Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Madjarska kratkodlaka Vižla

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Madjarska kratkodlaka Vižla
patak78
 Poštovanje svim vižlarima!
Nov sam u svetu vižli, pa bi imao pitanja za vas iskusnije vižlare.

Da li ovi psi ikada odrastu?

Moja dvogodišnja kuja pored svih kvaliteta u lovu (aport, marka, poslušnost itd.), svakodnevno u dvorištu iskazuje kvalitete u:
voćarstvu i vinogradarstvu (totalno orezivanje loze i mladih ruža), baštvonastvu (dva nova creva su izparčana u sitne komade), stolartvu (sanduk u kojem spava je napola pojeden), fudbalu (jedna izbušena lopta), obućarstvu (nekoliko papuča i jadan monter kablovske je otišao sa napola pojedenom cipelom), a o zemljanim radovima da ne govorim.

Svakoga dana kada dođem sa posla obraduje me nekim novim zanimanjem u koje se odlično razume ( da li uči preko noći - nemam pojma?).

Ne preostaje mi ništa nego da joj nađem mužijaka, pa neka štenci njoj pojedu uši kao ona meni Smile!

gedzaindjija
 to je normalno za mlade pse kad se bude prvi put odstenila data ce se smiritimarka fazan

Indjijanac

huntinggirl1 kaže:
kada bi poznavao svet vižli još kako bi ga video, BAGLJYSHALYI SZELVESZ BETA je bio moj pas, pas koji će ostaviti tragova još dugo u svetu vižli, samo što treba poznavati ovaj svet....

koleginice pomenuli ste Dika,nisam znao da je to taj pas ,da ste malo bolje opisali znao bih,slobodno napišite opširnije ovde se neplaćaju napisane reči .
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

krle
 Malo u prirodi na terenu za izvodjenje pasa
www.dodaj.rs/t/16/te/3cmunJRT/dscn0997.jpgwww.dodaj.rs/t/1b/10P/4gztMsk3/dscn0998.jpgwww.dodaj.rs/t/3O/Rg/3KkbQ8q8/dscn1006.jpgwww.dodaj.rs/t/1Z/qY/2pB4prMQ/dscn1018.jpg
Ništa bez njihmarka
www.dodaj.rs/t/3B/Ii/KnpBVq8/1/dscn1031.jpgwww.dodaj.rs/t/2d/uJ/4UTT5ZDW/rscn1032.jpg
živko krstić

lovac_1
 Pozdrav Vizlari, a poseban za kolegu po rasi Mihaila-Gedzu i da ga Cezar posluzi jos dosta. A ne mogu, a da ne spomenem da je Dik-BAGLJYSHALYI SZELVESZ BETA institucija u svetu Vizli kod nas, a i sire. Zato cemo mi u Srbiji biti jaki sa Madjarskom Vizlom, jer smo imali jedinku poput njega, a koji je to preneo i na potomstvo, pocevsi od Cezara, pa tako dalje, odnosno blize, a opet sve zahvaljujici dovoljno je reci Sanji Momcilovic Bognic.
Pozdrav za sve!!!
Petrovic Radovan

veljko__

krle kaže:
Malo u prirodi na terenu za izvodjenje pasa
www.dodaj.rs/t/16/te/3cmunJRT/dscn0997.jpgwww.dodaj.rs/t/1b/10P/4gztMsk3/dscn0998.jpgwww.dodaj.rs/t/3O/Rg/3KkbQ8q8/dscn1006.jpgwww.dodaj.rs/t/1Z/qY/2pB4prMQ/dscn1018.jpg
Ništa bez njihmarka
www.dodaj.rs/t/3B/Ii/KnpBVq8/1/dscn1031.jpgwww.dodaj.rs/t/2d/uJ/4UTT5ZDW/rscn1032.jpg

Bas su lepi.Odobreno
Tri prsta 2 Kolce srbijalov

gedzaindjija
 pozdrav Vizlari lovac 1 na lepim zeljama ali ja vec imam zamenu pompas junior sina trostrukog prvaka Evrope i Svetskog prvaka i njegovi stenci suse dokazali u lovu i eksterijerumarkafazan

Indjijanac
 jel postoji neki klub Madjarske vižle?
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

PEZ
 i46.tinypic.com/audruc.jpg
P.S.

"Da bi bio lovac moraš voljeti prirodu a onda moraš voljeti i vuka jer je on njen najdivljiji i najdivniji dio!"- Duško Sekulić

gedzaindjija
 Nepostoji klub vižli a mozda ga uskoro i osnujuse ,kolega pez slika je stravamarkafazan

veljko__
 Super je slika.

fred
 evo jednog muzijaka iz Rumunije CACIB Vrsac 2013

www.dodaj.rs/f/3e/gz/2xJQdBtj/mvizla1.jpg

www.dodaj.rs/f/38/UU/7IJDV0l/mvizla2.jpg

gedzaindjija
 steta sto muje kupija rep sa celim bi bio lepsi po menibi trebao da ima puniju njusku dosta solidan pasmarkafazan

veljko__
 Bas je lep pas Odobrenoi njuska mu je lepa.

huntinggirl1
 pogledajte sapi i zadnje uglove...
Pas Kuca Pas 2 živim za njih, moji psi su moj život, lov bez njih nije lov!

lovac_1
 Cetvorka, vise nikako.
Petrovic Radovan

fred
 ne znam kako je prosao na ocenjivanju jer sam ranije otisao kuci a nisam nikog pitao od mojih koji su bili do kraja tamo

gedzaindjija
 Sanja danas je bila unuka od tvoje kuje na parenje sa pompasom junior noj pompas doce deda a njemu otac videcemo kavi ce biti stenci iz ove kombinacije.markafazan

fred
 evo i rodovnik od mog malog vizlana

http://www.dodaj....dovnik.jpg

gedzaindjija
 fred sto sakrivas odgajivaca vidim da ima mojih pasa sa majcine stranemarkafazan

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Madjarska oštrodlaka vižla KINOLOGIJA 43 09.07.2014. 15:38
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
ПРЕГЛЕДАНО 1.000 ОЧНИХ СОЧИВА
Изабрано ново руководство Ловачког савеза Во...
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,775,469 posete www.srbijalov.com