Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Zabrana lova

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Zabrana lova
Lala
 Sremac, izgleda se primio bačkopalanački recept kod Limuna, broningbara i Mirka... Zarazno je to, i lako prenosivo! I uz to izgleda i efikasno!
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Limun

mirko knezevic kaže:

Browningbar kaže:
Nemoj tako Knele i ti Li, on je mnogo dobar covek ali samo ponekad!Smeko

Ma covek je samo jedanput treba ga j.... da se razmozava da ih bude vise kao on posto je mnogo dobar....Smeko
DUUULEEEEE SAVIC!
Pozdrav od Čarapana!Jaooo "ja s'tem nem ništa"
LimunLimunLimunLimunLimun

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

Sremac75

mirko knezevic kaže:
Posaljite im bre neku tompku papira ljudi ovo ima da se stampa dosta mozda ljudima mnogo da izdvajaju za taj kancelarski materijal....Smeko Smeko Smeko

8.814,oo dinara - kancelarijski materijal za 2009/2010
Imam dokaz!
Pravilo
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

mirko knezevic
 Auuu to je neka teska laz Sremac veruj mi....

Lala

Sremac75 kaže:

mirko knezevic kaže:
Posaljite im bre neku tompku papira ljudi ovo ima da se stampa dosta mozda ljudima mnogo da izdvajaju za taj kancelarski materijal....Smeko Smeko Smeko

8.814,oo dinara - kancelarijski materijal za 2009/2010
Imam dokaz!
Pravilo

Onda se još nisu bavili štampanjem sabranih dela Sremca75, troškovi u 2010/11 će kanda biti znatno veći.

Sremac75
 E još nešto sam zaboravio da napišem!

Juče sam avanzovao u "stručnog pratioca"/pratioca u lovu/grupovođu!!! Da, da!

UO LU me je ovlastio da mogu da izvadim dozvolu za lov na svoje ime, i pored oštrog protivljenja "bivšeg" predsednika Brace Piškaća(koji je zamislite još uvek član UO LU)!

Sada će i "opozicija" u lov!
Ali više ćemo se baviti kontrolisanjem i praćenjem događaja u lovištu!
Snimati "lopove, tvorove i ostale protuve" da se ne opuste previše!
A kada ih navatamo, sledi, zna se... govnjiva motka!

Štampaj!
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

marcony
 stvari su pocele da se odvijaju u dobrom pravcu bravo za UO imate snage Bravo 2 Angry napokon da se zna ko upravlja lovistem!!!!!

Sremac75
 Nego šta!
To su tamo časni i pošteni ljudi i lovci, koji do sada samo nisu hteli da prljaju ruke sa "našim rukovodstvom", ali im je izgleda pun qrac i tamburaša i magistara i Slaviše!

Pa nije to Palanka, pa da Piškać vodi glavnu reč!
Njanjanja
PraviloPraviloPravilo
Palica

Limun

Lala kaže:
Sremac, izgleda se primio bačkopalanački recept kod Limuna, broningbara i Mirka... Zarazno je to, i lako prenosivo! I uz to izgleda i efikasno!
Lalo sećaš li se kako sam počeo, tada nije bilo nikog iz mog kraja da se javi i digne glas. Mislim da će nas uskoro biti još više jer se trudim da svima objasnim šta je i kako je.

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

marcony

Sremac75 kaže:
Nego šta!
To su tamo časni i pošteni ljudi i lovci, koji do sada samo nisu hteli da prljaju ruke sa "našim rukovodstvom", ali im je izgleda pun qrac i tamburaša i magistara i Slaviše!

