Srpski Trobojni gonič
|
vasa DND |
Objavljen 01.08.2012. 12:45
|

Član

Upisa: 63
Pristupio: 14.05.2011. 09:20
|
Braco nek au zivi i zdravi. Nego koliko ima kuskih a koliko zenskih.
Pozdrav
kude nadje taj rec
|
|
|
|
bracailic |
Objavljen 02.08.2012. 14:42
|

Član

Upisa: 168
Pristupio: 09.08.2010. 20:59
|
Pozdrav. Ovo je čisto za probu da vidim da li sam uspeo u postavljanju video klipa.
Ukratko zahvaljujem se na lepim željama i čestitkama kolege , za sada su mališani dobro 2 m i 2 ž a na klipu videćete njihovu majku Vidru iz praktičnog lova. Naravno ako klip prođe
http://youtu.be/v... |
|
|
|
nidzamotocross |
Objavljen 02.08.2012. 16:45
|

Lovčina

Upisa: 2820
Pristupio: 19.02.2011. 19:15
|
Prosao ti je klip kolega. Pravi karakter jednog trobojca.
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''
Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.
|
|
|
|
bracailic |
Objavljen 14.08.2012. 14:04
|

Član

Upisa: 168
Pristupio: 09.08.2010. 20:59
|
Našao sam malo vremena pa da odgovorim na neka pitanja.
na početku hvala na upisima i komentarima.
inače moji trobojci nemaju nikakvih veza sa kerovima iz Zlatova, šteta što ih svuda malo drže a oni koji to rade ozbiljnije imaju stvarno lepotane...dok rad...pod znakom pitanja. No uz zalaganje, rad i trud sve se može postići. Još jednom se zahvaljujem na komentarima.
Pošto je prošlo malo vremena a štenci su porasli i ojačali evo jedne slike šteneta koje će ako sve bude kako treba, predstavljati stub mog daljeg uzgoja, rada sa trobojcima. I naravno lova uopšte.
A tu su i moja mladja ćera kao i ćera od mog burazera...tako da su većinom "cure" na slikama 

Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
MemaX |
Objavljen 16.08.2012. 18:35
|

Pripravnik

Upisa: 8
Pristupio: 16.08.2012. 17:43
|
previse je crn...tek mu je 5 i pol mjeseci...
volio bih cuti vase misljenje bez obzira kakvo je.
Pozdrav svim lovcima 
|
|
|
|
MemaX |
Objavljen 16.08.2012. 18:56
|

Pripravnik

|
slavko75 kaže:
Uploaded with ImageShack.us
Micko sada ima pet meseci
De pogledaj i mog kera, mladji je par dana. Samo me zanima zasto tvoj ker nema smedje boje na prednjim nogama? Tako je i kod mog isto, samo sto je moj poceo da dobija smedje fleke, kao izlaze mu prednje noge u smedje...da li je to normalno?
Pozdrav svim lovcima 
|
|
|
|
Predator |
Objavljen 16.08.2012. 19:31
|

Veteran

Upisa: 899
Pristupio: 13.04.2010. 00:49
|
MemaX kaže:
Očito se radi o štenetu čiji roditelji nisu čisti trobojci. Ako su oba roditelja goniča, biću previše slobodan i kazati da je moguće da je štene nastalo iz kombinacije trobojac-alpinac. Ruku na srce, najviše me bune ove pjege na prednjim nogama, što mi ukazuje da vjerovatno bar jedan od roditelja nije čist gonič.
|
|
|
|
neno1971 |
Objavljen 16.08.2012. 22:26
|

Član

Upisa: 105
Pristupio: 24.02.2010. 13:43
|
Predator kaže:
MemaX kaže:
Očito se radi o štenetu čiji roditelji nisu čisti trobojci. Ako su oba roditelja goniča, biću previše slobodan i kazati da je moguće da je štene nastalo iz kombinacije trobojac-alpinac. Ruku na srce, najviše me bune ove pjege na prednjim nogama, što mi ukazuje da vjerovatno bar jedan od roditelja nije čist gonič.
I moj stenac je slican ima previse crne a premalo braon i bele boje,dok sto mi je cudno majka mu ima samo dve boje crnu i belu
nebojsa savkovic
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 16.08.2012. 22:40
|

