Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Zabrana lova

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Zabrana lova
Sremac75
 Brate Limune i ostali Čarapani!
Ne mogu vam reći da je lako boriti se zakonom protiv nezakonja, pravdom protiv nepravde, ni istinom protiv laži!
Posebno nije lako boriti se protiv ljudi koji jako lepo žive od lova i to im je jedina stvar u životu koju su ikada radili!
Oni po ceo dan samo "dumaju" kojekakve prevare u cilju punjenja svog džepa, dok ostali lovci imaju svoje poslove, porodice, prijatelje!
Kada bih vam rekao koliko sve gore navedeno trpi, odustali biste!
Zato neću!
Ali kad se Sremac zainati, ima da istera svoje ili ga neće biti!

JBT, pa mi imamo crno na belo šta se sve kod nas radilo pa ništa!
A neko bi komotno mogao da popije "klavir"!
Besan 
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Lala
 Ljudi, kako da vam kažem, a da vas nehotice ne uvredim... Treba imati dobre živce, malo znanja, i podršku. I najvažnije, treba biti ispravan i imati mooda!
Malo mi ide na živac, kad se svi generalno zalažemo za promene, a kad dodje do toga da se nešto uradi, onda nigde nikog, junaci? Bolje ne počinjite priču, ako ne mislite da terate svoje do kraja. Jel vi mislite da niko drugi nema porodicu, posao, privatne obaveze? Jel vi mislite da je meni bilo lako da stanem iza momaka iz B.Palanke, koje nikad u životu pre toga nisam ni video ni čuo, i da pustim celu priču na portal? Koliko vremena i živaca sam potrošio? Da ne pominjem neke druge mnogo ozbiljnije igre i igrice, koje se vode, čemu ćete uskoro biti svedoci.
Da li sam se ja ikad požalio ovde na neke pritiske, na cimanja, telefonske pozive, na mailove koji mi svakodnevno stižu? Nisam. I ne žalim se, nego rešavam. A vi ne smete čak ni da javno napišete iz kojeg ste LU...
Ili jesi, ili nisi LAV!
Ako se vama dopada da živite kao miševi, onda ništa.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Limun
 Prijatelju marcony to što vi sada radite mi smo pokušali još pre 4 godine i tada je ta naša buna, da ne preteram, surovo ugašena. Bili su i previše jaki jer su pustili duboke korene u svim društvenim istitucijama pa i u LSS. Tada je gospodin Živoinović gospodario i svim vernim podanicima, medju kojima su i ovi moji, izlazio u susret, a i oni njemu, zbog čega su više puta nagradjivani od strane gospodara. Ali se sada situacija malčice promenila i čini mi se da će neko od njih da se čese po glavi! 
Pozdrav od Čarapana!Jaooo "ja s'tem nem ništa"
LimunLimunLimunLimunLimun

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

Sremac75
 Brate Limune.
Sekretar LSV Zeremski i sekretar LSS Ćeranić su članovi našeg LD i veliki prijatelji sa "bivšim" predsednikom koji je radio sve o čemu smo pisali!!!
Da ti pričam dalje sa kim mi imamo posla?
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Lala
 4 godine nisu malo! a i vi ste pametniji, nadam se. Drugo, situacija je potpuno drugačija. I nemojte da se plašite mehura od sapunice, i tvrdnji 'ovaj ili onaj je jak'. Sve su to ljudi od krvi i mesa, a vi im takvim razmišljanjem 'dižete cenu'. Samo jedan savet: onaj ko radi nečasne rabote, najviše se boji javnosti. Kada njegove rabote izadju na svetlo, e onda je frka. Onda i zaštitnici nestaju bez traga, niko nije lud da se upetljava zbog drugog u probleme (osim Lale, ali Lala je blesav odavno).

Lala
 IZNERVIRALI STE ME!

