Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Predstavite svoj "Arsenal''

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Predstavite svoj "Arsenal''
killer
 pozdrav kolege ,evo da se pohvalim i mojim oruzijem :

canis aureus

nemeza kaže:
Od juče vlasnik

SUHL model 127 cal. 12/70
i50.tinypic.com/2n71o4k.jpg

Ferlah cal. 16/65
i47.tinypic.com/f1yvbq.jpg

nemeza Bravo 2
... zagledam i SUhLOVKA mi izgleda malo lošijO nego onomad uživo Confused puška je stvarno oodliičnaa!! Polovnu, i sa toliko godina, pušku nisam video u boljem stanju! Cevi kao ogledalo, bukvalno, iako nisu hromiraTe ...
Odobreno
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

viktor
 pozdrav svima .Za plocice iz18 topoljski mi je trazio 1500 ,pa smo se nekako dogovorili za1000 i to sam mnogo platio jer ima nekih detalja koji mi se ne svidjaju.Ne kritikujem rad vec sam trazio da bude kako sam ja zamislio.Nije tema ali eto ,cim skontam kako se postavljaju slike saljem i moj arsenal................poz

PEZ

viktor kaže:
pozdrav svima .Za plocice iz18 topoljski mi je trazio 1500 ,pa smo se nekako dogovorili za1000 i to sam mnogo platio jer ima nekih detalja koji mi se ne svidjaju.Ne kritikujem rad vec sam trazio da bude kako sam ja zamislio.Nije tema ali eto ,cim skontam kako se postavljaju slike saljem i moj arsenal................poz

Zbunjen kolega kaci slike da vidimo i to cudo
P.S.

"Da bi bio lovac moraš voljeti prirodu a onda moraš voljeti i vuka jer je on njen najdivljiji i najdivniji dio!"- Duško Sekulić

Podunavac
 Ne potcenjujem ničiji rad, ali što je mnogo mnogo je. Za hiljadu evra može da se kupi dobra puška. Ovakve cene drže majstori u Ferlahu i zapadnoj evropi, a za Srbiju je mnooogo.Shock
Tri prsta 2Kolce

DakiNS
 Ne znam zašto se čudite ? Prvo su se dogovarali, sumnjam da je majstor terao kolegu da mu da oružije na graviranje, drugo dogovorili su unapred cenu koja je spuštena zbog neizvršavanja ugovorenog posla u potpunosti. Barem sam ja tako razumeo upis. A to kakve su cene i kakva je platežna moć nas u Srbiji je sasvim nešto drugo. Ako je rad kvalitetan ili da kažem svetski , zašto ga potcenjivati , verovatno su i cene svetske. To što ja lično nikada ne bih dao te novce za ulepšavanje oružija to je nešto drugo.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Podunavac
 Rođo niko ne potcenjuje ni majstora ni rad, a ja sam to na početku svog upisa i naveo. Ali mnogo je para. I jedva čekam da vidim te pločice za koje je prvobitna cena bila 1500 evra. I još jedna stvar koju ja lično nebi nikada uradio. Na puški od 300 evra pločice za 1000 evra. Po meni bi bilo bolje kupiti pušku za 1300 evra, a pločice i tako nemaju upotrebnu vrednost u lovu. Ali svako ima svoj ukus i mišljenje i za svoje pare može da radi šta hoće. Bez ljutnje, ja sam samo izneo svoje mišljenje.Bye
Tri prsta 2Kolce

DakiNS

Podunavac kaže:
Rođo niko ne potcenjuje ni majstora ni rad, a ja sam to na početku svog upisa i naveo. Ali mnogo je para. I jedva čekam da vidim te pločice za koje je prvobitna cena bila 1500 evra. I još jedna stvar koju ja lično nebi nikada uradio. Na puški od 300 evra pločice za 1000 evra. Po meni bi bilo bolje kupiti pušku za 1300 evra, a pločice i tako nemaju upotrebnu vrednost u lovu. Ali svako ima svoj ukus i mišljenje i za svoje pare može da radi šta hoće. Bez ljutnje, ja sam samo izneo svoje mišljenje.Bye

