Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Madjarska kratkodlaka Vižla

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Madjarska kratkodlaka Vižla
fred
 gedzaindjija imam ja i zenku od vasih pasa
evo i taj rodovnik mada mislim da sam ga stavio vec jednom ali nema veze

http://www.dodaj....101sd7.jpg

mali muzijak je iz Vatina kod Vrsca odgaivac Plut Tomislav, a zenka iz Aradaca odgaivac Djember Jano

fred
 voli cvece

www.dodaj.rs/f/2O/ew/1SeePVi9/astor1.jpg
www.dodaj.rs/f/22/eL/HhwJ1ds/astor2.jpg
www.dodaj.rs/f/32/nk/41GGpWft/astor3.jpg

patak78
 Fred ovom kučetu pristaje ime FERDINAND Smile

fred
 patak78 nadam se ja da ce da bude on pravi lovac a ne cvecar ili papucar

patak78
 Fred biće on pravi lovac, samo malo rada i izvođenja u polje i više će on da miriše fazane, a sve manje cveće Smile

veljko__
 Fred bas mi se svidja stenePas,veoma je lepo.Bye
Tri prsta 2 Kolce srbijalov

fred
 patak78 - ne sumnjam u radu bi trbao da bude dobar jer imam kuju koja ima skoro isti rodovnik

veljko__ - sto se lepote tice videcemo kad poraste jer nisam imao sta da biram zadnji muzijak je bio u leglu a bile su jos par zenkica lepse od njega i sa jacom glavom a posto vec zenku imam uzeo sam njega

gedzaindjija
 Kolega fred da znas da oblik glave kod steneta ostaje uvek ista samo se oblik tela menjamarkafazan

huntinggirl1
 nije tačno...
i glava se menja kako pas raste, menja mu se oblik donje i gornje vilice, kada promeni zube, vilica se širi, kako bi se zubi dobro postavili....
čak može da se promeni i zagriz kod psa, na gore ili bolje... i telo se menja...
zavisi mnogo od kvaliteta israhrane i nege... genetika je rekla na rođenju svoje.... ali može se uticati na anatomiju malo
Pas Kuca Pas 2 živim za njih, moji psi su moj život, lov bez njih nije lov!

krle
 Danas su i 2 preostale ženkice otišle u Čerević, neka svi budu zadovoljni, i vlasnici i psi.
www.dodaj.rs/t/2Q/VX/3bcfiV9A/dscn1050.jpgwww.dodaj.rs/t/3F/b9/1ZHsNNqN/1/dscn1058.jpgwww.dodaj.rs/t/M/Zt/4pryK8bT/1/dscn1065.jpg
A ne tako davno je bilo ovako
www.dodaj.rs/t/M/9M/1kvma59I/dscn0632.jpgwww.dodaj.rs/t/3x/MA/fR38GBx/2/dscn0697.jpg
Ostali mi
www.dodaj.rs/t/1R/bD/4UlXnkHi/1/dscn1049.jpg
I mi u prirodu
www.dodaj.rs/t/3r/7s/XGJaMRf/2/dscn1068.jpg
živko krstić

lovac_1
 Pozdrav Vizlari, evo jednog stenca iz mog odgoja, star je 5,5 meseci!!!
i49.tinypic.com/353cmt1.jpg
i49.tinypic.com/10xelfm.jpg
i50.tinypic.com/ogl0md.jpg

veljko__
 Lovac_1 prelepa marka i ima veoma lepu glavu.Bye
Tri prsta 2 Kolce srbijalov

gedzaindjija
 Pozdrav kolegama vizlarima evo ja postavljam par slika stenaca starih 2 ipo meseca sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/p206x206/558776_368182586633483_1804644149_n.jpgsphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/538057_368182683300140_1630679472_n.jpgsphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/11920_368182863300122_219603873_n.jpg

patak78
 Da osvežimo malo temu. Još jedna slika Lune

PEZ
 Kolega patak Luna je prelepa, nadam se da je i radna
P.S.

"Da bi bio lovac moraš voljeti prirodu a onda moraš voljeti i vuka jer je on njen najdivljiji i najdivniji dio!"- Duško Sekulić

patak78
 Još pitaš, svaki dan uradi po neku glupost u dvorištu Smile
Šalim se malo. Lovna je kuja.

miilos
 Pozdrav Vizlari

Ima li neko stene staro par meseci na prodaju?

Indjijanac
 i Mali Indjijanac je juče postao vlasnik jedne vižle,starosti 3.5meseci,pošto je prethodno sredjivao boks (farbanje ograde i postavljanje nadstrešice)konačno je juče doneo i kuče.pošto se kuče odvojilo od legla celu noć je tugovalo.Danas mi je komšija pričao kako ga je čuo celu noć da tuguje,pa sam ja morao da mu objasnim da je on u velikom problemu jer mu nedihtuju dobro prozori,i da to na zimu može da mu stvori problem jer gubi mnogo toplote kroz takve prozore.
nisam slikao danas ,pa ću slike sutra postaviti
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

od komtema
 Pozdrav svima ! Ostenjeni 23.05.2013. Otac SH.SR. Bil Od Komtema.Bye
od komtema priložio:
018_2.jpg

boramaki
 Pozdrav svim vizlarima od Bore, vlasnika madjarskih ostrodlakih vizli, i evo jednog teksta iz druge teme:
Postovani ljubitelji madjarske ostrodlake i kratkodlake vizle, mogu da se pohvalim da od 23.05.2013. postoji novo leglo ove divne rase kod nas (MOV), majka je vec pohvaljena radna zenka, a otac je Evropski priznat lovno-takmicarski pas iz Madjarske. Ovakvo leglo se prvi put kod nas pojavljuje. Jos jedna veoma, veoma bitna stvar u Srbiji, a tice se madjarske ostrodlake vizle, dana 27.05.2013. uvezen je jedan reprezentativan primerak ove divne rase, uvezen je muzjak star 2 meseca iz renomirane Madjarske odgajivacnice, sa papirima koji se nisu pojavljivali do sada u Srbiji. Ovo pisem prvenstevno da bi moju srecu povodom ovih divnih dogadjaja podelio sa svima Vama. Pozdrav svim ljubiteljima MOV, a i onima koji to tek nameravaju da postanu. Bora.
boramaki

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Madjarska oštrodlaka vižla KINOLOGIJA 43 09.07.2014. 15:38
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 22
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,460
Najnoviji član: Baustelac

Poslednje vesti
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме
Lov na vuka i ostale predatore u Bujanovcu 2. februara

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

64,528,476 posete www.srbijalov.com