Limun
 Lalo ja sam sve svoje generalije stavio na temi pretstavi se i ništa nije sakriveno, ko god pročita šta pišem može to da vidi, ali ako baš insistiraš: Marković Dejan, LU "Radoslav Brkić - Boža" Trstenik, LS "Lupnja" Počekovina, ako treba još nesto izvolte pitajte! 

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

Sremac75
 Kada počnu da štampaju onda je voda ušla u uši!

I ne samo da štampaju nego i svojim prijateljima, koji su pomenuti u diskusijama, šalju odštampani materijal, valda da se edukuju ili.....šta ja znam!
PraviloPraviloPravilo
Palica

Sremac75
 http://www.youtub...Eb1zanaVRg
PraviloPraviloPravilo
Palica

Lala
 Sremac, nećemo više o njihovim problemima, stvarno sam se iznervirao. Molim te, da ne nastavljamo diskusiju o problemima u njihovom LU. Ti znaš kroz čega smo prolazili, i kroz čega prolazimo, a ovaj kukavičluk mi kida želudac, veruj mi. A šta bi bilo kada bi znali celu priču o drugim krupnijim stvarima?
Dosta o ovome! Browningvar, Limun, Mirko i ostali iz njihovog LU i LS, treba da stave prst na čelo i da razmisle. Pa kad smisle, neka se jave.

punisher
 Jel mogu ja nešto da kažem

boro

punisher kaže:
Jel mogu ja nešto da kažem

Zasto, da ne, ja jedva cekam da cujem.

punisher
 E pa ovako.
NE ŽELIM da više budem lovac DOK BAGRI NE VIDIM LE�A. Ne želim da plaćam članarine i akontacije kako bi BAGRA pokrivala svoje gubitaško poslovanje. NE ŽELIM više da iznosim hranu u lovište niti da podižem čeke kako bi BAGRA odstreljivala kapitalne primerke visoke divljači i uzimala pare preko blatobrana a nama zamazivala oči sa nekim fazanom ili zecom. Ne želim da više budem lovac jer lov za mene nije posao, nije mi radno vreme, ne zavisi mi život od toga ali mi jako postaje interesantno da se borim protiv BAGRE. To bi svaki pošten lovac u svom LU ili LS morao da radi. DA SE BORI PROTIV BAGRE. Ne da žmuri niti da se plaši ako ga izbace iz LU. Možeš misliti. Jaka mooda. Time su vam svima učinili uslugu. Na vrem su vas udaljili od sebe jer su običan šljam koji ne zaslužuje da se zove lovcima. Pa zašto bi žalio za tim što šljam i ološ ne želi da me primi u svoj društvo. Sa takvima ne želim ni da sedim za istim stolom. Vredniji ste vi gospodo pošteni lovci mnogo više od BAGRE I ŠLJAMA koji egzistiraju u vašim LU i LD. Borite se protiv BAGRE. Obaveštavajte pismeno policiju, poresku i finansijsku policiju, upravne inspektore, lovne inspektore jer neko će se naći pošten. Nemoguće je da su svi nepošteni. I imajte strpljenja. Radite pametno. Bolje mi je i više volim da se borim protiv BAGRE nego da sa njom idem u lov. Lov mi je postao apsolutno nebitan jer je svakako izgubio svoj smisao. Obesmislila ga je BAGRA. E pa ne dam!!!

marcony
 Limune prijatelju niko ovde ne insistira bilo sta ,ali kolega pre 4 god nisi imao podrsku kao sad sto je imas ako ispravno razmisljas i boris se za lov i lovstvo i neku kulturu u lovstvu onda pali motore teraj svoju pricu, mi smo tu da pomognemo mi vrlo dobro znamo sta te ceka. Znas kako je lep osecaj kad me sad zovu ljudi i samo sto me nemole da idem s njima u lov,a do pre par meseci ni na tel nisu mi se javljali sitne duse su to!!!Protiv takvih se borimZivioRodjo