Ma Rođo nisam ni mislio da potcenjuješ. Znaš kako se kaže koliko para toliko i muzike. Voli čovek lep detalj a može mu se. Skoro sretnem starog poznanika, znam da mu život nije baš naklonjen ali zato na ruci skupa kopija roleksaiveli

Podunavac
 Rođo po ovom cenovniku koliko bi koštao onaj umetnički rad na tvojoj pljoski? A da je dobar, dobar je. Ne ni dobar, nego odličan.Odobreno
Tri prsta 2Kolce

DakiNS

Podunavac kaže:
Rođo po ovom cenovniku koliko bi koštao onaj umetnički rad na tvojoj pljoski? A da je dobar, dobar je. Ne ni dobar, nego odličan.Odobreno

Sa čime upoređujemo? Kolega još nije postavio rad Topoljskog.

PEZ

Podunavac kaže:

Jaooo
P.S.

"Da bi bio lovac moraš voljeti prirodu a onda moraš voljeti i vuka jer je on njen najdivljiji i najdivniji dio!"- Duško Sekulić

viktor
 Pozdrav kolege.Da razjasnim malo bolje,za cenu se nismo uopste dogovarali jer sam video neke plocice od 500 od istog majstora tako da sam racunao da moje nece biti vise od800(ja sam kriv).Kada sam mu poslao plocice i rekao sta da radi,pitao sam za cenu koliko ce da kosta on mi odgovori"ma dogovoricemo se "(tako da mi nije opet niko kriv).Kada je poceo vec uveliko da radi tada mi je rekao da ce to da kosta 1500,ja mu odgovorim da nemogu toliko da platim pa da je i majstor iz FERLAHA.Tako smo dosli do 1000.
Sve u svemu nije lose ,ima detalj koji mi se nesvidja ali to je to,inace puska od 260 nije vredna tako skupe gravure! , slike imam ali nisam jos ukapirao kako da postavim poz.....

Indjijanac
 da pomognem viktoru i postavim njegovu sliku
http://www.srbija...to_id=1052
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

nemeza
 i49.tinypic.com/33yo0ol.jpg
i46.tinypic.com/5low8j.jpg

nemeza
 Kolega viktor, u predhodnom postu sam postavio slike tvog kipa mada nezavršenog pa kaži konkretno na šta se žališ. Bye

viktor

nemeza kaže:
Kolega viktor, u predhodnom postu sam postavio slike tvog kipa mada nezavršenog pa kaži konkretno na šta se žališ. Bye

viktor
 plocica sa divokozama ovaj skroz levo glava mi se bas nesvidja,ima jos neke male sitnice ali nema veze sve u svemu to su samo ukusi..................poz

viktor
 evo i moj mali arsenal nevidi se naj bolje ali cu slikati ponovo pa poslati....
i50.tinypic.com/ein9s.jpg

PEZ
 Viktore koje su bokerice u pitanju, cini mi se da je ona koja se pomalo vidi s leve strane neka Italijanka.
Lepa kolekcija drugar Odobreno
P.S.

viktor
 evo ga iz18
i47.tinypic.com/25tvn1v.jpg

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Susreti i druženja "forumaša" SVAŠTARA 4989 02.10.2022. 23:48
"Grom" iz Užica MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 284 27.09.2022. 07:26
Ja lovim (predstavite svog lovačkog kera) KINOLOGIJA 316 07.05.2022. 21:10
"Gebruder Merkel Suhl" LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 447 22.06.2021. 11:59
"Vojvođanski lovac" doo LOVAČKA UDRUŽENJA 475 17.05.2019. 23:58
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 21
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,460
Najnoviji član: Baustelac

Poslednje vesti
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме
Lov na vuka i ostale predatore u Bujanovcu 2. februara

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

64,529,433 posete www.srbijalov.com