Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Hajka na šakala Staro Selo-Velika Plana

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Hajka na šakala Staro Selo-Velika Plana
alex
 Evo sada samo dosao od Slave.
Nasli smo se ujutru u 7h u centru sela.
Pose smo se dogovorili ko de ide i meni Slava kaze postavi se poslednji i javi mi da pustim pogon.
I krecemo mi i postavljaju se kolege a ja idem do morave i vadim telefon da kazem Slavi koliko se Slava javio izbija sakal na put moravski i ide lagano a ja ga gledam ne mogu da poverujme da nas je osetio a nisu krenuli u pogon.
Postavim se ja tu i cekam prelecu me patke dva puta izbrojao sam 45.kom i dve srne sam video.
Posle hajke usledio je rucak u kolibi sto je bio pasulj odusevljen sam bio je ekstra.
Slavo hvala na druzenju i vidimo se 29.og
Jos jednom hvala na druzenju
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

slavaplana
 Bice bolje 29kad dolazi paklena ekipa!!!

Lala
 Danas sam se čuo sa još nekim kolegama, bogami će da bude popriličan broj lovaca 29.01., a ekipa zaista paklena, što kaže Slava - a ja kažem 'Dream team'! Grin
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

alex
 Kolege potvrdio sam dolazak sada Slavi za nedelju.
Jedva cekam da upoznam ostale kolege sa Srbijalov

Lala

alex kaže:

E samo ti je to još falilo u životu! Grin
Šta ima da vidiš: zaljubljenike u lov, šampione u zezanju, poneke omatorele yebivetre (Daki i ja smo na čelu kolone), imaćeš prilike da vidiš Zokija - najvećeg jahača na Balkanu (Slavo, obavezno neko konjče da obezbediš tamo, da Zoki reprizira svoje veštine!), ja ne mogu da se sve setim kakva je plejada pozitivaca sa foruma bila prošle godine, a i ove godine dosta njih dolazi!
Što bih voleo da neko od naših ima odstrel, pa da ga krstimo, a i Morava je odmah tu pored, da mož' da oladi doope...Iznenadjen
Ove godine se već bolje znamo, tako da... na'ebo je onaj koji bude došao na dnevni red za zezanje, i koji upadne u mašinu! Grin

alex

Lala kaže:

alex kaže:

Šta ima da vidiš: zaljubljenike u lov, šampione u zezanju, poneke omatorele yebivetre (Daki i ja smo na čelu kolone), imaćeš prilike da vidiš Zokija - najvećeg jahača na Balkanu (Slavo, obavezno neko konjče da obezbediš tamo, da Zoki reprizira svoje veštine!), ja ne mogu da se sve setim kakva je plejada pozitivaca sa foruma bila prošle godine, a i ove godine dosta njih dolazi!
Što bih voleo da neko od naših ima odstrel, pa da ga krstimo, a i Morava je odmah tu pored, da mož' da oladi doope...Iznenadjen
Ove godine se već bolje znamo, tako da... na'ebo je onaj koji bude došao na dnevni red za zezanje, i koji upadne u mašinu! Grin

A kako da ne upoznam legende Srbijalov koji su uvek spremni na salu i zezanje

Limun

Lala kaže:
Ako je tako ja ne dolazi, garant cu da budem na dnevnom redu!Grin
Pozdrav od Čarapana!Jaooo "ja s'tem nem ništa"
LimunLimunLimunLimunLimun

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

Indjijanac
 pa naravno da je krajnji cilj susreta dobra yafrkancijaSrbijalov
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

Lala

Limun kaže:

Lala kaže:

Ti možeš da se iskupiš, znaš već kako... Balonče u gepek, i dolazi! Ali prvo dobro napuni bateriju na mobilnom!
Sremac će ti oprostiti što te tukao! ROFL

slavaplana
 Lovci iz POLJNE KOD TRSTENIKA donose peceno prase u nedelju !Dolazi njih 15!!

Limun
 Laki sada nosim dva telefona tako da nema da omane, a sto se tice vina stizu bar 3 balonceta, valjda ce da bude dosta da prodjem bez zezanja!;)

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

Indjijanac

Lala kaže:

Limun kaže:

Lala kaže:

Ti možeš da se iskupiš, znaš već kako... Balonče u gepek, i dolazi! Ali prvo dobro napuni bateriju na mobilnom!
Sremac će ti oprostiti što te tukao! ROFL

e limune ponesi i ključ od gepeka da može to vino i da se izvadi iz gepeka
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

Limun

slavaplana kaže:
Lovci iz POLJNE donose peceno prase u nedelju !Dolazi njih 15!!
Opa moracu da kontaktiram nekog od njih oni su iz mog udruzenja pa da bar dodjemo zajedno.

Khalil Gibran

Jank
 Ako ne budem zauzet nekim neodložnim poslovima onda sigurno dolazim, ali sada ne mogu sa sigurnošću da tvrdim....Bye
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Lala
 Ja onda ostajem na kolibi u Starom Selu, da naoružan čuvam prase i piće!!! Ne idem u hajku, znate kakvi su ovi forumaši izjelice, ima da nestane i siroto prasence i vino!!!! ROFL

slavaplana
 Meda organizuje grupu!!!!Nisam mogao da dodjem na proslavu prosle nedelje jer sam se razboleo posle puta u Bosnu!!!!

Lala
 Sunce vam ljubim, pa vi već sad počeli zezanje, nedelju dana ranije!!!
Jel to nešto kao kondicione pripreme??? Grin

Slavo... Koliko ti ono reče da može lovaca da bude u nedelju? Pa već sada si, koliko ja kontam, duplo prebacio planiran broj!!!

DakiNS

Lala kaže:

alex kaže:

Inače Aleks ako nisi znao Lala i ja smo najveći zayebanti svi nas zayebavajuROFL
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Jank
 Slava da vrati pušku i obavezno da nabavi konjče....ROFL
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Limun
 Ma bice super samo jos da nagovorim ove moje pajtose da podju ih bice zajebancije!!!Smeko

Khalil Gibran

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Fabarm lovačke puške LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 29 17.05.2024. 12:24
TRAŽIM-NUDIM POSAO U OBLASTI LOVSTVA, ŠUMARSTVA, VETERINE SVAŠTARA 45 01.03.2023. 14:51
Sabatti kombinovane lovačke puške KOMBINOVANO LOVAČKO ORUŽJE 16 07.03.2022. 23:10
Hajke, lovačke manifestacije, pozivi, obaveštenja, iskustva i utisci SVAŠTARA 1096 20.02.2020. 12:07
Cal. 20/76 iskustva i mišljenja! LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 169 15.10.2019. 19:48
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 20
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,467
Najnoviji član: SJ410

Poslednje vesti
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
Humanitarno takmičenje - Lovci za decu
56. međunarodni sajam LOVA I RIBOLOVA - LORIST
Obaveštenje korisnicima lovišta

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

65,368,649 posete www.srbijalov.com