Lala

mirko knezevic kaže:
Limune Browing,dajte da dovedemo Sremca kod nas da nam pokaze kako se rukovodstvo skida,vidite da covek uso u sistem i dobiva bitke...B)Grin

Ovaj upis me je razočarao, pokazuje kako razmišljate: da dovodite nekog drugog, da vam rešava probleme u sopstvenom LU?!? E moji lovci...

marcony

Lala kaže:
Ljudi, kako da vam kažem, a da vas nehotice ne uvredim... Treba imati dobre živce, malo znanja, i podršku. I najvažnije, treba biti ispravan i imati mooda!
Malo mi ide na živac, kad se svi generalno zalažemo za promene, a kad dodje do toga da se nešto uradi, onda nigde nikog, junaci? Bolje ne počinjite priču, ako ne mislite da terate svoje do kraja. Jel vi mislite da niko drugi nema porodicu, posao, privatne obaveze? Jel vi mislite da je meni bilo lako da stanem iza momaka iz B.Palanke, koje nikad u životu pre toga nisam ni video ni čuo, i da pustim celu priču na portal? Koliko vremena i živaca sam potrošio? Da ne pominjem neke druge mnogo ozbiljnije igre i igrice, koje se vode, čemu ćete uskoro biti svedoci.
Da li sam se ja ikad požalio ovde na neke pritiske, na cimanja, telefonske pozive, na mailove koji mi svakodnevno stižu? Nisam. I ne žalim se, nego rešavam. A vi ne smete čak ni da javno napišete iz kojeg ste LU...
Ili jesi, ili nisi LAV!
Ako se vama dopada da živite kao miševi, onda ništa.

Lalo nadam se da cemo se upoznati�iveli

punisher
 Ovaj forim doživljavam kao skup ljudi koji su se našli na istoj talasnoj dužini i kojima je zadatak da edukuju što više ljudi, svaki tamo gde može da da svoj doprinos, a sa ciljem da BAGRU odstranimo, da kažemo ko je imenom i prezimenom BAGRA i da stojimo iza toga. U temi Komore, nas par je rasturilo način osnivanja, dokazali smo pravnom regulativom da diletanti donose odluke, pišu propise. Ovaj forum je to dokazao. I svi pošteni lovci koji učestvuju u njegovom radu. Svako od nas treba da da doprinos. Prenosite ono što se ovde piše članovima vaših LU i LD. Recite im da postoji u Srbij jedna grupa ljudi, entuzijasta, budala, nazovite nas kako god, koja želi da se stvari isteraju na čistac, da se BAGRA prozove i javno ukaže ko je ona i ko su joj članovi. Upamtite da i "drugovi" koji sede u foteljama nisu ništa drugo do obični ljudi koji će kad tad pasti sa funkcije, da nisu nedodirljivi, da nisu uvek u pravu, da im funkcija nije bogom dana niti im je pala sa neba, niti su je nasledili. Legitimitet ste im dali vi poštene moje kolege lovci, da vas predstavljaju, štite vaše interese. Borite se protiv njih ako ih ne štite. Borite se protiv vaših predsednika i članova UO u matičnim LU i LD ako ne štite interese zbog kojih ste ih birali. I ne plašite se ako vas izbace. Niste u radnom odnosu i ne zavise vam ni plate ni krediti ni porodice od tog lova. Zavisi vam obraz, čast, dostojanstvo i moral. To je nešto što novci ne kupuju već se to stiče životom i načinom življenja. TO VAM NE MOGU ODUZETI!!!

Limun
 Ljudi ja sve dok se nisam uhvatio u Vrzino kolo u mojoj sekciji nisam znao koliko se stvari ne radi po zakonu i po statutu. Kada smo kao novoizabrano rukovotstvo krenuli da ispravljamo stvari odmah smo naišli na probleme sa lovcima koji su naviknuti na to. Svaki naš pokušaj da to ispravimo završavao se u onoj istoj fioci iz koje naš lovnik deli blanko lovne karte i dozvole za lov kome on hoće i tako kupuje nase nazovi lovce. Pa Browningbar je lepo napisao da ni republički lovni inspektor nije smeo da reaguje!

