Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Srpski Trobojni gonič

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Srpski Trobojni gonič
Predator

bracailic kaže:
pozdravljam sve na stranici STG.
Evo još jednog uspeha u mojoj grupimageshack.us/a/img801/277/vodenic.jpg

Uploaded with ImageShack.usi i u lovstvu.
Ovoga puta goniči koji su zaslužni za ovaj lov su izostali jer su se "zabavljali" sa nazimcima. dok ovaj dasa nije imao tu sreću.
Pozdrav od mene i moje male ali skromne ekipe sa homolja.Bye

Svaka čast braćo, želim vam ovakvih fotografija još više!

Sasvim prirodno

dinic1991
 Da prestavim i ja moju mladu nadu,kuja Lea stara 10 meseci...zanima me vase misljenje o ovom psu na prvi pogled,slika nije bas nesto ali uskoro ce biti boljih...
aleksandar dinic

dinic1991
 evo jos jedne slike...nikako ne mogu lepo da je uhvatim jer je mnogo ludo kuce...
aleksandar dinic

luna007
 Poštovani,
molimo sve koji žele da nam pomognu oko informacija vezanih za kuju STG, koju smo udomili jer je lutala. Tada je još bila skotna i kod nas je na svet donela osam zdravih štenadi. Trenutno ih još imamo četiri. Danas su stari dva meseca. Udomljavanje ide teško s obzirom da nemamo papire a i ne znamo ko im je otac, iako ih poklanjamo. Pokušaću da postavim njenu fotografiju, kako bi mi vaši iskusni članovi mogli prokomentarisati njen izgled. Takođe ako možete da date neke korisne savete, kako da postupamo, hranimo, neke posebne uslove i slično. Ne bavimo se lovom, ali ćemo nju zadržati da joj pružimo dom s obzirom da nemamo pojma odakle je došla i čija je.
Banja Luka

luna007
 Poštovani, evo i slike. Molim vas za odgovor ako iko može bili bi zahvalni
Banja Luka

Boban
 Po ovoj fotografiji naravno vidi se da kuja nije u prvoj klasi i po vasim recima da je kuja nadjena i dolazi sa ulice i da je ostenila mesance po mojoj proceni je odstranjena od samog vlasnika ( Bacena )
Na slici izgleda da ima oko 2g posto se skoro ostenila i odhranila mlade pa je i u losijem stanju ,naravno stenci su ucinili svoje i iscrpeli je ali to se vrlo brzo da popraviti.
Na slici se vidi da kuja ima pravilne crte i boje rasporedjene ali ima i izbacene laktove i nepravilno drzanje nogu e sada nemojte me pogresno shvatiti jer ja kazem ono sto vidim na slici mozda uzivo ne izgleda tako ali ima glavu koja je bas u tipu rase i meni se svidja kako izgleda.Posto posle tolikog vremena se niko nije javio da je trazi ili da je dao neki oglas sigurno je nece ni traziti.
Jeste li kod veterinara proveravali dali ima neki cip na vratu ili tetovir broj na Uvu.

luna007
 Bobane, hvala Vam. Nema nikakv čip. Niko nije pitao, a verovatno ni neće. Ostaje kod nas, neka ima ikakav dom. Samo bi voleli da joj ugodimo, a ne znamo jel treba ona neki poseban tretman. Polako odbija štenad od sise, pa očekujemo da će se popraviti sada. Ono najteže smo pregrmeli. Evo još jedna slika, možda se bolje vidi.....
Banja Luka

Boban
 Pa ona ce ih sama odbiti ili ako su vec projeli i vi ih hranite mozete odmah da ih i vi odbijete od nje.Sto se tice tretmana nista posebno,mozete sada malo da joj pojacate hranu i ubacite joj jedan perijod vitamina recimo Kafortana da se molo osvezi i nista posebno .to je odlicna rasa i izdrzljiva na svaku promenu.