Admin

Upisa: 10248
Pristupio: 31.08.2010. 09:25
|
Kolega Neno zašto li se onda zove trobojni?
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
|
|
|
|
PEZ |
Objavljen 16.08.2012. 23:06
|

Lovčina

Upisa: 2087
Pristupio: 09.02.2012. 16:41
|
Kolega neno ovaj pas sa slike ima u sebi krvi CPG vidi se po "lesnicima" iznad ociju. |
|
|
|
neno1971 |
Objavljen 16.08.2012. 23:07
|

Član

|
Kolega Dakins, uporedjujuci ga sa psima koje sam posmatrao na takmimcenja samo sam rekao da po ugledu na njih nema dovojlno braon i bele boje na mestima gde treba da je ima,a sto se tice njegovog rada nemoze svako da se pohvali da mu je pas poceo terati sa tek navrsenih 5 meseci tako da sto se toga tice nebih ga menjao ni za pojedine pse sa takmicenja .
nebojsa savkovic
|
|
|
|
PEZ |
Objavljen 16.08.2012. 23:14
|

Lovčina

|
Kolega nisam ni rekao da ga menjas samo sam prokomentarisao a i sam kazes da mu majka ima samo dve boje a to znaci da nije cistokrvna trobojka,otuda i moj komentar za povezanost sa CPG,ako sam te necim uvredio izvini. |
|
|
|
neno1971 |
Objavljen 16.08.2012. 23:22
|

Član

|
Kolega Pez ne odnosi se moj komentar na tvoj komentar, nego na komentar kolege Dakinsa,a kako ti kazes slazem se sa tobom i ja isto mislim da ima CPG krvi u njemu.Izvini molim te ako je doslo do nesporazuma. Neznam da li si gledao fotografije Bracinog podmladka, da li se na ovom stencu sto je u prvom planu isto vide lesnici ili me oci varaju.
nebojsa savkovic
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 16.08.2012. 23:29
|

Admin

Upisa: 10248
Pristupio: 31.08.2010. 09:25
|
kolega ima li tvoj pas rodovnik? Eto otkuda moj komentar. Nemoj se ljutiti, viđao sam pse bez rodovnika koji fenomenalno rade,ali....... zakon je takav da kod prve kontrole će biti problema i za tebe i za grupovođu.pas koji nema rodovnik ili ako ga ima a nije pozitivno ocenjen i nema IUO ne može se koristiti u lovu. U svakom slučaju verujem da je tebi tvoj pas najbolji kao i meni sa svim svojim vrlinama i manama,samo što nismo sami na svetu nego se moramo povinovati nekim pravilima.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
|
|
|
|
PEZ |
Objavljen 16.08.2012. 23:31
|

Lovčina

|
Jesam pogledao sam sliku ima i na njemu lesnika,imaju ih i SG kao stenci ali im se kasnije ociste a ostanu crne "slepoocnice"
Pogledaj PP. |
|
|
|
MemaX |
Objavljen 17.08.2012. 03:13
|

Pripravnik

|
Predator kaže:
MemaX kaže:
Pa i ja se toga bojim da mu je otac alpinac mozda cak balkanac. Dobio sam stene na poklon i ocigledno da ga dzaba hranim. Mlad sam lovac, 4 g. kako lovim i et to mi je prvi ker, al sta ces tako mi grah pao, nisam bio dovoljno informisan. Ja bi najsretniji bio da nadjem kera direktno iz Srbije cistog trobojca ali daljina zeza puno nadam se da cu imati srece drugi put. Na sta ce to stene izaci pitaj Boga, bojim se samo dzukela pozdrav
Pozdrav svim lovcima 
|
|
|
|
neno1971 |
Objavljen 17.08.2012. 10:38
|

