Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Šakal (mali vuk) iz Trskara

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Šakal (mali vuk) iz Trskara
arsa
 img209.imageshack.us/img209/5482/sakalwf.jpg Evo jednog gro plana glave ovog opakog predatora. Inace ovaj je od prosle godine.
lovac Joca i Luka srbijalov

Sniper Hunter
 Stari nisam ni sumnjao u tebeGrin znao sam da ce biti lepi praznici jel sakal iz Bozevca?

darkon
 Kakvo je stanje Arso kod vas u Levcu sa brojem sakala?

Inace,cestitke na odstrelu.B)

bela
 svaka čast stari
arso nema veze što je od prošle god bitno da je paoBravo 2
vižlan i terier

Lovac Stari

Sniper Hunter kaže:
Stari nisam ni sumnjao u tebeGrin znao sam da ce biti lepi praznici jel sakal iz Bozevca?

Ne ovaj je Dunavski.
Stari.
Dobar pogled.

Jank
 Prošle godine sam imao prilike da šakala prvi put vidim u našem lovištu, ali bio je daleko, na prvi pogled sam pomislio da je vuk....jedva čekam priliku da jednom dođem glave.....B)
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

arsa
 bela hvala na cestitkama ali nisam ja bio srecne ruke vec jedan moj prijatelj.
Darko u Levcu se polako ali sigurno nastanjuje, vec je u onom stadijumu da se stidljivo pokazuje po negde a to je vec stadijum koji zabrinjava. Odstreljena su dva komada prosle godine a vidjeno je jos 5-6 jedinki. Ima ga a to me jako plasi jer je kod mene teren pun srnece divljaci.
lovac Joca i Luka srbijalov

canis aureus
 Napokon da je nekome "dolijao"
Stari B)

Browningbar
 Nije mi jasno samo odakle je dosao, do pre par godina nisam ni znao sta je to a sada se pojavio i kod mene u lovistu!Confused

Opasan predator,hrani se samo svezim mesom!Ukusno
Pravo u centar!
srbijalov

Lovac Stari

arsa kaže:
bela hvala na cestitkama ali nisam ja bio srecne ruke vec jedan moj prijatelj.
Darko u Levcu se polako ali sigurno nastanjuje, vec je u onom stadijumu da se stidljivo pokazuje po negde a to je vec stadijum koji zabrinjava. Odstreljena su dva komada prosle godine a vidjeno je jos 5-6 jedinki. Ima ga a to me jako plasi jer je kod mene teren pun srnece divljaci.

I u maju mesecu kada pocnu Srne da se lane eto njega u akciji.
A kako samo ide na pisak Laneta(vabilica) kao blesav.
Dobar pogled.

petar
 Napravicu mu ja do maja par mrcinista i uzmem sve vabilice koje imam, pa cemo da vidimo ko je predator, a ko plen! srbijalov
Just like old times!

Browningbar

petar kaže:
Napravicu mu ja do maja par mrcinista i uzmem sve vabilice koje imam, pa cemo da vidimo ko je predator, a ko plen! srbijalov

Petre, navijamo za tebe, da istrajes u svojoj borbi i da iz nje izadjes kao pobednik!Aplauzpuc puc
Pravo u centar!
srbijalov

petar
 Hvala Browningbar, nadajmo se da ce mi Bog i priroda podariti uspeh u lovu na njega...B)
Just like old times!

ohotnik
 Danas sam u toku popodneva izasao na teren sa terijerom da obidjem par lisicjih rupa i nakon polusatnog obilaska terena oko reke pas je se oglasio sa karakteristicnim kliktanjem na tragu i nakon toga vrlo aktivnim gonjenjem udavaljajuci se od mene do potpunog gubitka kontakta sa njim Nakon nekih cetrdeset pet minuta potpune tisine cuje se pas da goni prema meni Posto se radi o vrlo iskusnom psu sa kojim sam odstrelio veliki broj lisica na ovaj nacin Stao sam na jedno manju sumsku proseku i cekao nakon nekog vremena vidim da pas bukvalno na par metara goni sakala sacekavsi da pridje na nekih 30 metara odstreljujem ga sa prvim hicem Radi se o patronu rc 50 magnum sacme 4mm.Sakal je vrlo krupan i radi se o muzjaku

Sniper Hunter
 Cestitke kolega Ohotnik prilicno je uhranjen sta je taj pojeo divljaciB)

Jank
 ohotnik...alal ti sačma dobro si ga satro a tebi Petre želim da što pre postaviš sliku ulovljenog šakala....B)
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

ohotnik
 Ja licno nisam video veceg imao sam par komada odstreljenih od 15-18 kg A ovoga sam malo pre merio 24kg Lepo je se gostio u lovistu Sada mi dolazi drugar hoce da ga nosi da ga preparira

aca81
 Svaka cast na odstrelu i jeste vredan prepariranja,koliko li si samo divljaci spasioAplauz
DOBAR POGLED

Browningbar
 Svaka cast kolega Ohotnik, taj mora da je pojeo sve zivo na tom terenu!Shock

Cestitke i tvom keru, i on je zasluzan za taj ulov koliko i ti!Bravo 2BravoAplauz
Pravo u centar!
srbijalov

darkon
 Ohotnik,svaka cast.B)

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Mali minsterlender KINOLOGIJA 10 27.08.2019. 11:32
Mali Tetreb (Ruževac) LOV NA SITNU DIVLJAČ 29 02.10.2012. 21:33
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 18
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,467
Najnoviji član: SJ410

Poslednje vesti
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
Humanitarno takmičenje - Lovci za decu
56. međunarodni sajam LOVA I RIBOLOVA - LORIST
Obaveštenje korisnicima lovišta

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

65,369,641 posete www.srbijalov.com