Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Madjarska kratkodlaka Vižla

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Madjarska kratkodlaka Vižla
PEZ

ficha007 kaže:

pez kaže:

DakiNS kaže:
Šteta što ne živiš u Aleksincu mogao bi i da zaradišGrin

Kolubara je bolja vise se placa a i dan je duzi za neki sat.Smeko

Nemoj kolega u Kolubaru, pa to je jedino mesto na kugli zemaljskoj gde dan traje 25 sati. Mada kad razmislim, isplatiće seROFL

Pozdrav fico,zbog toga sam i reko,duzi dan bolja dnevnica.ROFL

od komtema
 http://www.youtub...9nBwghxIrY http://www.youtub...fnkTu03vAc http://www.youtub...agXv6WikR4 http://www.youtub...B02_8XEB6E Lov zeca u Temerinu pas Barbara od komtema.

saja rudnik
 Kupio stene u nedelju od Pindovica iz Novog Milanovca.musko staro dva meseca.Uskoro slike.Ako bude upola kao sto su mu roditelji,uzivao u lovu sa njima,imacu cemu da se radujem.znaci krv je dobra plus moj rad i trud,nadam se uspesnom lovu dugi niz godina.Postavicu i papire od steneta kad ih uzmem,pa ce te mi vi stari Vizlari reci sta mislite..
Saja Rudnik

ivanfox
 Ja prvi put u zivotu gledao te zute zanimljive pticare u avgustu na prepelice i mogu slobodno reci da su to PRAVI LOVACKI PSI!
i foxterrierPas 2 je lovačka pasmina...Imhotep od Stepanskeho rybnika

saja rudnik
 Voleo bih ako moze neko od iskusnih Vizlara da mi napise neki dobar savet,kako i sta da cinim u odgoju i obuci moje vizle posto sam do sada imao i lovio,prvo sa gonicima a kasnije sa bretonima..Tako da o vizli nemam pojma.Ako je slican rad kao sa bretonima onda mogu da dovedem obukom svoju vizlu na zavidan nivo.Ali posto svaka pasmina ima neke svoje tajne voleo bih ako bi neko mogao da me posavetuje sta i kako..
Saja Rudnik

fred
 pozdrav saja sa vizlama je mnogo lakse raditi ali ne smes grubo da se ponasas sa njom jer je jako osetljiva a ostalo sve zavisi od jedinke do jedinke kakav karakter ili nos imaju sretno

huntinggirl1
 vižla će vas naučiti sve polagano, njoj jednom kažete i ona to upamti, jako intiligentna rasa, privržena i lepa....
obožavam ih...
Pas Kuca Pas 2 živim za njih, moji psi su moj život, lov bez njih nije lov!

saja rudnik
 konacno sam u Srbiji..Video sam svog vizlana uzivo,do sada ga gledao samo na slikama.Do sada ga je moja cerka koja inace ima 9.god.ranila i brinula o njemu.Posto cu sad biti malo duze u Srbiji potrudicu se da pas ispadne sto se kaze kako treba.Skoro ce tri meseca i ja sam odusevljen..Prvo pasminom kao pasminom,a uvideo sam da je rad sa stencima vizle duplo laksi nego sa stencima bretona..Vidim da nisam pogresio u izboru a inace je vizla bila poklon mojoj cerki za rodjendan...Gledala je na Netu nesto,videla psa i odmah me zvala u Norvesku da mi kaze sta hoce za rodjendan..Sto je glavno voli pse i voli prirodu..Posto sam jednom prilikom bio u lovu kod coveka koji u Sumadiji samo lovi sa vizlama,zovnem ga i on odnese mojoj cerki stene za rodjendan.Evo vec neki dan sam ovde i po ceo dan sam u dvoristu sa stencem a moja cera se pridruzuje kad dodje iz skole..Sve u svemu svaki savet cu ispostovati jer sto se tice vizli sam neuk..Ali nadam se da uskoro nece biti tako..itanje
Saja Rudnik