Član

|
MemaX kaže:
Predator kaže:
MemaX kaže:
Pa i ja se toga bojim da mu je otac alpinac mozda cak balkanac. Dobio sam stene na poklon i ocigledno da ga dzaba hranim. Mlad sam lovac, 4 g. kako lovim i et to mi je prvi ker, al sta ces tako mi grah pao, nisam bio dovoljno informisan. Ja bi najsretniji bio da nadjem kera direktno iz Srbije cistog trobojca ali daljina zeza puno  nadam se da cu imati srece drugi put. Na sta ce to stene izaci pitaj Boga, bojim se samo dzukela  pozdrav
Kolega Memax, kao sto je kolega Dakins rekao, nemora da znaci da stene koje nije exterijerno lepo i cak iskace iz rase da nije i radno. Moj savet pruzi kericu priliku i svo svoje slobodno vreme iskoristi na treninge sa njime, siguran sam da ce ti on to vratiti u punom smislu.
nebojsa savkovic
|
|
|
|
Boban |
Objavljen 17.08.2012. 14:44
|

Lovčina

Upisa: 2540
Pristupio: 21.09.2009. 18:04
|
Braco druze stenci su sto bih se reklo kao bombone.Svaka cast i zelim ti puno uspeha sa njima.
|
|
|
|
Predator |
Objavljen 17.08.2012. 18:32
|

Veteran

Upisa: 899
Pristupio: 13.04.2010. 00:49
|
MemaX kaže:
Predator kaže:
MemaX kaže:
Pa i ja se toga bojim da mu je otac alpinac mozda cak balkanac. Dobio sam stene na poklon i ocigledno da ga dzaba hranim. Mlad sam lovac, 4 g. kako lovim i et to mi je prvi ker, al sta ces tako mi grah pao, nisam bio dovoljno informisan. Ja bi najsretniji bio da nadjem kera direktno iz Srbije cistog trobojca ali daljina zeza puno  nadam se da cu imati srece drugi put. Na sta ce to stene izaci pitaj Boga, bojim se samo dzukela  pozdrav
Zašto ići u Srbiju? Iako mu je zvanično Srbija matična zemlja, mislim da poslije posavaca, trobojaca kao goniča ima najviše u Bosni, više i od baraka. Imaš nekoliko dobrih uzgajivača, bar što se eksterijera tiče. Možda najveći uzgajivač trobojaca u Bosni je Nermin iz Tuzle. Ako ti je Tuzla daleko, Cazin nije. Javi se Huseinu na 061 261 116, prodaje solidno žensko štene. Pa ako ti se svidi i ako ti cijena odgovara, ti kupi i drži čistog trobojca. Po mom mišljenju, ako vam ne traže papire za pse u lovu, daj šansu ovom psu. Obično su ukršteni psi dobri lovci, samo je diskutabilno kakvo će potomstvo dati.
|
|
|
|
MemaX |
Objavljen 17.08.2012. 23:08
|

Pripravnik

|
Predator kaže:
MemaX kaže:
Predator kaže:
MemaX kaže:
Zašto ići u Srbiju? Iako mu je zvanično Srbija matična zemlja, mislim da poslije posavaca, trobojaca kao goniča ima najviše u Bosni, više i od baraka. Imaš nekoliko dobrih uzgajivača, bar što se eksterijera tiče. Možda najveći uzgajivač trobojaca u Bosni je Nermin iz Tuzle. Ako ti je Tuzla daleko, Cazin nije. Javi se Huseinu na 061 261 116, prodaje solidno žensko štene. Pa ako ti se svidi i ako ti cijena odgovara, ti kupi i drži čistog trobojca. Po mom mišljenju, ako vam ne traže papire za pse u lovu, daj šansu ovom psu. Obično su ukršteni psi dobri lovci, samo je diskutabilno kakvo će potomstvo dati.
Ima dosta ljudi sto drze trobojce, cak sam neke posjetio i gledao da kupim sebi sta al brate slabo je to. Nadam se da ce ovaj biti radan, vidjecemo. U svakom slucaju hvala vam za misljenja i veliki pozdrav
Pozdrav svim lovcima 
|
|
|