Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Logo, SRBIJALOV

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Logo, SRBIJALOV
Neca92
 Moja plocica je kod majstora Jevtica... Smile Izrazio sam zelju da mi je uruci na nekom zajednickom druzenju ove zime (neka hajka, npr.), mada nemam nista protiv ni da mi se posalje da je nosim u lovu... Smile
Pice kad se vidimo se podrazumeva! Odobreno Mada, kako god vi odlucite, tako ce biti.
Lovac nije ko vino ne pije i ko ide planinom samo da ubije!

Limun
 Ja se izvinjavam što baš nisam pratio ovu temu ovih dana, lakistrike95 mi je javio da je moja i njegova pločica na putu ka nama a sve zahvaljujući Slavi koji je pločice preuzeo od majstora ijevtica. Hvala puno i normalno odužićemo se kako dolikuje prvom prilikom kada se sretnemo.

Samo nemoj vinom da se odužuješ! Grin
Srbijalov Admin Tim

Pozdrav od Čarapana!Jaooo "ja s'tem nem ništa"
LimunLimunLimunLimunLimun

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

Sniper Hunter
Srbijalov Admin Tim
[/quote]

ROFL ROFLLimun

lakistrike95
 Plocice su stigle! Evo ja da se zahvalim i ovde, hvala Slavi koji je dopremio plocice do mene, hvala majstoru I Jevticu na izradi, plocice su super, obojica imate pice od mene iveli. Hvala jos jednom!

Limun

Sniper Hunter kaže:
Srbijalov Admin Tim

ROFL ROFLLimun[/quote] E ja ove prozivke više ne mogu da trpim Sad Admin time zakažite dvoboj Smile javite mesto i vreme Smile bem ti vino Grin Grin Grin

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

Sniper Hunter
 Vidimo se u januaru Božije zdravlje ! da malo puc puc, iveli 2 ,i Raanj

Limun
 Može, pretpostavljam da će mesto "okršaja" biti ponovo kod Slave, ovog puta sam se što se tiče društva obezbedio unapred Smile

Khalil Gibran

Lala

Limun kaže:

Sniper Hunter kaže:
Srbijalov Admin Tim

ROFL ROFLLimun
E ja ove prozivke više ne mogu da trpim Sad Admin time zakažite dvoboj Smile javite mesto i vreme Smile bem ti vino Grin Grin Grin[/quote]

Šta vredi da zakazujemo, kad ćeš opet da pobegneš, kao u Starom Selu! HaHaHa
Srbijalov Admin Tim!

Bogu 'fala, što sam Lala Smile

saja rudnik
 Evo i mene posle dugo,dugo vremena.Kad kad sam cisto bacao po koji pogled na forum cisto da nezardjam.Prosle godine nijedan izlazak u lov u toku sezone,ove od pocetka nijedan.Nadam se da cu biti u Srbiji za makar jedan izlazak da me zelja mine.Poceo sam sada pomno da pratim dogadjaje na forumu tako da cu cesto da se ukljucujem na forum.Iskreno sam zainteresovan za plocicu,pa ako ima jos neka rado bi je uzeo i ponosno nosio i u Srbiji i u Norveskoj.Pozdrav za sve kolege forumaze i Dobar Pogled.
Saja Rudnik

Neca92
 Ja ovoga puta ne sumnjam u Limuna! Grin Osvetlace obraz, verujte mi na rec! Grin Bio sam njegov gost letos u lovu na prepelice, znam o cemu pricam! Grin Limune, nedaj se! Grin
Lovac nije ko vino ne pije i ko ide planinom samo da ubije!

