Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Srpski Trobojni gonič

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Srpski Trobojni gonič
vasa DND
 Braco nek au zivi i zdravi. Nego koliko ima kuskih a koliko zenskih.
Pozdrav
kude nadje taj rec

bracailic
 Pozdrav. Ovo je čisto za probu da vidim da li sam uspeo u postavljanju video klipa.
Ukratko zahvaljujem se na lepim željama i čestitkama kolege , za sada su mališani dobro 2 m i 2 ž a na klipu videćete njihovu majku Vidru iz praktičnog lova. Naravno ako klip prođe Smile
http://youtu.be/v...

nidzamotocross
 Prosao ti je klip kolega. Smile Pravi karakter jednog trobojca. Bravo 2
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

bracailic
 Našao sam malo vremena pa da odgovorim na neka pitanja.
na početku hvala na upisima i komentarima.
inače moji trobojci nemaju nikakvih veza sa kerovima iz Zlatova, šteta što ih svuda malo drže a oni koji to rade ozbiljnije imaju stvarno lepotane...dok rad...pod znakom pitanja. No uz zalaganje, rad i trud sve se može postići. Još jednom se zahvaljujem na komentarima.
Pošto je prošlo malo vremena a štenci su porasli i ojačali evo jedne slike šteneta koje će ako sve bude kako treba, predstavljati stub mog daljeg uzgoja, rada sa trobojcima. I naravno lova uopšte.
A tu su i moja mladja ćera kao i ćera od mog burazera...tako da su većinom "cure" na slikama Smile
img214.imageshack.us/img214/3885/malavidra.jpg

Uploaded with ImageShack.us

MemaX
 previse je crn...tek mu je 5 i pol mjeseci...

volio bih cuti vase misljenje bez obzira kakvo je.
MemaX priložio:
391471_4273451192629_1413494610_n.jpg

Pozdrav svim lovcima Jelen

MemaX

slavko75 kaže:
img843.imageshack.us/img843/204/p4301176.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Micko sada ima pet meseci

De pogledaj i mog kera, mladji je par dana. Samo me zanima zasto tvoj ker nema smedje boje na prednjim nogama? Tako je i kod mog isto, samo sto je moj poceo da dobija smedje fleke, kao izlaze mu prednje noge u smedje...da li je to normalno?

Predator

MemaX kaže:

Očito se radi o štenetu čiji roditelji nisu čisti trobojci. Ako su oba roditelja goniča, biću previše slobodan i kazati da je moguće da je štene nastalo iz kombinacije trobojac-alpinac. Ruku na srce, najviše me bune ove pjege na prednjim nogama, što mi ukazuje da vjerovatno bar jedan od roditelja nije čist gonič.

Sasvim prirodno

neno1971

Predator kaže:

MemaX kaže:

Očito se radi o štenetu čiji roditelji nisu čisti trobojci. Ako su oba roditelja goniča, biću previše slobodan i kazati da je moguće da je štene nastalo iz kombinacije trobojac-alpinac. Ruku na srce, najviše me bune ove pjege na prednjim nogama, što mi ukazuje da vjerovatno bar jedan od roditelja nije čist gonič.

I moj stenac je slican ima previse crne a premalo braon i bele boje,dok sto mi je cudno majka mu ima samo dve boje crnu i belu
neno1971 priložio:
bak_2.jpg

nebojsa savkovic

DakiNS
 Kolega Neno zašto li se onda zove trobojni?
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

PEZ
 Kolega neno ovaj pas sa slike ima u sebi krvi CPG vidi se po "lesnicima" iznad ociju.

neno1971
 Kolega Dakins, uporedjujuci ga sa psima koje sam posmatrao na takmimcenja samo sam rekao da po ugledu na njih nema dovojlno braon i bele boje na mestima gde treba da je ima,a sto se tice njegovog rada nemoze svako da se pohvali da mu je pas poceo terati sa tek navrsenih 5 meseci tako da sto se toga tice nebih ga menjao ni za pojedine pse sa takmicenjaPas 2.
nebojsa savkovic

PEZ
 Kolega nisam ni rekao da ga menjas samo sam prokomentarisao a i sam kazes da mu majka ima samo dve boje a to znaci da nije cistokrvna trobojka,otuda i moj komentar za povezanost sa CPG,ako sam te necim uvredio izvini.

neno1971
 Kolega Pez ne odnosi se moj komentar na tvoj komentar, nego na komentar kolege Dakinsa,a kako ti kazes slazem se sa tobom i ja isto mislim da ima CPG krvi u njemu.Izvini molim te ako je doslo do nesporazuma.iveli Neznam da li si gledao fotografije Bracinog podmladka, da li se na ovom stencu sto je u prvom planu isto vide lesnici ili me oci varaju.
nebojsa savkovic

DakiNS
 kolega ima li tvoj pas rodovnik? Eto otkuda moj komentar. Nemoj se ljutiti, viđao sam pse bez rodovnika koji fenomenalno rade,ali....... zakon je takav da kod prve kontrole će biti problema i za tebe i za grupovođu.pas koji nema rodovnik ili ako ga ima a nije pozitivno ocenjen i nema IUO ne može se koristiti u lovu. U svakom slučaju verujem da je tebi tvoj pas najbolji kao i meni sa svim svojim vrlinama i manama,samo što nismo sami na svetu nego se moramo povinovati nekim pravilima.Lovac 3
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

PEZ
 Jesam pogledao sam sliku ima i na njemu lesnika,imaju ih i SG kao stenci ali im se kasnije ociste a ostanu crne "slepoocnice"
Pogledaj PP.

