Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Polovna Italijanka ili nova Ruskinja?

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Polovna Italijanka ili nova Ruskinja?
Joe the hunter
 Ma kupi slobodno kolega ovi se sale sa tobom jer su ljubomorni sto ces da kupis odlicnu pusku.Em lepa, em laka, em odlicna zavrsna obrada, em izbalansirana , jos ako ima i plasticni kundak ,onda radosti nikad kraja.Ej bre rus je to.Zaista izbor kakav se pozeleti moze.Jes da posle tri meseca nemozes da je prodas ni za upola para al bas te briga ostace ti zato dobra puska.E Srbijo medju sljivama i ruskim puskamaCryGlavu o zid.More dobar pogledpuc puc

hamerles
 Ma puskica kao violina Frown Nema ni 5 kgFrown Mislim kad se stave 5 metka kalibra 12/89Frown Jos ja se gadim na PA i ne zamisljam ga prakticnim za sportski lov iz mnogo razloga. PA je puska za leto i za sportska strelista,glinene golubove i slicno. Za lov su dvocevkeB) Bilo Bokerice ili Polozare kupis jednu i uzivas u lovu a ne da teglis Ruski PA po lovistuB)

strahinja
 ROFL,e sad ste mi sve objasnili...Neznas sad kome da verujes ROFL...Ma ja cu je kupiti,pa kako mu bude,makar pogresio..Kad ti se svidi nesto onda ti se svidi..A i po zakonu ne idu svi metkovi,ali ko te pita,trpa ko koliko stigne..Grin Meni se svidele ovako na oko,pa cu jesenas videti kakva ce biti..

Joe the hunter

strahinja kaže:
ROFL,e sad ste mi sve objasnili...Neznas sad kome da verujes ROFL...Ma ja cu je kupiti,pa kako mu bude,makar pogresio..Kad ti se svidi nesto onda ti se svidi..A i po zakonu ne idu svi metkovi,ali ko te pita,trpa ko koliko stigne..Grin Meni se svidele ovako na oko,pa cu jesenas videti kakva ce biti..

A kolega svaka cast na ukusu bas znas da prepoznas lepotinju.Dobar pogled

Dalibor89
 evo strahinja ja sam se isto dvoumio sta da odaberem ili polovnu Berettu PA ili novu Baikal mp 153, i na kraju sam izeo mp 153. zasto ? te polovne italijanke koju su uvezene iz italije imaju ispucano metaka a metaka, jer italijani imaju para ko pleve pa pucaju na sta stignu. Grin ali novo je uvek novo i samo cepas.B) zavisi koliko imas money na raspolaganju, ako imas vise pa onda pogledaj novu Berettu ES 100, za te pare je extra. B) srecno pri odabiru i toliko od mene. Bye

kelt
 jos odavno ljudi su rekli da je puska kao i zena , ako ozenis ruznuena, tebi nakon nekoliko godina postane obicna kao i svaka druga, dok ostalima bude ruzna zauvek; a ako ozenis lepu ona ce ti isto nakon nekoliko godina postati obicna kao i sve druge, samo sto ce drugima biti i dalje lepaGrin (ako su se neki prepoznali u ovoj prici ja im se izvinjavam)Dragoljupe
ja sam ipak za ruznu enai rusku pusku a za ukus se vec nadje Grin
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

strahinja
 Ljudi hvala vam na savetima,i misljenjima o ovom oruzju! A i koliko para toliko muzike,ne moze se za 500e ocekivati neka vrhunska puska,jos plus nova..Ali za pocetak nadam se da cu biti zadovoljan... Pozdrav

hamerles
 Strahinja druze neces da pogresis odabirom puskeB) Sve je stvar ukusa. Ja licno ne volim PA volim vitke i elegntne polozare ali MP-153 je masina funkcionalnost besprekorna pogledaj http://www.youtub...t1QV3DFUrQ sve je stvar ukusa. Tesko jeste robusno jeste funkcionalno jeste Bye

strahinja
 hamerles druze gledao sam ovaj snimak malopre Smile Pozdrav

vladant
 [quote]Joe the hunter kaže:
Ma kupi slobodno kolega ovi se sale sa tobom jer su ljubomorni sto ces da kupis odlicnu pusku.Em lepa, em laka, em odlicna zavrsna obrada, em izbalansirana , jos ako ima i plasticni kundak ,onda radosti nikad kraja.Ej bre rus je to.Zaista izbor kakav se pozeleti moze.Jes da posle tri meseca nemozes da je prodas ni za upola para al bas te briga ostace ti zato dobra puska.E Srbijo medju sljivama i ruskim puskamaCryGlavu o zid.More dobar pogledpuc puc[/quote

