Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Hajka na šakala Staro Selo-Velika Plana

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Hajka na šakala Staro Selo-Velika Plana
Browningbar
 Odobravam
iveli 3HarmonikaRaanj
Pravo u centar!
srbijalov

charuga
 malo podsecanje na pevacicu iz plane..kolobok.us/smiles/artists/viannen/viannen_20.gif
sreca gitarista bio zauzet taj dan..
kolobok.us/smiles/user/FALLEN_01.gif
..............

slavaplana
 Danas je u Starom Selu odrzana prva sakalijada sa gostima i ovoj godini!15 gostiju i desetak mojih lovaca imali su ostrel 4 lisice i jednog sakala!jedan sakal i lisica su ranjeni ali nismo imali srece da ih nadjemo i pored lokve krvi koje su ostavili za sobom !Vazno je da su gosti zadovoljni iakoje jutro krenulo sa pljuskom ali se posle situacija sredila!!!Hvala svima na druzenju pa se uskoro vidimo ponovo a bice i slika!!!!!

Neca92
 Ja imam neverovatnu zelju da dodjem! Stidljiv
Nadam se da ce me moje komsije Limun, Browni i Mirko povesti sa sobom, ako nisu planirali da vode nikog vise, posto nebi da zauzimam mesto nekom njihovom drugaru iz kraja Molitva Zanima me sta ce oni reci na ovo, ako nebude imalo mesta ili je problem iz nekog razloga, nadam se da cu se snaci vec nekako da dodjem... Confused Mada, relativno je slabo clanova portala iz Krusevca koji bi mozda isli na sakalijadu i sa kojima bi' mogao da dodjem. Smile
Evo, godinu dana sam clan foruma, aktivan i te kako, ne bas u pisanju, ali i te kako u citanju, i imam zelju da ucestvujem na nekom susretu forumasa i da upozanam sto vise vas. Smile
Lovac nije ko vino ne pije i ko ide planinom samo da ubije!

Indjijanac
 slavo svaka čast,vidim da vam je bilo lepo,gosti zadovoljni,lov prošao bezbedno,a ni odstrel nije izostao i to kakav odstrel.
Ja planiram na ono predavanje u januaru,a mož da se desi i 31.12 ako se nešto ne ispreči.Danas nisam mogao imali smo LKK u Indjiji.Srbijalov
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

alex
 Kolege bilo je fenomenalno na sakalijadi imate slike u temis Sakal 
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

Neca92
 Da li ce se ove godine organizovati neka hajka kao sto je bilo prosle godine? Nesto kao skup forumasa... Smile
Lovac nije ko vino ne pije i ko ide planinom samo da ubije!

slavaplana
 Evo i poziva za sve zainteresovane za lov predatora sakala i lisice pogonom u Starom Selu i to 15.01.;22.01.;29.01;!!!!!

Potrebno je do petka te iste nedelje kada je lov predvidjen izvsiti prijavu lovne karte lovca koji dolazi u lov na tel:060-0-841-843 Slavoljub Stojadinovic
Svakog petka vrsi se prijava Republickom lovnom ispektoru do 12h lova za vikend koji se planira .

Pored prijave lovne karte potrebno je uplatiti 500din na ime kotizacije za lov, plaća se na licu mesta!

Ovaj novac ide za rad sekcije Staro Selo, za pokrivanje osnovnih troškova. Ovo je nesto simbolicno kako bi pokrili neke troskove koje smo inace do sada placali iz svog dzepa!!!!

Prijavite se ranije za nedelju u kojoj planirate da dodjete u lov zbog ogranicenog broja gostiju!!!!!
POZDRAV SVIMA!!!!!!!

slavaplana
 B) Danas me je zvalo 5 lovaca u vezi hajke koja ce biti 15.01.

Ovo je jos jedan od nacina kako za mali novac pomoci sekciji ili udruzenju da opstane u ovo tesko vreme!!!!!

Imam utisak da je KOMERCIJALNI LOV u vecini udruzenja NERAZVIJEN do te mere da se udruzenja oslanjaju iskljucivo na svoje clanstvo sto je po meni greska !!!11

Manjak para treba nekako nadohnaditi i zavsiti pojedine poslove koji su neminovni!!!!!

PARA NIKAD DOSTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!Bye

Lala
 Pametan potez!
A ovo je stvarno simbolična kotizacija, iskreno da kažem, da bi mene lično malo bilo stid da opet odem u Staro Selo, i da me gostite kao zimus, a sve džabaka... nema smisla.
Mene piši za 29.01.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

DakiNS
 Jel mi to više ne divanimo LaloGrin
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Sniper Hunter

DakiNS kaže:
Jel mi to više ne divanimo LaloGrin

ROFLGrinB)

Lala
 Kako to misliš? A što ne bi divanili? Imaš poruku na messengeru

slavaplana
 DAKI ostalo mi je jos malo VULKANA !jedem svaki dan i placemCry a i zena se navukla da ne verujes!!!!

DakiNS

Lala kaže:

Ma za hajku 29.01 Plana

slavaplana
 Nastavlja se druzenje i u 2012 god.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!B)

Lala

DakiNS kaže:

Lala kaže:

Ma za hajku 29.01 Plana

'Ajd ne zezaj, pa ide ekipa odavde, Sremac, Zoki, ti, ja, i ko zna još poneko verovatno, to će se dogovorimo, ne brini.
Samo nemoj da ti taštu obilazimo usput, ko boga te molim! Grin

DakiNS
 Kako nemoj pa obići ćemo je u širokom lukuROFL

DakiNS

slavaplana kaže:
DAKI ostalo mi je jos malo VULKANA !jedem svaki dan i placemCry a i zena se navukla da ne verujes!!!!

Nema veze ovisnicima ponavljam dozuROFL

Jank

DakiNS kaže:
Kako nemoj pa obići ćemo je u širokom lukuROFL

Ako se uklopi datum i ja bih u tom društvu (sa vama) da obiđem moju taštu.....ROFL
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Fabarm lovačke puške LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 29 17.05.2024. 12:24
TRAŽIM-NUDIM POSAO U OBLASTI LOVSTVA, ŠUMARSTVA, VETERINE SVAŠTARA 45 01.03.2023. 14:51
Sabatti kombinovane lovačke puške KOMBINOVANO LOVAČKO ORUŽJE 16 07.03.2022. 23:10
Hajke, lovačke manifestacije, pozivi, obaveštenja, iskustva i utisci SVAŠTARA 1096 20.02.2020. 12:07
Cal. 20/76 iskustva i mišljenja! LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 169 15.10.2019. 19:48
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 20
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,467
Najnoviji član: SJ410

Poslednje vesti
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
Humanitarno takmičenje - Lovci za decu
56. međunarodni sajam LOVA I RIBOLOVA - LORIST
Obaveštenje korisnicima lovišta

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

65,368,763 posete www.srbijalov.com