro rano oko 4 opalis 2 magacina iz petometke i ides da ti se krevet ne oladi pa kad frustukujes oko 10 prosetas sa spediter pokupis ozraceno tj.odstreljeno pa na rucak ROFL
ma nasrcu bre rodjo mora se branim,a ti zapadnjaci kvarni su ko muckovi al sam naso pravu pusku AA-12

bturjane
 evo i ime za municiju FUKUBAM 

kelt
 ma mislim na kolegu bturjane. ne na tebe lalo...tebi netreba sacma ti samo fazanu viknes-Dragoljupe sledi BAN... i on pada od straiveli 3 
Kao klepka suplja,
i med slatki skuplja.
A. Santic

Lala
 Kad bude pretapao olovo, moraće da to radi u betonskom bunkeru, obučen u skafander...
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

bturjane
 ma jok u skafander samo u gace pa kad ode na čeku ne treba mu reflektorROFL

kelt
 a evo masine, ebem ti usb i ko ga izmisli
Kao klepka suplja,
i med slatki skuplja.
A. Santic

Sniper Hunter
 [xhide]A bunker sija ko lusterROFLROFL[/xhide]

kelt
 ma kad pustim vetar ima svetleca sacmaPP da bije brze nego iz puske Dragoljupe
Kao klepka suplja,
i med slatki skuplja.
A. Santic

bturjane
 a tek metkovi ko iznad Beograd 99 

Sniper Hunter
 [xhide]Kelt izgleda lepo B) ti si prvi koji je postavio i obavestio drustvo sa foruma svaka castB) jer se je puno ljudi raspitivalo ali niko jos nije postovao nesto od svojih iskustva i radova zelim ti da uspes jesi rastumacio uputstvo sa sajta ono u pdf verziji sto sam ti poslao ima 2-3 cake koje moram da ti kazem a dosta su vazne ;)[/xhide]

kelt
 sniper sta kazes za masinu ima li sanse za uspeh, ispod ide gorionik na butan,a ispred metalna kanta sa antifrizom. ovo je ustvari samo srce masine samo sto dizne nisu izbusene. kolega bturjane pucam ja sa talijanskom nije u tome fora, izmisliti rupu na saksiji e za to treba biti majstor ,a i ova hommemade ce da bidne bolja od talijanske,GrinOgovaranje aj u sto marki kume da ce bude bolja
Kao klepka suplja,
i med slatki skuplja.
A. Santic

Sniper Hunter
 [xhide]Kelt ako si ispostovao upustva o nagibu i duzini rampe za kotrljanje i izbusis dizne na pravu meru nema problema evo ti mera za diznu sa kojom se lije sacma od 2,1 mm stavljena burgijica u rupu pa merena burgijica sublerom
i54.tinypic.com/29c8gol.jpg[/xhide]

bturjane
 kolega kelt za majstora ima ti jos da gulis po definiciji majstor je onaj ko pravi wc solje ne uzima meru sa subler al za svako d... odgovaraju al za trud oko masine svaka cast volja je najbitnijaGlavu o zid

kelt
 sniper neverujem da cu moci dizne izbusiti tako sitno pa sam se odlucio da ih napravim kao male slavine pa kad zelim sitniju ja zavrnem a kad krupniju odvrnem , ako to upali samo malo ce me zezati da nastelujem dobru dimenziju sacme , mada uvek sto zajebem moze nazad na topljenje. znacete ako uspem, a ako propadne stvar nema me par meseci od sramote na portalu kao i kolege Vlade kundacaraDragoljupe 
Kao klepka suplja,
i med slatki skuplja.
A. Santic

bturjane
 mene interesuje kako ih hladite posle livenja ja lijem olova u kalupu za ribolov pa se desi da se poneko deformise kako je to u ovom slucaju

kelt
 skotrljaju se niz rampu ukoso na dole u rashladnu tecnost. vidi na youtube kako rade ljudi, tamo imas i sniperhunterov snimak. prosto ko pasulj samo treba sve podesiti temperaturu, nagib, velicinu dizni iz kojih kaplje olovo duzinu rampe za kotrljanje i blizinu rashladne tecnosti ovo ide inace veoma brzo sacma ispada sama pravi se brzo u vecim kolicinama. samo treba sve podesiti da te ne zajebava nista. inace ja jesam majstor i to mehanicar precizne i merno regulacione tehnike pa mi ovo dodje kao izazov. mogao sam ja da porucim i gotovu masinu iz Amerike sto ce se i desiti ako ova ne uspe, ali bato izazov je toSmean
Kao klepka suplja,
i med slatki skuplja.
A. Santic

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Reloading -Punjenje municije za olučene cevi ,za ili protiv ? MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 113 26.03.2018. 13:07
Testiranje, ispitivanje lovačke sačmene municije domaćih i stranih proizvođača MUNICIJA ZA NEOLUČENE CEVI 251 09.02.2015. 20:08
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 19
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,467
Najnoviji član: SJ410

Poslednje vesti
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
Humanitarno takmičenje - Lovci za decu
56. međunarodni sajam LOVA I RIBOLOVA - LORIST
Obaveštenje korisnicima lovišta

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

65,394,232 posete www.srbijalov.com