A sta mislis da bude camo verzija ali moze i plasticni da prodje, ali obavezno 12/89Sad
jerbo su fazani i zecevi svake sezone sve opasniji pa je bolje imati 50 grama sacme nego 32 a i 5 metaka dobro dodje treba to dotuciNervozan
Sveta Srpska zemlja!

hamerles
 Sad je izasla i Bokerica IZ-MP 234 u kalibru 12/89 videcemo kako ce se pokazati ovaj TOPOsmeh

hamerles

vladant kaže:
[quote]Joe the hunter kaže:
Ma kupi slobodno kolega ovi se sale sa tobom jer su ljubomorni sto ces da kupis odlicnu pusku.Em lepa, em laka, em odlicna zavrsna obrada, em izbalansirana , jos ako ima i plasticni kundak ,onda radosti nikad kraja.Ej bre rus je to.Zaista izbor kakav se pozeleti moze.Jes da posle tri meseca nemozes da je prodas ni za upola para al bas te briga ostace ti zato dobra puska.E Srbijo medju sljivama i ruskim puskamaCryGlavu o zid.More dobar pogledpuc puc[/quote

A sta mislis da bude camo verzija ali moze i plasticni da prodje, ali obavezno 12/89Sad
jerbo su fazani i zecevi svake sezone sve opasniji pa je bolje imati 50 grama sacme nego 32 a i 5 metaka dobro dodje treba to dotuciNervozan
Ja imam u kolekciji stoji 12/89 B&P sa 63g sacme to je tek metak za opasne fazane i perverzne zeceveGrin Ko sa tim puca na sitnu divljacIznenadjen

Podunavac
 Što zaj... momka kad lepo pita? Puška jeste i teška i grubog finiša, ali je izdržljiva i upotrebljiva. Izdržala je test koji nije ni jedna druga PA. Ni ja lično ne volim PA za lov, ali svako ima svoj ukus i mišljenje.
Strahinja uzmi MP 153 ako ti se sviđa. Sigurno će te služiti godinama (ako ti ne dosadi). Moj ti je savet jedino da ne uzimaš kalibar12/89, nego 12/76. Sve drugo po tvom ukusu i izboru. Za te pare sigurno nema bolje (nove) puške.
Tri prsta 2Kolce

charuga

strahinja kaže:
Ljudi hvala vam na savetima,i misljenjima o ovom oruzju! A i koliko para toliko muzike,ne moze se za 500e ocekivati neka vrhunska puska,jos plus nova..Ali za pocetak nadam se da cu biti zadovoljan... Pozdrav

ako budes malo strpljiv,u oglasima ces naci vrh polovnu za te pare..
a ova tesku ces omrznuti u prvom lovu na zeca po kisi i blatu..
moje misljenje[skromno] je da ces pogresiti sa tom puskom..kako god..poz
..............

strahinja
 Kupicu je,pa cu se posle uveriti kakva je,meni se onako taj PA svideo ovako na oko ..Nosicu dve tri sezone nebitno,pa cu videti posle sta cu,ako mi dosadi.. Grin

DakiNS

strahinja kaže:
Kupicu je,pa cu se posle uveriti kakva je,meni se onako taj PA svideo ovako na oko ..Nosicu dve tri sezone nebitno,pa cu videti posle sta cu,ako mi dosadi.. Grin
Ima se može se
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

strahinja
 Haha,ma 100%.. Smile

hamerles
 Koliko sam voleo ruske puske u zadnje vreme sve se vise setim upisa mog tebrasina Canisa Aureusa i pocinjem da cenim njegovo misljenje po pitanju Ruskih pusaka ZivioRodjo

najic

hamerles kaže:
Koliko sam voleo ruske puske u zadnje vreme sve se vise setim upisa mog tebrasina Canisa Aureusa i pocinjem da cenim njegovo misljenje po pitanju Ruskih pusaka ZivioRodjo

E sada se vrati nekoliko strana unazad pa procitaj svoje postove ... u svakom slucaju uci se dok si ziv. Dobro je dok napredujemo ;)

hamerles

najic kaže:

hamerles kaže:

E sada se vrati nekoliko strana unazad pa procitaj svoje postove ... u svakom slucaju uci se dok si ziv. Dobro je dok napredujemo ;)
To ja samo maloIznenadjen da zagrejemo temuOsmeh da se nesto diskutujeGrin

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Srećna nova godina SVAŠTARA 111 03.01.2017. 12:51
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,462
Najnoviji član: Lela

Poslednje vesti
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,558,808 posete www.srbijalov.com