Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lov na Fazana

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lov na Fazana
Lala

Podunavac kaže:
Ove sezone me baš neće fazan. Kod mene na otvorenju ga nisam ni video, u B. Brdu u gostima nisam uopšte pucao, a sada u Neštinu 3 puta promašio. Grin

Ne sekiraj se Podunavac, ima i gorih od tebe, pitaj Sremca koliko je puta promašio! Ja sam brojao do 4, posle me bilo sramota i da pogledam u njegovom pravcu, možda imam urokljive oči, pa smeta čoveku! ROFL
Istini za volju, i ja sam mašio 2 puta...
Jesi li primetio, da je naš kolega pre doručka sve ispromašivao? Ali, čim se naručkao malo, odmah je oborio petla. Sledeći put, pre polaska u lov, tutnuću mu par komada sendviča da poklopa, možda pogodi štogod!
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Podunavac

klaja kaže:
jesi ti proverio kakvu si municiju dobio,da nije bilo u njoj soli ,bibera i paprike hehehehe

Imam brašo poverenja u Apinesta da nebi takvu zvrčku napravio, a i imala je trzaj. Što znači da nije ni ćorak ni neka zajebancija sa patronama. Jednostavno nisam dobro ocenio preticanje i uzeo u obzir razliku između Mirage-a i Krušika. Ali nije mi ni žao. Druženje je bilo odlično. Zato su tamo bili Lala i Sremac da osvetlaju obraz Srbijalova.
Tri prsta 2Kolce

Podunavac

Lala kaže:

Podunavac kaže:
Ove sezone me baš neće fazan. Kod mene na otvorenju ga nisam ni video, u B. Brdu u gostima nisam uopšte pucao, a sada u Neštinu 3 puta promašio. Grin

Ne sekiraj se Podunavac, ima i gorih od tebe, pitaj Sremca koliko je puta promašio! Ja sam brojao do 4, posle me bilo sramota i da pogledam u njegovom pravcu, možda imam urokljive oči, pa smeta čoveku! ROFL
Jesi li primetio, da je naš kolega pre doručka sve ispromašivao? Ali, čim se naručkao malo, odmah je oborio petla. Sledeći put, pre polaska u lov, tutnuću mu par komada sendviča da poklopa, možda pogodi štogod!

A šta misliš tek da smo nastavili lov posle ručka. Kad je pojeo pola pečenog praseta, oborio bi i Avaks i nevidljivi F-117A.ROFL
Tri prsta 2Kolce

Lala
 Ne verujem, druže, pošto je zalivao sa neštinskim crnim, teško da bi bilo šta pogodio!
Znači, i ti si primetio, da ga je prasetina baš dobro krenula... Ja kad sam video koliko je on sam pojeo, nisam smeo da uzmem još jedno parče! Bruka!
Zato je posle sve vreme morao da stoji pored stola, jer nije više mogao da sedi, naduo mu se stomak! Smeko

Sremac75
 Ja bih to nazvao drugačije!
Pošto sam gladan nosio ranac sa doručkom i Lalinom zimskom perjanom jaknom (stariji čovek se obukao kao da ide na hajku na vuka na -20 ROFL), tek nakon doručka sam uhvatio balans i pogodio!
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Lala
 PRC!
Jaknu si stavio u ranac tek POSLE doručka! I nije jakna, nego je prsluk! I nije perjani, nego je futrovan! Nemaš ti pojma!
Znači, da nije bilo mog prsluka kao protivtega za tvoj stomak, ne bi ti ništa ni pogodio. Opet ja zaslužan!Grin

