Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Predstavite svoj "Arsenal''

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Predstavite svoj "Arsenal''
BOJK
 Ha, a kod nas oce da uvedu i pregled psihijatraSad

viktor
 [quote]BOJK kaže:
Ha, a kod nas oce da uvedu i pregled psihijatraSad[/quote
pa da kod nas kopiraju neke zakone pa-.. bilo bi lepo kada bi kopirali i francuski mogu vamYes[xhide][/xhide] reci da bi svima odgovaralo......poz

I Jevtic
 svidjaju mi se ove blic platne lepo i majstorski odradjeno gravura mmmm mada nije losa ja planiram sad da stavim platne na jednu zastavinu hameles a ti podunavac samo da ti se da noz i gibanica hahaha inace druze sve ove puske i skupe i jeftine su bile isto gomila metala i od toga se obicno pocinje e sad ako bi koim slucajem moje prezime bilo fanzoj ili pardyi onda bi kod mene podizao kredit da popravljas oruzje nekaze nas narod koliko para toliko muzike sve sto se uradi i na jeftinom oruzju a da je lepo i sa ukusom povecava cenu tog oruzja nebitno i da je to i iz 18 jer u sustini mehanizmi i resenja i kod evropljana i kod rusa nisu toliko razliciti samo je sminka a bogami i ime podiglo cenu u astronomske visine

ps. zavrsna obrada spada u sminku i majstorstvo
najbolja je ona puska koja se non stop kvari

DakiNS
 Nađoh jedan interesantan tekst pa ću da citiram deo:

Cene
Cene graviranja lovačkog i sportskog oružja kreću se od 15 do 20 evra po centimetru kvadratnom. To su, kako kaže Vesna Zdravković, evropski standardi, ali ona to uglavnom naplaćuje jeftinije i sa popustima, jer ima razumevanja za našu opštu besparicu.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

I Jevtic
 jeste daki ali gospodjica uz svo duzno postovanje je osrednji graver tako da su i cene osrednje to ti je prosto svaka gravura ima svoju cenu tako da se sve gravure drasticno razlikuju po tezini rada pa onda dali ima zlata i srebra dali je zivotinja u zlatu dali se radi pod lupom ili one krupne reljefne koje se cas urade jedan dukat je na trzistu 140 evra a za jednu zivotinju obicno ode jedan plus rad plus umetnost skupo je to druze kod vrhunskih majstora tako da nama ostaje samo da gledamo i da se divimo pozdrav nadam se da nisam nikoga uvredio

DakiNS
 Majstore što bi se vređali? Nađoh tekst na netu pa rekoh da objavim da se vidi cena otprilike. A ko je kakav majstor ne znam jer mi niko ništa nije radio da bih ga mogao hvaliti ili kuditi
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

I Jevtic
 evo naprimer samo ovaj monogram je oko 300 ili 400 evra
i46.tinypic.com/221dus.jpg

a ovo da malo razmisljamo de da nadjemo pare da radimo ovo
i47.tinypic.com/35naijb.jpg
i49.tinypic.com/28gqq10.jpg
i49.tinypic.com/711ybo.jpg

Jank

I Jevtic kaže:
jeste daki ali gospodjica uz svo duzno postovanje je osrednji graver tako da su i cene osrednje to ti je prosto svaka gravura ima svoju cenu tako da se sve gravure drasticno razlikuju po tezini rada pa onda dali ima zlata i srebra dali je zivotinja u zlatu dali se radi pod lupom ili one krupne reljefne koje se cas urade jedan dukat je na trzistu 140 evra a za jednu zivotinju obicno ode jedan plus rad plus umetnost skupo je to druze kod vrhunskih majstora tako da nama ostaje samo da gledamo i da se divimo pozdrav nadam se da nisam nikoga uvredio

Druže ja imam dukat....pa ako ga dobro ostružemo gravura meni a opiljci tebi...možeš dobro da ugraviraš.....HaHaHa
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

mb-bb
 Evo i moje ponove, u petak sam je doneo kuci.
U pitanju je IZ27M kal 12, bjela glava, fiksni cokovi pola i pun, dva obaraca i nema ejektore
Puska je kupljena prije dve godine, nikad u lovu nije bila samo je covjek opalio po jednu patronu iz svake cjevi za salvu \, puska je bukvalno nova.Evo i koja slika a i ostao sam duzan slike ostalog arsenala koje se nadam da cu ubrzo postaviti samo da ga uslikam...
mb-bb priložio:
309107042013594.jpg