Khalil Gibran

marcony

punisher kaže:
E pa ovako.
NE ŽELIM da više budem lovac DOK BAGRI NE VIDIM LE�A. Ne želim da plaćam članarine i akontacije kako bi BAGRA pokrivala svoje gubitaško poslovanje. NE ŽELIM više da iznosim hranu u lovište niti da podižem čeke kako bi BAGRA odstreljivala kapitalne primerke visoke divljači i uzimala pare preko blatobrana a nama zamazivala oči sa nekim fazanom ili zecom. Ne želim da više budem lovac jer lov za mene nije posao, nije mi radno vreme, ne zavisi mi život od toga ali mi jako postaje interesantno da se borim protiv BAGRE. To bi svaki pošten lovac u svom LU ili LS morao da radi. DA SE BORI PROTIV BAGRE. Ne da žmuri niti da se plaši ako ga izbace iz LU. Možeš misliti. Jaka mooda. Time su vam svima učinili uslugu. Na vrem su vas udaljili od sebe jer su običan šljam koji ne zaslužuje da se zove lovcima. Pa zašto bi žalio za tim što šljam i ološ ne želi da me primi u svoj društvo. Sa takvima ne želim ni da sedim za istim stolom. Vredniji ste vi gospodo pošteni lovci mnogo više od BAGRE I ŠLJAMA koji egzistiraju u vašim LU i LD. Borite se protiv BAGRE. Obaveštavajte pismeno policiju, poresku i finansijsku policiju, upravne inspektore, lovne inspektore jer neko će se naći pošten. Nemoguće je da su svi nepošteni. I imajte strpljenja. Radite pametno. Bolje mi je i više volim da se borim protiv BAGRE nego da sa njom idem u lov. Lov mi je postao apsolutno nebitan jer je svakako izgubio svoj smisao. Obesmislila ga je BAGRA. E pa ne dam!!!

ovo mi se trenutno desava da mi nije bitno ocu loviti ili ne samo da se resim ovih sitnih riba pljuckavica

punisher

Limun kaže:
Ljudi ja sve dok se nisam uhvatio u Vrzino kolo u mojoj sekciji nisam znao koliko se stvari ne radi po zakonu i po statutu. Kada smo kao novoizabrano rukovotstvo krenuli da ispravljamo stvari odmah smo naišli na probleme sa lovcima koji su naviknuti na to. Svaki naš pokušaj da to ispravimo završavao se u onoj istoj fioci iz koje naš lovnik deli blanko lovne karte i dozvole za lov kome on hoće i tako kupuje nase nazovi lovce. Pa Browningbar je lepo napisao da ni republički lovni inspektor nije smeo da reaguje!

E sad glede inspektora, evo saveta. Pozoveš ga i pitaš burazeru oćeš ti da radiš ili mi iz ovih stopa idemo u Beograd ili šaljemo dopis tvom šefu u Generalni inspektorat. Pa ti odluči. A u isto vreme šaljemo dopis da ti ne želiš ništa da preduzmeš u tužilaštvo i u privredni kriminal. Samo ti nama daj napismeno da ne želiš da ništa preduzmeš pa da vidiš kako mi radimo. I to je sav vaš razgovor sa inspektorom.

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Beogradski sajam lova, ribolova i nautike LOVAČKI SAJMOVI 89 17.05.2024. 14:07
Umetnost na temu lova, slike i ostalo. GALERIJA TROFEJA I UMETNIČKIH DELA 102 26.04.2019. 17:04
Smešni video na temu lova SVAŠTARA 314 24.02.2018. 01:43
Umetničke slike na temu lova SVAŠTARA 47 09.08.2017. 22:40
Metode i načini lova kod drugih... METODE LOVA 45 24.12.2016. 20:26
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П�...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,691,551 posete www.srbijalov.com