Sremac75
 ROFL
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Lala
 Samo za Sremca, za sretno lovačko krštenje, pesma: 'Od izvora DVA PRUTIĆA!' ROFL

mirko knezevic

Podunavac kaže:

mirko knezevic kaže:
Lepi ulovi nema sta,misa ubedljivo nosi medalju ja mislim celog foruma sto se tice trofeja kod fazana,ja veci rep u zivotu nisam video....Bravo 2
A i admini se dobro druzili lala sremac,nego me iznenadi ovo drug podunavac nije imao odstrel.....Hmmm Verovatno zaboravio higijenske rukavice da ponese pa nije hteo da pogadja fazane....Grin

Ove sezone me baš neće fazan. Kod mene na otvorenju ga nisam ni video, u B. Brdu u gostima nisam uopšte pucao, a sada u Neštinu 3 puta promašio. Možda je stvarno podsvesno pošto nisam imao debelih najlon kesa.Grin

Pa gde druze bez toga krenu u lov.....Frown Grin
Srbija do Tokija!

Kolce Tri prsta 2

DakiNS
 Rođo imaš u prodavnicama ribolovačke opreme onu hvataljku za ribu pa lepo fazana za vrat i u džak od ureje on je najčvršćii imaš trajno rešenje
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

misa 71
 Daki preko brda od Petrovca imaš pola sata vožnje oko 35 km. pa izvoli svrati kod mene u Kučevo makar posle lova !iveli 3
Hvala kolege na čestitkama za odstreljenog petla inace ostavio sam ga radi prepariranja a da vam pravo kažem nađe se kod mene po koji pravi divljak matorac .B)Smeko
I najsporiji sa ciljem su brži od najbržih bez cilja. Stari

DakiNS

misa 71 kaže:
Daki preko brda od Petrovca imaš pola sata vožnje oko 35 km. pa izvoli svrati kod mene u Kučevo makar posle lova !iveli 3
Hvala kolege na čestitkama za odstreljenog petla inace ostavio sam ga radi prepariranja a da vam pravo kažem nađe se kod mene po koji pravi divljak matorac .B)Smeko

Ma ne idem u lov nego kod tašte da joj spremim drva za zimu i ostalo oko kuće, hvala na saučešćuROFL

misa 71
 E j"bi ga , pa de nađe nedeljom da radiš to je greh. Glavu o zid Ako hoćeš ja mmogu da ti ispišem opravdanje za nedelju .

DakiNS
 Ma ne , u subotu se vraćam da stignem u nedelju u lov

misa 71
 Tako je to kad imaš taštu Frown

apinest

Podunavac kaže:

Lala kaže:

Podunavac kaže:

A šta misliš tek da smo nastavili lov posle ručka. Kad je pojeo pola pečenog praseta, oborio bi i Avaks i nevidljivi F-117A.ROFL
Brate, da smo posle ručka ponovo otišli na teren, bio bi to noćni lov, a i bili bismo bitno oslabljeni izlaskom iz igre ključnih igrača!ROFL Ovako smo ti i ja morali da napravimo fajront, jer bi nas u protivnom podveli pod inventar...ROFL Zbilja, neverovatno je kako uz prave prijatelje, kolege lovce i istomišljenike vreme brzo prolazi, u lovu, druženju, razgovoru. Još sam pod utiscima, što kaže Lala- opusti se čovek i napune se baterije, barem do naredne nedelje i novog lova! Moraćemo ponoviti druženje- ne dao Bog dugog čekanja...Srbijalov

Podunavac
 Bilo je odlično.B) I radujem se sledećem susretu.Vebanje
Tri prsta 2Kolce

dr NM
 Počela je sezona i u Valjevskom kraju...

alex
 Lepo kolaga svak cast
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

petar
 [xhide]Kod nas sezona pocela u nedelju...nije bilo lose, ali uvek moze bolje ;) Sad u nedelju su rekli kisu, koja ce definitivno pokvariti lov Sad[/xhide]
Just like old times!

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 17
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
ПРЕГЛЕДАНО 1.000 ОЧНИХ СОЧИВА
Изабрано ново руководство Ловачког савеза Во...
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,728,900 posete www.srbijalov.com