Svaka budala ima svoju srecu u zivotu, a ja imam lov...

mb-bb
 i ova
mb-bb priložio:
309107042013596.jpg

mb-bb
 kundak
mb-bb priložio:
309107042013597.jpg

mb-bb
 i glava na kojoj se vidi da nema otiska od patrona
mb-bb priložio:
309107042013599.jpg

klaja
 Kolega jos jednom cestitam na kupoviniBravo 2,neka te dugo i dobro sluzi kao i ti nju.Vidi se da je puska nova i da nije nosena. Odobreno
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

mb-bb

klaja kaže:
Kolega jos jednom cestitam na kupoviniBravo 2,neka te dugo i dobro sluzi kao i ti nju.Vidi se da je puska nova i da nije nosena. Odobreno

Hvala kolega, moramo je samo jos ogaraviti a prije toga naravno i zaliti...iveli

apinest
 Eh, šta ti je život...
Sada ćeš morati da isprobaš novu pušku u rodnome selu kao GOST tamošnjeg novoprimljenog druga člana... ROFL
Još samo da Osječani i Sarvašci navrate, ima da bude Palica...
Šala mala, čestitke na ponovu, da te dugo i uspešno služi, kako u Srbiji, tako i zapadnije!
Srbija

mb-bb

apinest kaže:
Eh, šta ti je život...
Sada ćeš morati da isprobaš novu pušku u rodnome selu kao GOST tamošnjeg novoprimljenog druga člana... ROFL
Šala mala, čestitke na ponovu, da te dugo i uspešno služi, kako u Srbiji, tako i zapadnije!
Srbija

Kolega, nemam potrebe da je nosim tamo jer imam arsenal veci nego ovdje nego ako Dragi Bog da kod tebe cu je isprobati , a novoprimljeni clan se pokazao u subotu kao ravnopravan clan, samo rjeci hvale...Odobreno
Hvala na cestitkama...ZivioRodjo

veljko__
 Cestitam,da te dugo,dugo sluzi.Pozdrav
Tri prsta 2 Kolce srbijalov

apinest

mb-bb kaže:

apinest kaže:
Eh, šta ti je život...
Srbija

Kolega, nemam potrebe da je nosim tamo jer imam arsenal veci nego ovdje nego ako Dragi Bog da kod tebe cu je isprobati , a novoprimljeni clan se pokazao u subotu kao ravnopravan clan, samo rjeci hvale...Odobreno
Hvala na cestitkama...ZivioRodjo

Daće Bog, imaćemo i mi nove drugove članove!

A za novoprimljenog bijelobrskog (ili bijelobrđanskog) druga lovca nisam ni sumnjao, opasan je to lik, lovio je on od Erduta do Bihaća, i od Belog Manastira do Cenzurisano...

Srbija

Podunavac
 Čestitam Milane na ponovi. Stvarno je kao nova. Samo nemoj da pucaš iz nje Rio patrone. Kažu neki naši (nekom drugari, nekom rođaci) da od nje ispadaju blombe iz zuba, pa da ti se glava puške ne rasklima.ROFL
Tri prsta 2Kolce

mb-bb

Podunavac kaže:
Čestitam Milane na ponovi. Stvarno je kao nova. Samo nemoj da pucaš iz nje Rio patrone. Kažu neki naši (nekom drugari, nekom rođaci) da od nje ispadaju blombe iz zuba, pa da ti se glava puške ne rasklima.ROFL

Hvala zemo... A obraticu paznju na tu Rio municiju da mi neko ne uvali, ne ide mi se bas kod zubara a i steta nove puske da se odma rasklima... HaHaHa

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Susreti i druženja "forumaša" SVAŠTARA 4989 02.10.2022. 23:48
"Grom" iz Užica MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 284 27.09.2022. 07:26
Ja lovim (predstavite svog lovačkog kera) KINOLOGIJA 316 07.05.2022. 21:10
"Gebruder Merkel Suhl" LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 447 22.06.2021. 11:59
"Vojvođanski lovac" doo LOVAČKA UDRUŽENJA 475 17.05.2019. 23:58
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 19
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,460
Najnoviji član: Baustelac

Poslednje vesti
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме
Lov na vuka i ostale predatore u Bujanovcu 2. februara

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

64,529,191 posete www.srbijalov.com