Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: baikal 153

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
baikal 153
ohotnik
 Naslednik MP-153 je stigao u modelu MP-155 Imao sam priliku da je drzim u rukama i probam u lovu pataka pre dve nedelje u Ukrajini.Izmena ima dosta i vrlo znacajnih.Promenjen je gasni cilindar koji je manjih dimenzija i laksi i koji ima sistem za stelovanje gasova u sebi a ne ranije odvojeno.Cim je cilindar laksi dolazi do brzeg repetiranja i mekseg rada.Uz pusku se dobijaju podloske za stelovanje ugla kundaka sto je veoma dobra stvar Tako da svaki lovac moze pod sebe nastelovati ugao kundaka.Nova je i sina koja je mnogo lepse i prakticnije uradjena.Nov je i sanduk puske koji je kraci za kalibar 12/76 tako da puska izgleda mnogo kompaktnije i lakse i brze se unosi u rame.Na okidanju je dosta uradjeno i sada je hod obaraca mnogo kraci i samo okidanje mekse i odsecnije.Kocnica je za razliku od predhodnika mnogo veca sto je dobra osobina.Sama puska je dosta vitkijih dimenzija sa odlicnim orahovim kundakom i pontkundakom a masa je prilicno smanjena i iznosi 3100gr po dokumentima nismo je merili mada sam imao osecaj da je za koji gram laksa od Brovinga.Takodje cev se moze zameniti bez intervencije puskara za koji je ranije trebala mala pomoc ali ne za sve .Vidi se da su se Rusi potrudili da spreme dostojnog naslednika.

DESPERADOS
 U novom broju casopisa ``Kalibar`` izasao komentar na nekoliko novih Baikalovih noviteta a medju njima je i MP155 i to sa vrlo pozitivnim ocenama.

Nadamo se da ce je biti na Loristu .
----------------------------------------------------
DOBAR POGLED

1MOA = 2.9cm na 100m
1MOA = 5.8cm na 200m
1MOA = 8.7cm na 300m
1MOA = 14.5cm na 500m

srbijalov

7x64 KRALJ ..Tri prsta..308W CAR..Tri prsta

stevin
 I meni je ta nova zapala za oko,a posebno 3.1
Lisica

spaleph
 Jer ima nagoveštaja od naših prodavaca da će biti u prodaji ili na sajmu i koja bi cena bila?

DESPERADOS
 Treba pozvati generalnog uvoznika i videti , bilo bi lepo da bude na sajmu .
DOBAR POGLED

1MOA = 2.9cm na 100m
1MOA = 5.8cm na 200m
1MOA = 8.7cm na 300m
1MOA = 14.5cm na 500m

srbijalov

spiker-mrmosh
 E pa drugovi moji pozvao sam generalnog uvoznika " Snajper" Beograd i nista od 155-ice na ovogodisnjem sajmu . Kao i mnogo cemu i ovde smo zapecak sveta ! Takodje cena 153-ojke u njihovoj prodavnici u Beogradu je za gotovo 5000 din. veca nego u Krusevcu . Znaci i ako daju 10% popusta dzabe bijemo put . 
* Lako je naučiti životinju, lako je naučiti prostaka, ali teško je naučiti onoga ko je nenaučen postao učitelj drugima... *
( Vladika Nikolaj Velimirović )

marijan
 Ako bog da kupujem na sajmu 153 i tamic municije da je razradim puc puc puc puc puc puc puc puc puc puc puc puc puc puc puc puc puc puc puc puc puc puc puc puc puc puc puc puc puc puc puc puc puc puc puc puc puc puc

Nesam skolovala

canis aureus
 put se nikada džabe ne bijeStari
ima se tamo još štogod lepoga vidUtiOi i još bolje upoznati nove drugare, forumašeSrbijalov
spikeru, kupi pušku u Kruševcu a tamić municije(Grin) na sajmu da imaš za razradu kao i marjanGrin
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