luna007
 Evo ovo su njeni štenci koji su ostali i neće ih niko.... dve curice i dečak
luna007 priložio:
curica_br_1_640x480.jpg

Banja Luka

luna007
 Mora odvojeno ne znam kako da zajedno stavim sve tri slike
luna007 priložio:
curica_br_2_640x480.jpg

Banja Luka

luna007
 I još dečko, a datum je na fotografijama naopačke, prvo je mesec, pa dan, da ne zbunjuje slikani su pre neki dan....
luna007 priložio:
decak_manji_640x480.jpg

Banja Luka

luna007
 Uredu uradićemo tako. Već odavno oni jedu bez problema i granule i kuhanu hranu. Ali ostala im još malo ta navika da se kod nje malo još naklopaju....
Hvala Vam od srca!!!
Banja Luka

bracailic

dinic1991 kaže:
Da prestavim i ja moju mladu nadu,kuja Lea stara 10 meseci...zanima me vase misljenje o ovom psu na prvi pogled,slika nije bas nesto ali uskoro ce biti boljih...

pozdrav svima.
da iskoristim priliku i da se javim pošto imam problema sa NETom.
Drugar meni se čini da je ovo veoma dobra kuja, iz slike se ne može baš utvrditi svi njeni potencijali ili mane. Zato postavi sto više slika jer meni je ova kujuca veoma interesantna.
Pozzz Miki

dinic1991
 kolega miki,evo slika koje si trazio...pozzBye
aleksandar dinic

dinic1991
 Kuca Srbija
aleksandar dinic

dinic1991
 sada bih hteo da cujem vase misljenje o ovoj kerusici...prihvatam sve i pohvale i kritike...ipak ste svi vi mnogo duze u ovome od mene i vise se razumete. pozdravBye
aleksandar dinic

bracailic

dinic1991 kaže:
sada bih hteo da cujem vase misljenje o ovoj kerusici...prihvatam sve i pohvale i kritike...ipak ste svi vi mnogo duze u ovome od mene i vise se razumete. pozdravBye

drugar ja ti od srca čestitam na ovoj izuzetno lepoj kujici. Nema tu šta da se previše komentariše iz slika se vidi da se radi o pravom predstavniku svoje rase Bravo 2. Simetrične beline, veoma lepa i plemenita glava odlično očišćena , čarapice za leto Smile.
Sa stanovišta lepote ja ne zNm šta bih još dodao, a za rad....ti to naj bolje znaš.
Zato zbog ovih lepih boja i primeraka..... STG JE NAJ LEPŠA PASMINA.Odobreno

bracailic
 a druže evo pogledaj kako je moj Bobi radio u gataru sa nepunih 11 meseci. Bio je potencijal ali u lovu dešavaju se razne stvari dobre i loše. Sada je onakav kakav sam ti napisao ali služi veoma.
http://i2.ytimg.c...efault.jpg

bracailic
 izvinjavam se malo dok se uhodam sa ovim nadam se da sam uspeo u svojoj nameri da prikažem jedan video klip
http://www.youtub...ueChhzSCjM

dinic1991
 drugar,hvala na lepim komentarima za kujicuSmile
pa sta ces sada da radis sa njim? taj sto je to uradio,za mene nije covek...nego ima svakakvih.
jel ti je ovo bobi na snimku ili neki drugi pas? vidi se da imas radne pse,neka su zivi i zdravi i da te jos dugo sluze...Pozdrav
aleksandar dinic

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Srpski gonič KINOLOGIJA 1591 17.07.2021. 16:45
Obuka goniča za lov na zeca KINOLOGIJA 464 31.05.2018. 09:45
Srpski Žuti Gonič KINOLOGIJA 133 06.03.2018. 23:53
Posavski gonič KINOLOGIJA 363 25.01.2017. 15:05
Planinski gonič Alpinac KINOLOGIJA 313 13.08.2015. 20:28
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,690,489 posete www.srbijalov.com