Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lov na Fazana

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lov na Fazana
mirko knezevic

Podunavac kaže:
Ako naiđem, javljam se sigurno.

Da vidis sta su Sumadiski fazani druze kao curani...Grin A Limun predsednik jedva da pogodi kad mu poleti...ROFL
Srbija do Tokija!

Kolce Tri prsta 2

Podunavac
 Pa to je druže pravi predsednik. Neće sam da ih tepa, nego ih ostavlje svojim članovima. Živeo predsednik Limun !!!
Tri prsta 2Kolce

Limun

mirko knezevic kaže:

Podunavac kaže:
Ako naiđem, javljam se sigurno.

Da vidis sta su Sumadiski fazani druze kao curani...Grin A Limun predsednik jedva da pogodi kad mu poleti...ROFL
Bogami nece da mi se otmu ove godine,kada sm mogao da skinempo koju prepelicu, fazan ima da mi bude ko kofa.Smeko
Pozdrav od Čarapana!Jaooo "ja s'tem nem ništa"
LimunLimunLimunLimunLimun

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

mirko knezevic
 Sad ce da vidimo predsednice jos malo pa krece i kod sezona....Smeko
Srbija do Tokija!

Kolce Tri prsta 2

Indjijanac
 Limun pazi da te ne iznenadi ako budeš mašio,jer fazan imaskroz drugačiji način leta od prepelice a i brzina leta je veća.
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

apinest
 Na sinoć održanom sastanku Odbora lovaca našeg Lovačkog društva dogovoreno je da se, shodno odluci Upravnog odbora Lovačkog udruženja, lovna sezona na fazana otvori u nedelju, 16. oktobra. Prognozirano je lepo vreme, ljudi su željni lova, redenici napunjeni, a psi orni i odmorni... Posle lova očekujemo isto tako zanimljivo "drugo poluvreme"! Ovom prilikom želim dobrodošlicu prekaljenim borcima koji su najavili ili potvrdili dolazak, uz pesmu (ko ima slab stomak-neka ne klika!):Cenzurisano
Bez politike molim,ovo je lovacki forum!
Srbijalov Admin Tim!

strahinja
 I kod mene u Kraljevu,sezona lova na fazana pocinje, 16.oktobra. a ujedno i glavna sezona...Tako da se nedelja zeljno iscekuje...

Lovac Stari
 Jedva cekam da nedelja dodje tanana Milena Harmonika.
E mozda ce i pre nedelje, ali ajde da vidimo.
Dobar pogled.

Milos88-Ivanjica
 I kod mene se sezona otvara u nedelju 16okt.,nadam se da ce biti uspesna....Ne mogu da iscekam pocetak...Pas
LOV JE Passrbijaloviveli

mmmm
 U zmajevu sezona na fazana pocinje 23oktobra. dobar pogled zelim

fotolovac

u indjiju ima djungla kaže:
Limun pazi da te ne iznenadi ako budeš mašio,jer fazan imaskroz drugačiji način leta od prepelice a i brzina leta je veća.

Biće svadbe to sigurno Grin..... mene je nekoliko iznenadilo pre koji dan dok sam obilazio teren, trebaće prilagođavanje posle 2 meseca na prepelice, pošto ni jedna prepelica ne poleće na primer vertikalno 10 metara u vis....

corak
 Ljudi kod nas je u nedelju bio prelep lov.Nisam ocekivao,posto jos ima dosta kukuruza,ali mnogo manje u odnosu na prvi lov od 02.10.Sta da kazem?!Vreme idealno,ekipa takodje,tako da pored dobrog lova,ni druzenje nije izostalo(kao i uvek naravno).Na kraju,kuci smo svi otisli sa po dva fazana,sto i nije najbitnije,ali vredno je pomena.Uspeh sigurno ne bi bio toliki,da nismo imali pse,koji su radili bezprekorno.Sve u svemu,izgleda da je pred nama uspesna sezona.

Indjijanac
 prepelica leti pravolinijski i nemenja brzinu leta naglo,a tražim negde je bilo i podataka kojom maksimalnom brzinom se kreće koja životinja,mislim da ako se dobro sećam najbrže leti divlja patka i grlica negde oko 80 km/hsrbijalovsrbijalovGlavu o zid

DakiNS
 Inđijanac kod prepelice sam mnogo puta doživeo da u letu naprave propadanje nekih sedamdesetak cm kao stepenicu pa su mi se dešavali promašaji , eto baš u lovu u Baču kada smo Rančer, Lala i ja lovili , u povratku sam hteo pucati na jednu kada je ona napravila to propadanje
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Indjijanac
 najoštrije menja pravac grlica,a leti dosta brzo,mada ni fazan nije nešto puno sporiji(govorim o najvećoj brzini,ono posle izdizanja vertikalno kad raširi krila i da gas)

DakiNS
 Ma svejedno bitno je ići u lov i družiti se , još kada loviš sa pravim drugarima divljači i ne mora da bude preterano, duže traje druženje
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

KREC
 Ja imam srecu da u mojoj sekciji imam svega 7-9 lovaca koji redovno love,2 manje i jednu veeeliku sumu punu divljih fazana.Uspeh je postignut jer se veoma retko ubije po koja koka,a desi se da nam izleti i vise od 20 komada Smile a druzenje je posebna pricha.dobar nam pogled,Mirko

vladant

u indjiju ima djungla kaže:
najoštrije menja pravac grlica,a leti dosta brzo,mada ni fazan nije nešto puno sporiji(govorim o najvećoj brzini,ono posle izdizanja vertikalno kad raširi krila i da gas)

Jeste grlica zaebana ali sumska sljuka je kraljica sto se manevrisanja tice,plus s obzirom na nepregledan teren gde se ona lovi i onda imas samo delic sekunde da je nanisanis i pucas inace ode. Fazan je najlaksi, po meni.
Sveta Srpska zemlja!

DESPERADOS
 Najlakse je odstreliti Fazanskog Petla , i tu nema dileme lovac....srbijalov
----------------------------------------------------
DOBAR POGLED

1MOA = 2.9cm na 100m
1MOA = 5.8cm na 200m
1MOA = 8.7cm na 300m
1MOA = 14.5cm na 500m

srbijalov

7x64 KRALJ ..Tri prsta..308W CAR..Tri prsta

bela
 fazana u "odletanju" je " meni " najlakše skinuti. dok fazana u visokom letu pravo na mene "zicer što kažu " mislim na (30-40)m visine redovno promašim. Smean dok su patke relativno lako za odstrel, makar kako letisrbijalov
vižlan i terier

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 29
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
ПРЕГЛЕДАНО 1.000 ОЧНИХ СОЧИВА
Изабрано ново руководство Ловачког савеза Во...
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,726,167 posete www.srbijalov.com