MemaX

Predator kaže:

MemaX kaže:

Pa i ja se toga bojim da mu je otac alpinac mozda cak balkanac. Dobio sam stene na poklon i ocigledno da ga dzaba hranim. Mlad sam lovac, 4 g. kako lovim i et to mi je prvi ker, al sta ces tako mi grah pao, nisam bio dovoljno informisan. Ja bi najsretniji bio da nadjem kera direktno iz Srbije cistog trobojca ali daljina zeza puno Sad nadam se da cu imati srece drugi put. Na sta ce to stene izaci pitaj Boga, bojim se samo dzukela Smile pozdrav

neno1971

MemaX kaže:

Predator kaže:

MemaX kaže:

Pa i ja se toga bojim da mu je otac alpinac mozda cak balkanac. Dobio sam stene na poklon i ocigledno da ga dzaba hranim. Mlad sam lovac, 4 g. kako lovim i et to mi je prvi ker, al sta ces tako mi grah pao, nisam bio dovoljno informisan. Ja bi najsretniji bio da nadjem kera direktno iz Srbije cistog trobojca ali daljina zeza puno Sad nadam se da cu imati srece drugi put. Na sta ce to stene izaci pitaj Boga, bojim se samo dzukela Smile pozdrav

Kolega Memax, kao sto je kolega Dakins rekao, nemora da znaci da stene koje nije exterijerno lepo i cak iskace iz rase da nije i radno. Moj savet pruzi kericu priliku i svo svoje slobodno vreme iskoristi na treninge sa njime, siguran sam da ce ti on to vratiti u punom smislu.Pas 2
nebojsa savkovic

Boban
 Braco druze stenci su sto bih se reklo kao bombone.Svaka cast i zelim ti puno uspeha sa njima.Bravo 2

Predator

MemaX kaže:

Predator kaže:

MemaX kaže:

Zašto ići u Srbiju? Iako mu je zvanično Srbija matična zemlja, mislim da poslije posavaca, trobojaca kao goniča ima najviše u Bosni, više i od baraka. Imaš nekoliko dobrih uzgajivača, bar što se eksterijera tiče. Možda najveći uzgajivač trobojaca u Bosni je Nermin iz Tuzle. Ako ti je Tuzla daleko, Cazin nije. Javi se Huseinu na 061 261 116, prodaje solidno žensko štene. Pa ako ti se svidi i ako ti cijena odgovara, ti kupi i drži čistog trobojca. Po mom mišljenju, ako vam ne traže papire za pse u lovu, daj šansu ovom psu. Obično su ukršteni psi dobri lovci, samo je diskutabilno kakvo će potomstvo dati.

Sasvim prirodno

MemaX

Predator kaže:

MemaX kaže:

Predator kaže:

MemaX kaže:

Zašto ići u Srbiju? Iako mu je zvanično Srbija matična zemlja, mislim da poslije posavaca, trobojaca kao goniča ima najviše u Bosni, više i od baraka. Imaš nekoliko dobrih uzgajivača, bar što se eksterijera tiče. Možda najveći uzgajivač trobojaca u Bosni je Nermin iz Tuzle. Ako ti je Tuzla daleko, Cazin nije. Javi se Huseinu na 061 261 116, prodaje solidno žensko štene. Pa ako ti se svidi i ako ti cijena odgovara, ti kupi i drži čistog trobojca. Po mom mišljenju, ako vam ne traže papire za pse u lovu, daj šansu ovom psu. Obično su ukršteni psi dobri lovci, samo je diskutabilno kakvo će potomstvo dati.

Ima dosta ljudi sto drze trobojce, cak sam neke posjetio i gledao da kupim sebi sta al brate slabo je to. Nadam se da ce ovaj biti radan, vidjecemo. U svakom slucaju hvala vam za misljenja i veliki pozdrav Smile

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Srpski gonič KINOLOGIJA 1591 17.07.2021. 16:45
Obuka goniča za lov na zeca KINOLOGIJA 464 31.05.2018. 09:45
Srpski Žuti Gonič KINOLOGIJA 133 06.03.2018. 23:53
Posavski gonič KINOLOGIJA 363 25.01.2017. 15:05
Planinski gonič Alpinac KINOLOGIJA 313 13.08.2015. 20:28
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,690,006 posete www.srbijalov.com