Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Dozvola za pušku

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Dozvola za pušku
arnotije
 Pa ide se u kafanu preko polja, brda i ko zna cega jos ...jer sve to predjes u toku lova a onda uglavnom bude neka seoska prodavnica iveli 3 ... tek da se plakne prasina leti ili ugreje grlo zimi ;) i niko ne rece da u prodavnicu ili kafanu ulazi sa oruzjem...
" Ako Kosovo nije nase, zasto od nas traze da ga damo...? Ako je njihovo, zasto ga otimaju...? A ako vec mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustrucavaju... ? "
Matija Beckovic

ssekir75
 tacno tako. nigde nisam napisao da se NAORUZAN ulazi u kafanu. zna se kad se oruzje prazni i odlaze, i sta posle toga sledi ;)

neco, Pivo uvek moze, lepo pise u mom potpisu ;)
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

калибар је "производ" два броја означених милиметримаStari

не пучај шинко док им не видиш беоњачеElmer

davorcalic
 ja se ne sekiram...to je takva glupost...oduzimati legalno oruzije na čuvanje...nema šanse da prođe....neko lupio pa se .sro!!!

ssekir75
 pa od nasih nista pametno ne mozes da ocekujes...Glavu o zid
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

ssekir75

ssekir75 kaže:
otici cu sutra u sup da se raspitam da li uopste da podnosim zahtev za qrabin ili da cekam...

juče nadjoh referenta konačno (sreli se u gradu). sve je po starom i za sada sve teče normalno sa izdavanjem odobrenja. jedino mi nije jasno zašto mi traži papir iz LU da sam izmirio obaveze za ovu godinuConfused ali dobro, nikakav problem to nije...

davorcalic

ssekir75 kaže:

ssekir75 kaže:
otici cu sutra u sup da se raspitam da li uopste da podnosim zahtev za qrabin ili da cekam...

juče nadjoh referenta konačno (sreli se u gradu). sve je po starom i za sada sve teče normalno sa izdavanjem odobrenja. jedino mi nije jasno zašto mi traži papir iz LU da sam izmirio obaveze za ovu godinuConfused ali dobro, nikakav problem to nije...

e vidiš,kad idem u lov,, ja nosim sve uplatnice kao dokaz da sam izmirio tu obavezu...neko to bio rekao i ja to stalno nosim ali ako ne uplatiš sve nemozeš dobiti lovnu kartu pa je glupo nositi uplatnice dovoljna je samo lovna karta,valda...

Indjijanac
 znači po tom referntu ukoliko želim da se bavim streljaštvom(trap,skeet) nemogu ukoliko nisam član LU,da taj neradi u nekom od saveza,a uostalom kako i da izmiriš obaveze za ovu godinu kad skoro sva LU imaju rokove za izmirenje obaveza skoro do jula meseca,onda niko nebi mogao podneti zahtev od 01.01.-01.04.Jaooo
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

kimi

ssekir75 kaže:

ssekir75 kaže:

Idi kod drugog referenta, reći će ti drugačije....svako tumači prema sopstvenom nahođenju !!
U rukama Mandušića Vuka svaka puška biće ubojita

davorcalic

Indjijanac kaže:
znači po tom referntu ukoliko želim da se bavim streljaštvom(trap,skeet) nemogu ukoliko nisam član LU,da taj neradi u nekom od saveza,a uostalom kako i da izmiriš obaveze za ovu godinu kad skoro sva LU imaju rokove za izmirenje obaveza skoro do jula meseca,onda niko nebi mogao podneti zahtev od 01.01.-01.04.Jaooo

pitaće jesi član strljačkog društva na leteće mete...valda

DakiNS

davorcalic kaže:

Indjijanac kaže:

pitaće jesi član strljačkog društva na leteće mete...valda

Indjijanacje član streljačkog društva na ležeće mete a Jank je predsednikHaHaHa
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Cvele
 Hm.... koja je taxa za odobrenje za olucenu cev/karabin ako neko zna? Smile
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

davorcalic
 prvo je 4650 za nabavnu pa opet 4650 za odobrenje plus 140 din za oruzni list

Cvele
 Hvala Smile

davorcalic
 nekad skuplji papiri od puške...Pravilo

ssekir75

Indjijanac kaže:

u pitanju su papiri za qrabin. ni njemu samom nije jasno kakve veze to ima, ali kaže da je tako.Confused za sačmaricu nije tražio ništa sem onog što mora, uverenje iz suda, obuku i uplatnicu za taksu. i završio sve za 7 dana. ja se ne žalim, pogotovo što mi je LU 150m od supaOdobreno

Cvele
 Tol'ko... 4630 za odobrenje, pa jos 4630 za registraciju, i jos nesto malo za oruzani list... jos malo pa 100e samo za papire Sad

davorcalic

Cvele kaže:
Tol'ko... 4630 za odobrenje, pa jos 4630 za registraciju, i jos nesto malo za oruzani list... jos malo pa 100e samo za papire Sad

ja ti rekao...skuplji papiri od puške...uplatiš 4630 dozvolu za nabavku... kad dobiješ odobrenje imaš 6 meseci da je nabaviš ili propada nabavna...onda kad je kupiš i imaš 8 dana da platiš još 4630 i odeš sa njom u SUP i dobiješ oružni list nekad odmah nekad za koji dan...on košta oko 140 din...

davorcalic

davorcalic kaže:

Cvele kaže:

ja ti rekao...skuplji papiri od puške...uplatiš 4630 dozvolu za nabavku... kad dobiješ odobrenje imaš 6 meseci da je nabaviš ili propada nabavna...onda kad je kupiš i imaš 8 dana da platiš još 4630 i odeš sa njom u SUP i dobiješ oružni list nekad odmah nekad za koji dan...on košta oko 140 din...

zaboravi napisati još i polaganje... pa potvrda iz suda ...paonda računaj...

Cvele
 Pa da 190+190+35(za osnovni i visi sud i proviziju u posti)... 4630+35(za nabavku i proviziju u posti), pa kupovina, pa 4630+35(za registraciju i proviziju u posti), pa oko 200+35(za oruzani list i proviziju u posti).... i posle jos za nabavku municije oko 400-500+35, pa za municiju... i ode mas' u propas' Smile

miletic
 Ja sam pre par dana pribavio lovacku pusku(sacmene cevi) i mogu vam reci da me dozvola uopste nije skupo kostala! Zahtev za izdavanje dozvole 2120 dinara i registracija puske sa oruzanim listom oko 2300 neki dinar vise manjee!Dragoljupe

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 18
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,467
Najnoviji član: SJ410

Poslednje vesti
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
Humanitarno takmičenje - Lovci za decu
56. međunarodni sajam LOVA I RIBOLOVA - LORIST
Obaveštenje korisnicima lovišta

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

65,377,172 posete www.srbijalov.com