Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Vuk

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Vuk
nemeza
 Sva visoka divljač se lovi jedinačnim zrnima olučenim cevima uključujući i Tetreba, koji spada u visoku divljač, zakonodavac je propisao da se može jedino crna divljač (koja spada u visoku) loviti neolučenim cevima ali samo jedinačnim zrnima.

suvodolac71
 Pozdrav narode, ovde na Homolju odstrelismo tri komada vucje divljaci u tri nedelje, a cetiri od početka sezone. Sva četiri komada je odstreljeno iz pirša tokom lova srndaća. I sva četiri u blizini bačija sa ovcama. 
Suvodolac dok je sveta i veka!

alex
 Svaka cast kolega moze slike????
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

Boban
 To je lepo cuti,dobar uspeh svaka cast.
Nebi bilo lose da se postavi koja slika.B)

DakiNS

suvodolac71 kaže:
Pozdrav narode, ovde na Homolju odstrelismo tri komada vucje divljaci u tri nedelje, a cetiri od početka sezone. Sva četiri komada je odstreljeno iz pirša tokom lova srndaća. I sva četiri u blizini bačija sa ovcama.
Ala si skrt na recima i slikama da nisi iz Homolja pomislio bi da si iz Skotske
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

huntinggirl1
 au, pa kao da se naplaćuje svako slovo,

gde su slike, koji deo terena...
čekamo....
Pas Kuca Pas 2 živim za njih, moji psi su moj život, lov bez njih nije lov!

aca81

suvodolac71 kaže:

Svaka cast kolegaBravo 2 koliko li ste pasa samo spasili a divljaci pogotovuBravo 2
DOBAR POGLED

223rem
 Svaka cast!

suvodolac71
 Izvinjavam se zbog fotografija ali nažalost nisu baš adekvatne za objavljivanje. Ma kolko se čovek trudio ne može da nauči naše kolege lovce da se adekvatno slikaju sa divljačli da je postave kako treba, da im sunce dođe iza leđa, da divljač ne čupaju za uši, neguraju raznorazne cepanice i vrljike u usta divljači , itd...Šta da kažem , zadnji vuk je imao glavu dugu od potiljne kosti do vrha njuške 31cm dugu, i ako sam im rekao da ću ja da im otkuvam glavu majstori je ubacili u šerpu i odkuvali ko da kuvaju za pihtije, valjda će super lepak da pomogne, jebiga. ono što je karakteristično za sve odstreljene vukove jeste da su bili mršavi, težine od 27 do 32 kg, dužina glava im se kretala od 27 do 37 cm, u grebenu su bili visoki od 75 do 78cm, dugački od 156-164cm. Svi su odstreljeni u ranim jutarnjim satima prilikom piršovanja. Svi su se nalazili u blizini bilo bačija sa stokom. Dva su odstreljena na Crnom Vrhu, jedan u reonu Smilovica, jedan u reonu Burgije iznad Laznice.

huntinggirl1
 Au i više od toga, pa kada je njegova glava 27 i više, pa to je ekstra trofej i ... a mršavi sada, naopako divljači na zimu, ima da vijaju i kolju samo tako,
čestitke sretnim lovcima.

bela

suvodolac71 kaže:
Izvinjavam se zbog fotografija ali nažalost nisu baš adekvatne za objavljivanje. Ma kolko se čovek trudio ne može da nauči naše kolege lovce da se adekvatno slikaju sa divljačli da je postave kako treba, da im sunce dođe iza leđa, da divljač ne čupaju za uši, neguraju raznorazne cepanice i vrljike u usta divljači , itd...Šta da kažem , zadnji vuk je imao glavu dugu od potiljne kosti do vrha njuške 31cm dugu, i ako sam im rekao da ću ja da im otkuvam glavu majstori je ubacili u šerpu i odkuvali ko da kuvaju za pihtije, valjda će super lepak da pomogne, jebiga. ono što je karakteristično za sve odstreljene vukove jeste da su bili mršavi, težine od 27 do 32 kg, dužina glava im se kretala od 27 do 37 cm, u grebenu su bili visoki od 75 do 78cm, dugački od 156-164cm. Svi su odstreljeni u ranim jutarnjim satima prilikom piršovanja. Svi su se nalazili u blizini bilo bačija sa stokom. Dva su odstreljena na Crnom Vrhu, jedan u reonu Smilovica, jedan u reonu Burgije iznad Laznice.

ima nas raznih..Confused. ali ipak čestitke na odstreluBravo 2
vižlan i terier

suvodolac71
 Izvinjavam se pogršno sam ukucao dužinu glava ukucao sam od 27-37, a treba od 27-31 cm.

huntinggirl1
 brate, pa i to je veliko, očnjak kao kod aždaje, kad stisne, nazad nema, samo u večna lovišta,

sheytan
 Ih, večna lovišta... Ne ide to baš tako, barem ne protiv ozbiljnijih protivnika, kao npr. moj Žuća! Kad bi njih Žuća pojoorio... Qquuuuuu...

Evo jedne Žućine, nije baš extra fotka, ali ja ga obožavam:

i173.photobucket.com/albums/w45/zeljko74/zutja.jpg

Kiss

Smeko Nej da zamerite, mlogo mi bila simpa ideja! iveli 3
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

veskokv
 Lu.Kraljevo sekcija Dragosinjci i Metikosi, inace obronci planine Goc.Juce u redovnom lovu odstreljena dva vuka od vidjenih pet iz copora. Bio bi to odlican lov da nisu dva kera nastradala u tom lovu od istih. Konkretnije podatke iz lova nemogu da napisem jer sam na terenu pa sam saznao od drugara. Prosle nedelje je jedan gadjan dvaput i obadva puta ranjen ali je otisao. Inace uvek je imalo vukova kod nas ali nikad u ovom broju i u ovo toplo vreme. Izgleda da im je pogodovala godina kao i ostaloj divljaci! 
Jednom poenter,zauvek poenter!!!Kucasrbijalov

alex
 KOlega jadne nabavi neku sliku verovatno su se slikali sa ulovom
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

veskokv
 Kolega nisam u mogucnosti jer sam na terenu a na forum idem preko telefona! Confused
Jednom poenter,zauvek poenter!!!Kucasrbijalov

misa 71
 Evo jedne fotografije odstreljenog vuka prošle nedelje na ataru mog LU i LU Žagubica.Bravo 2
Sremac,Daki,Slavo ovag kapitalaca od 67 kg. slušali smo kako svojim zavijawem para tamu na obroncima Homoljskih planina . Vuk
misa 71 priložio:
dragan.jpg

I najsporiji sa ciljem su brži od najbržih bez cilja. Stari

223rem
 Sa kojim karabinom odstreljen ovaj vuk?

DakiNS

misa 71 kaže:
Evo jedne fotografije odstreljenog vuka prošle nedelje na ataru mog LU i LU Žagubica.Bravo 2
Sremac,Daki,Slavo ovag kapitalaca od 67 kg. slušali smo kako svojim zavijawem para tamu na obroncima Homoljskih planina . Vuk

Mišo vratio sam se pun utisaka i priča , a moje kolege kada sam pomenuo zavijanje vuka gledali me onako kao u Radovanu III - Stanislave preterano s,reš!Vebanje
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
ПРЕГЛЕДАНО 1.000 ОЧНИХ СОЧИВА
Изабрано ново руководство Ловачког савеза Во...
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,732,913 posete www.srbijalov.com