Pa nije to Palanka, pa da Piškać vodi glavnu reč!
Njanjanja

ovo me je mnogo obradovalo danas ,a kurcili su se ovi nasi iz LD, stampali maice LU Jelen vec odlucili ko ce na koju funkciju,a usput pevali "nemože nam niko nista" kad ono oni se nista ne pitaju, e "moja" ekipice sve ste lepo smislili samo vam jos loviste fali tU.,a Jos kad bi stegnuli ono sto nemate m... pa da se malo oglasite na forumu bilo bi jako lepo ili ako hocete neki TV duel tu imate vise iskustva moglo bi se i to resiti Diskusija uvek ste bili dobri GLUMCI

Sremac75
 Nešto je "bivši" predsednik rekao, ali ne znam da li sam ga dobro razumeo pošto se još nije navikao na nove zube, da su oni spremni da se oglase na forumu!
Ja sve ne verujem u to, ali možda i hoće!
Poželećemo im vruću dobrodošlicu!
Njanjanja

Štampaj!
PraviloPraviloPravilo
Palica

marcony
 Brzo se vraćam

Lala

Sremac75 kaže:
Nešto je "bivši" predsednik rekao, ali ne znam da li sam ga dobro razumeo pošto se još nije navikao na nove zube, da su oni spremni da se oglase na forumu!
Ja sve ne verujem u to, ali možda i hoće!
Poželećemo im vruću dobrodošlicu!
Njanjanja

Štampaj!

Nema 'vruće' dobrodošlice. Zaboravi na to, ja sam više za hladnu dobrodošlicu. Pitanja su im odavno postavljena, odgovore još nismo dobili, nadam se da će ih oni lično pisati ovde na forumu. Uostalom, valjda je red da ih čujemo, pa da onda reagujemo. Meni je recimo jako interesantno da mi kažu gde su u propisima našli termin 'nerasporedjen lovac' i 'kontrolor lova'. A još mi je interesatnije da čujem odgovor na pitanje ko je dao instrukcije u vezi čuvanja/uništenja dozvola za lov. Pa onda, da saznam kako je moguće izdati blanko dozvole za lov. itd.itd.

mirko knezevic
 Limune Browing,dajte da dovedemo Sremca kod nas da nam pokaze kako se rukovodstvo skida,vidite da covek uso u sistem i dobiva bitke...B)Grin

Browningbar
 Ove nase ni Mr. Proper i Mr. Muscolo zajedno ne skidaju!Cry
Pravo u centar!
srbijalov

mirko knezevic
 Cak i kad bi dodao i Arijel ne bi mogli da se ociste!Sad

Limun
 Ove nase ni Mr. Proper i Mr. Muscolo zajedno ne skidajuCryCak i kad bi dodao i Arijel ne bi mogli da se ociste!Sad Polako kolege, tija voda breg roni!B)

Khalil Gibran

Lala
 Jedan savet, za Limuna, Mirka i browningbara: radite pametno, skupite informacije i papire do kojih možete da dodjete. To puno pomaže, a za javnu polemiku smo tu, da pomognemo.

Limun
 Hvala Lalo rukovodim se onim tvojim savetima iz PP. Zato i kazem da malo uspore.ZivioRodjo

Khalil Gibran

Browningbar

Limun kaže:
Hvala Lalo rukovodim se onim tvojim savetima iz PP. Zato i kazem da malo uspore.ZivioRodjo

Laki, hvala na savetu! Ali ja mislim da smo mi tu nemocni jer kad hoces da oboris drvo, moras mu odseci koren, dzabe sto mu lomis grane!Confused

Bez brige Li, nista konkretno!B)
Pravo u centar!
srbijalov

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Beogradski sajam lova, ribolova i nautike LOVAČKI SAJMOVI 89 17.05.2024. 14:07
Umetnost na temu lova, slike i ostalo. GALERIJA TROFEJA I UMETNIČKIH DELA 102 26.04.2019. 17:04
Smešni video na temu lova SVAŠTARA 314 24.02.2018. 01:43
Umetničke slike na temu lova SVAŠTARA 47 09.08.2017. 22:40
Metode i načini lova kod drugih... METODE LOVA 45 24.12.2016. 20:26
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,465
Najnoviji član: Stevan Belor...

Poslednje vesti
Obaveštenje korisnicima lovišta
dobijanje lovačke dozvole kompleksan proces
Sočne lovačke šnicle u marinadi od crnog vina, majčine dušice i origana
IN MEMORIAM
ПРЕГЛЕДАНО 1.000 ОЧНИХ СОЧИВА

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

Hunter_lovac
· 25.07.2025. 12:56

Modernizujte sajt , privućiće nove članove , a i svakako treba da se modernizuje 👍🏻

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

65,126,881 posete www.srbijalov.com