DESPERADOS
 Ja ga ubedjujem da idemo zajedno a on se nesto misli ....
DOBAR POGLED

1MOA = 2.9cm na 100m
1MOA = 5.8cm na 200m
1MOA = 8.7cm na 300m
1MOA = 14.5cm na 500m

srbijalov

spiker-mrmosh
 Ma ajd 'cu da dodjem ! I ja volim sve sto vole mladi !
GrinZivioRodjoKolce
* Lako je naučiti životinju, lako je naučiti prostaka, ali teško je naučiti onoga ko je nenaučen postao učitelj drugima... *
( Vladika Nikolaj Velimirović )

DESPERADOS
 To kolega , da se malo druzimo i edukujemo .
DOBAR POGLED

1MOA = 2.9cm na 100m
1MOA = 5.8cm na 200m
1MOA = 8.7cm na 300m
1MOA = 14.5cm na 500m

srbijalov

DESPERADOS
 Nema bolje PA sacmare .
Mozes da je bacas u blato i grebes po granju i opet radi ko doxa.

www.srbijalov.com/forum/attachments/baikal_01.jpg
DOBAR POGLED

1MOA = 2.9cm na 100m
1MOA = 5.8cm na 200m
1MOA = 8.7cm na 300m
1MOA = 14.5cm na 500m

srbijalov

Podunavac
 A ovu sa slike možeš da napuniš na početku sezone i da celu sezonu pucaš sa njom a ne moraš da je dopunjavaš.Grin Za ovu treba dva tamića municije.
Tri prsta 2Kolce

Neca92

Podunavac kaže:
A ovu sa slike možeš da napuniš na početku sezone i da celu sezonu pucaš sa njom a ne moraš da je dopunjavaš.Grin Za ovu treba dva tamića municije.

ROFL U pravu si, Podunavac! Grin
Desperados, je l' mnogo trosi...? Grin
Lovac nije ko vino ne pije i ko ide planinom samo da ubije!

apinest
 ...ili je, kako reče Vuk71, u pitanju novi kalibar 12/100?ROFL

Podunavac
 Ovo je dobra kombinacija za sportsku upotrebu, ali stvarno nije puška za lov. Ja je svakako ne bi voleo videti u mom lovištu.
Tri prsta 2Kolce

arnotije
 A gde su "nozice" Smile ???
" Ako Kosovo nije nase, zasto od nas traze da ga damo...? Ako je njihovo, zasto ga otimaju...? A ako vec mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustrucavaju... ? "
Matija Beckovic

DakiNS
 Kolege pogledajte malo bolje snimak sa druzenja u Beceju
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

DESPERADOS

Podunavac kaže:
Ovo je dobra kombinacija za sportsku upotrebu, ali stvarno nije puška za lov. Ja je svakako ne bi voleo videti u mom lovištu.

Ovo je iskljucivo za DS i to max do 50 metara.
Naravno sa RWS Brenerom .

Pokazala se odlicno....Bravo
DOBAR POGLED

1MOA = 2.9cm na 100m
1MOA = 5.8cm na 200m
1MOA = 8.7cm na 300m
1MOA = 14.5cm na 500m

srbijalov

Podunavac
 Ovakav nastavak nije zakonski dozvoljen za upotrebu u lovu. Zakonsko ograničenje je dva metka. A i deluje kao borbena sačmarica a ne lovačka. Ne kritikujem ničiji ukus, ali zakonom je tačno određeno šta može a šta ne može. Puška uopšte ne izgleda loše ali za sportsku upotrebu i zlu netrebalo za samoodbranu.
Tri prsta 2Kolce

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Baikal MP-153 vs MP-155 LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 421 02.06.2021. 20:08
Ruske bokerice "Baikal" (uopšteno ,svi modeli) LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 115 02.02.2017. 11:53
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,697,636 posete www.srbijalov.com