saja rudnik
 Ja sam Milica Prokic.Imam 9 godina.Ja volim vizlu.Tata mi je kupio vizlu za rodjendan i nazvala sam je po imenu Roki.Ja volim vizlu zato sto je inteligentna,pazljivo slusa,i mnogo voli da se mazi i igra samnom.Ja je volim i bice mi naj omiljenija rasa.Ja nju volim zato sto je mnogo pametna i slusa.Svidja mi se kod nje sto najavljuje goste i nece da ih napadne.Kada se ja i on igramo svidja mi se kako trci.Kucakuca:
Saja Rudnik

PEZ
 Sajo, daj koju slicicu.
P.S.

"Da bi bio lovac moraš voljeti prirodu a onda moraš voljeti i vuka jer je on njen najdivljiji i najdivniji dio!"- Duško Sekulić

apinest
 U martu ili aprilu planiram da nabavim štene Mv. Molim kolege sa portala koje znaju za legla u okolini Bačke Palanke ili Novog Sada da mi na PP ili na ovoj temi ostave informacije o tome. Odužiću se lepim lovačkim druženjem na jesen, naravno uz novog lovačkog pomoćnika. Valjda će treća biti sreća... Cry

lovac_1
 Veliki pozdrav za Vizlare, a i sve ostale!!!
i49.tinypic.com/2dvmxck.jpg
i47.tinypic.com/1zbfjtd.jpg
Petrovic Radovan

huntinggirl1
 kao lutke su, svaka čast

lovac_1
 Hvala Sanja, trudimo se da budemo dobri!
Petrovic Radovan

apinest

lovac_1 kaže:
Veliki pozdrav za Vizlare, a i sve ostale!!!
i49.tinypic.com/2dvmxck.jpg
i47.tinypic.com/1zbfjtd.jpg

Aplauz
Predivni psi, besprekorni lovci i pravi prijatelji!Cry
Kuca

lovac_1
 Da, Vizla je pas za sva vremena!
i48.tinypic.com/23w9v88.jpg
i48.tinypic.com/a466uq.jpg
Petrovic Radovan

lovac_1
 Dobro vece Vizlari! Bye
i47.tinypic.com/2vl1j6a.jpg
i45.tinypic.com/j6ijol.jpg

krle
 Lovci, vižlari, i mi na Fruškoj gori imamo te ,, žute " ptičare, a i podmladak. Tu je i drugarica iz NemačkeSmile
www.dodaj.rs/t/3k/8c/2MdK42n9/dscn0638.jpgwww.dodaj.rs/t/2v/GE/4cAs3Edt/dscn0661.jpgwww.dodaj.rs/t/3x/MA/fR38GBx/1/dscn0697.jpg
živko krstić

huntinggirl1
 divno, a drugarica će se odmah sprijateljiti....

krle
 Vižlari,par fotki iz današnje šetnje.
www.dodaj.rs/t/2H/ZB/4Rk81V9N/dscn0763.jpgwww.dodaj.rs/t/1/i/ttGnK7J/dscn0769.jpgwww.dodaj.rs/t/p/4J/9oPgzOl/dscn0774.jpg
www.dodaj.rs/t/z/7a/2hndlYuw/dscn0778.jpgwww.dodaj.rs/t/f/Qb/12GS0Plv/dscn0781.jpgwww.dodaj.rs/t/9/oT/1qPZMcH/dscn0783.jpg

Nas troje i Fruška goraSmile
www.dodaj.rs/t/17/jd/33o0CmUS/dscn0782.jpg
živko krstić

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Madjarska oštrodlaka vižla KINOLOGIJA 43 09.07.2014. 15:38
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,467
Najnoviji član: SJ410

Poslednje vesti
Lovna kinologija- Reprezentacija Srbije ponovila prošlogodišnji uspeh na Svetskom...
Конкурс за субвенције у ловству
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
Humanitarno takmičenje - Lovci za decu

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

65,478,470 posete www.srbijalov.com