Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Prepelica

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Prepelica
Radonjic
 Evo da se malo podsetimo na proslu godinu

i52.tinypic.com/154kpag.jpg

Daki NS ovo je onaj breton o kome sam ti pisao. U klasicnom lovu je prosecan lovni pas ali sto se tice prepelice mogu ti reci da ovo dosad nisam video

i55.tinypic.com/aayvs4.jpg

Poenter uvezen iz Danske ( Bogas King II ) sa 7 godina ovo mu je bio poslednji lov tj. za vreme ovog lova je dobio izliv krvi u mozak i uginuo. Sezona na prepelice 2010

i56.tinypic.com/2ptc784.jpg

e ove godine smo se sto se tice pasa jos bolje spremili.

pozdrav uz Uvek dobar pogled
Igor Radonjic

vladant
 Poenter uvezen iz Danske ( Bogas King II ) sa 7 godina ovo mu je bio poslednji lov tj. za vreme ovog lova je dobio izliv krvi u mozak i uginuo. Sezona na prepelice 2010
e ove godine smo se sto se tice pasa jos bolje spremili.
pozdrav uz Uvek dobar pogled[/quote]

Radonjicu kakvi su ovi poenteri iz Danske u pogledu nosa, rada, osetljivosti na hladnocu? Poenter me je oduvek odusevljavao u pogledu nosa i spektakularnih marki koje nema ni jedna druga rasa, ali sam se razocarao u ove "italijanske linije", mali zgoljavi sa sitnim glavama, tresu se i na 10 stepeni a kamo li kada je sneg.
Pozdrav!
Sveta Srpska zemlja!

Boban
 Lepo je cuti to pucpurikanje,i ja jedva cekam kad ce da krene sezona.
Radonjic,lepe slicice za podsetnik.B)

Boban
 Evo jos jedne za podsecanje ,grupa sa Foruma.
i55.tinypic.com/2wmgfhh.jpg

Lala
 Sunce vam kalajisano, a niste zvali!!! Ili sam ja tad bio na moru?
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Radonjic

vladant kaže:
Radonjicu kakvi su ovi poenteri iz Danske u pogledu nosa, rada, osetljivosti na hladnocu? Poenter me je oduvek odusevljavao u pogledu nosa i spektakularnih marki koje nema ni jedna druga rasa, ali sam se razocarao u ove "italijanske linije", mali zgoljavi sa sitnim glavama, tresu se i na 10 stepeni a kamo li kada je sneg.
Pozdrav!

Pozdrav Vlado. Ovog psa sam ja uvezao mom bratu aca037 koji je isto na ovom forumu. On je ljubitelj poentera, a ja ostrodlakih. Sto se tioce rada, nosa i ostalih radnih osobina kod poentera mogu samo reci za ovog spustam kapu. Jedan od naj boljih lovnih poentera koje sam ja video u zivotu i imao tu cast loviti sa njim. Sto se tice tog drhtanja i sl. nije uvek u pitanju hladnoca. Kako moze jedan pas drhtati na plus 3 ili 5 ili 10 kako ti napisa. Ovde je problem psihicke prirode. Svi ti psi koji trce utakmice su produkt prekomerene volje za trcanjem-radom koja u pogledu lovne svrhe ima vise slabosti nego koristi. Za uzgoj se koriste jedinke kod koih se pretezno gleda brzina dok ostale kvalitete ne. Zbog tog razloga sam ja i uvezao mom bratu tog psa iz Danske koji razmisljaju malo drugacije od Italijana.

evo jos jedne njegove marke
i49.tinypic.com/1zpp3sy.jpg

pozdrav uz Uvek dobar pogled
Igor Radonjic

Boban
 Rodjo,neznam tacno ali mislim da je jedan lov bio pre tvog odlaska a drugi posle odlaska na more.
To je bilo u komercijali u Lapovu,imaces prilike letos.B)

Cvele
 Jos samo 58 dana ili 1392 sata, ili 83520 minuta ili 5011200 sekundi do pocetka lova na ove najmanje kokeeee Grin Grin Grin srbijalov
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

Milos88-Ivanjica
 Bravosrbijalov
LOV JE Passrbijaloviveli

alex
 Bravo 2
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

Cvele
 Harmonika Kolce Grin

BojanKG

Cvele kaže:
Jos samo 58 dana ili 1392 sata, ili 83520 minuta ili 5011200 sekundi do pocetka lova na ove najmanje kokeeee Grin Grin Grin srbijalov

Hahahaha Bravo 2 Bravo 2 Bravo 2 srbijalov
srbijalov markafazan

nidzamotocross
 Vreme Vreme Vreme Cvele Bravo 2 Kuca
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

SUMO
 Momci,
moze li odgovor na par pitanja?
Kada ste prvi put poceli da lovite prepelicu?
Sta vas je privuklo u ovakav lov?
inace, nekad je sezona pocinjala 15.7...... to sto peva okolo, bice ih za nedelju/dve lova. Posle toga bez seobe/cugova - nema lova.

Cvele
 Evo Vlado, ja idem u lov na prepelice od pre 2 sezone, znaci ovo ce biti treca, ne lovim, ali uzivam u radu pasa i markama koje su mnogo cesce nego u lovu na zeca i fazana na primer... Smile 

hamerles

Cvele kaže:
Evo Vlado, ja idem u lov na prepelice od pre 2 sezone, znaci ovo ce biti treca, ne lovim, ali uzivam u radu pasa i markama koje su mnogo cesce nego u lovu na zeca i fazana na primer... Smile
Cvele druze zasto ne lovis kad vec ides u lov da patis rad pasa i slicno???Hmmm

milols_lovac_ostrovac
 sto se mene tice ovaj lov sam zavoleo uz oca jos sada davne 2000.godine sa svojih 10 godina zivota,kada sam prvi put krocio u rosna strnjista i cuo pesmu ove male koke,postao sam veceiti zaljubljenik u ovaj lov!od tada do sada ne propustam ni jedan izlazak,!nema lepseg druzenja i lova od ovog,uz dobar rad pasa i lep dinamican lov,ne moze da zameni ni jedan drugi uzitak..!!a sto se tice brojnosti ovih ptica ona varira,iz godine u godinu..kod nas ih ima uvek dovoljno,ali jedno je pravilo da bez vrhunskih pticara ovaj lov je nemoguc..!

Cvele
 hamerles, zato sto jos uvek NA ZALOST Cry nemam oruzje... Cry

Hunter forever
 Kod mene pevaju.
marka Engleski poenter marka

hamerles

Cvele kaže:
hamerles, zato sto jos uvek NA ZALOST Cry nemam oruzje... Cry
Cvele druze polovne puske nikad jeftinije nisu bile imas od 50 evra pa na gore.. Za 100 evra mozes kupiti polovnu pusku koja ce te sluziti nekoliko godina bez problema... Nalazio sam po oglasima polovne zastavine 16tice nikad koriscene stanje fabricko za 200evra... IZ-18 ti je naj jeftinija nova puska 14000 dinara... Za male pare moze da se kupi dobra puska koja ce te sluziti besprekorno... E sad neznamHmmm

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,632,802 posete www.srbijalov.com