Jank

Neca92 kaže:
Ja ovoga puta ne sumnjam u Limuna! Grin Osvetlace obraz, verujte mi na rec! Grin Bio sam njegov gost letos u lovu na prepelice, znam o cemu pricam! Grin Limune, nedaj se! Grin

U Staro Selo se ne pojavljujte bez mog imenjaka i Mirka, laki obavezno....pa da jednom degustiramo to vino od našeg dobrog Limuna....iveli
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

I Jevtic
 [quote]saja rudnik kaže:
Evo i mene posle dugo,dugo vremena.

druze stavljen si na spisak samo za norvesku neverujem da saljemo pozdrav
najbolja je ona puska koja se non stop kvari

DakiNS

I Jevtic kaže:
[quote]saja rudnik kaže:
Evo i mene posle dugo,dugo vremena.

druze stavljen si na spisak samo za norvesku neverujem da saljemo pozdrav

A do tada će verovatno i nakupiti i dovoljan broj upisa!
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Indjijanac

Jank kaže:

Neca92 kaže:

U Staro Selo se ne pojavljujte bez mog imenjaka i Mirka, laki obavezno....pa da jednom degustiramo to vino od našeg dobrog Limuna....iveli

sram vas bilo gde je januar,ima li neko herca da organizuje neko druženje,podrazumeva se da to bude adekvano plaćeno od strane učesnikaSrbijalov
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

saja rudnik
 Druze nema frke ostavicu adresu u Kragujevcu tako da nece biti problema.Iskreno jedva cekam da dobijem plocicu,,,Drug Clan..Tri prsta

Sremac75

saja rudnik kaže:
Evo i mene posle dugo,dugo vremena.Kad kad sam cisto bacao po koji pogled na forum cisto da nezardjam.Prosle godine nijedan izlazak u lov u toku sezone,ove od pocetka nijedan.Nadam se da cu biti u Srbiji za makar jedan izlazak da me zelja mine.Poceo sam sada pomno da pratim dogadjaje na forumu tako da cu cesto da se ukljucujem na forum.Iskreno sam zainteresovan za plocicu,pa ako ima jos neka rado bi je uzeo i ponosno nosio i u Srbiji i u Norveskoj.Pozdrav za sve kolege forumaze i Dobar Pogled.

Pa gde si ti brate Sajo?
Borba traje a mi se osipamo!

Šta ima u dalekoj Norveškoj?
Zima....ali i standard.....

...dobro ti nama došao nazad!Odobreno
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Limun
 Indijanac brate nije problem u hercu za organizaciju ja oću, ali sve je to malo zajebato. 150 lovaca imam u sekciji jedan drugom će uši da pojedu, divljači ima realno za 2 nedelje lova, a svi bi da love 6 nedelja i da ima za sve e sad zamisli da pozovem jedne nedelje 50 gostiju pa rastrgli bi me, to je što se tiče lova na zeca i fazana, što se tiče lova na lisicu i šakala to može ali opet realno ne može pre decembra. Znači obrni okreni pre zime nam nema druženja. Jbg ja bih voleo da je situacija drugačija ali istina je surova.

Khalil Gibran

Nikola M
 Kolege lovci dali ima neka pretekla? za nas malo mladje lovce?
Dobar Pogled
lovac

Indjijanac
 limune pucaj za decembar,napravi kalkulaciju koliko ljudi moze u jednu lepu hajku da pokrije lepo teren i da posle toga mogu malo da sednu,razmene iskustva a i malo da se našale,eto ti načina da malo ispromovišeš svoje društvo i da njemu od organizacije ostane neki dinar,ima dosta ljudi koji su spremni da upoznaju način lova na drugačijem terenu,a i željni druženja.Vidiš i sam koliko je novih poznanstava i drugarstva ovde nastalo.I da nezaboravim idući na razna druženja forumaša Srbijalova primetio sam da niko nije došao zbog nekog interesa,a pogotovo sa preteranom željom da nešto ulovi.Srbijalov
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

DakiNS

I Jevtic kaže:

Bune kaže:
E da je ovde moj prijatelj SJeftic, sa kojim sam se malo druzio u Kg, bilo bi i za mene, ali ovakoConfused. Bravo Ivice, stvarno su ekstra.Odobreno

bice i za tebe ajde pocni da pises malo da predjes cenzus od 300 upisa pa cemo da vidimo Grin

Srbijalov Admin Tim!

Malo da se prisetimo pravila za pločicu Srbijalov
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Ekipe Srbijalov u sportskom streljaštvu LOVNO STRELJAŠTVO 95 17.03.2013. 23:29
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 17
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,688,206 posete www.srbijalov.com