Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Šakal (mali vuk) iz Trskara

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Šakal (mali vuk) iz Trskara
aca
 ivan odakle si?kada je sakalijada u pozarevcu?

Lala

canis aureus kaže:
...
"Obeeeedska je bara puna 'ticaa ..."
Harmonika

Opa bato!!! Ovo friški odstreli?
BRAVO!!!!
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

canis aureus

Lala kaže:

canis aureus kaže:
...
Harmonika

BRAVO!!!!

JaštaYes
jutrošnjisrbijalov
(a ova što te gledi 6icu na 20tak koraka iz Berette ... od mene za nju!;)(treća s'leva))

bilo ovih dana leposrbijalov sad picture prebacujem pa ...
canis aureus priložio:
abaaba_1.jpg

slavaplana
 LEPO!!!

Lala
 Ti bi mogao da registruješ firmu SZR 'Terminator' Grin, pa da radiš po lovištima, po šakalima. Ima mali problem, ovakav odstrel će od aprila koštati 70 evra. Sad

Sniper Hunter

canis aureus kaže:

Lala kaže:

canis aureus kaže:
...
Harmonika

BRAVO!!!!

JaštaYes
jutrošnjisrbijalov
(a ova što te gledi 6icu na 20tak koraka iz Berette ... od mene za nju!;)(treća s'leva))

bilo ovih dana leposrbijalov sad picture prebacujem pa ...

Cestitke na odstrelu i pozuri pre placanja!B)Griniveli 3

slavko75

Lala kaže:
Ti bi mogao da registruješ firmu SZR 'Terminator' Grin, pa da radiš po lovištima, po šakalima. Ima mali problem, ovakav odstrel će od aprila koštati 70 evra. Sad

da nije malo mnogo za sakaka
UZIVAM U LOVU Tri prsta 2

canis aureus
 ika
-jutros održana hajka i odstreljeno sa sl +još "par komada" što šakala što lisice -jednog šakala priznajem jer sam video da je deo utrobe ostavio na mestu nastrela ali ipak nije pronađen zbog neverovatno gustog crnog trna gde se uvukao, a ove ostale ... a da se "prangijalo" a vala k'o na sremskom frontu ondaK kad je bilo ...

JBG, i ako se bude plaćalo što se nadam i verujem da neće, mislim da ću se i dalje ganjati sa "štetočinama" pre nego li sa srnećom koju i sad retko da lovim a ako ne budem izdržao finansijski ili ako se još više iznerviram zbog svih tih nameta od strane pohlepnih i ... bataliću lov i JBG

slavko75
 nadam se i ja da nece dok se bude moglo lovicemo ali da placamo STETOCINE ma nije uredu
UZIVAM U LOVU Tri prsta 2

Jank

canis aureus kaže:
ika
-jutros održana hajka i odstreljeno sa sl +još "par komada" što šakala što lisice -jednog šakala priznajem jer sam video da je deo utrobe ostavio na mestu nastrela ali ipak nije pronađen zbog neverovatno gustog crnog trna gde se uvukao, a ove ostale ... a da se "prangijalo" a vala k'o na sremskom frontu ondaK kad je bilo ...

JBG, i ako se bude plaćalo što se nadam i verujem da neće, mislim da ću se i dalje ganjati sa "štetočinama" pre nego li sa srnećom koju i sad retko da lovim a ako ne budem izdržao finansijski ili ako se još više iznerviram zbog svih tih nameta od strane pohlepnih i ... bataliću lov i JBG

Čestitam na dobrom ulovu a ako nadležni budu usvojili da se za predatore plaća odstrel onda će ga sami loviti....Bravo 2
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

petar
 [xhide]Ma nece to niko placati, odes na ceku u samu noc, vabis, izadje ti sakal, odstrelis i cutis i eto, nikakvo zlo nisi nacinio prema prirodi, sto je najvaznije za lovca, pravog ljubitelja zivotinja i prirode, a sa drzavom ne komuniciram, ako me nesto pitaju "ja s' teb' nem' nist' "...B)[/xhide]
Just like old times!

Lala
 Petre, jel ti to zagovaraš krivolov? Pa ne ide to tako, momče. Ne ide tako i ne sme tako, kako si napisao. Da li ti sa državom kominiciraš ili ne, tvoja stvar, ali ako počne država da komunicira sa tobom, neće ti biti prijatno. Mladost, ludost Confused
A da sam ti obrisao taj post, onda bi se ponašao kao uvredjena mlada.

ohotnik
 Zeljko cestitam na ulovuAplauz

Limun
 Petre interesantno ce da bude ako te navata lovocuvar, bas me interesuje kako ces da mu objasnis da si bas vrebao sakala i to sam u lovu i verovatno bez dozvole tu ce tesko da ti pomogne "ja s' teb' nem' nist' "...Cool 
Pozdrav od Čarapana!Jaooo "ja s'tem nem ništa"
LimunLimunLimunLimunLimun

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

Boban-KG

spaleph kaže:

spaleph kaže:
Teren na kome se lovilo i odakle je krenula hajka, docek je bio u brdima sa snegom.

i49.tinypic.com/ehevrl.jpg
A na hajci

i50.tinypic.com/102tcw3.jpg
i49.tinypic.com/14vlp49.jpg

I ove godine tradicionalna hajka na Timočkog šakala 19.02.2011.godine.
Okupljanje u centru sela Selačka do 07,00 časova a lov počinje u 08,00 posle lova ručak.
Cena ručka 800 din, informacije i prijave na 063-458-460.
Dođite da se družimo.
Dobar pogled!

Boban-KG

spaleph kaže:

spaleph kaže:
Teren na kome se lovilo i odakle je krenula hajka, docek je bio u brdima sa snegom.

A na hajci

Okupljanje u centru sela Selačka do 07,00 časova a lov počinje u 08,00 posle lova ručak.
Dođite da se družimo.
Dobar pogled!

Zanimma me gde se nalazi to selo i koliko se lovaca ocekuje u lovu.

Dule bub Trnava

Lala kaže:
Kod Slave u Starom Selu, danas izašli na šakala i lisicu. Vrlo uspešan lov; ja ću postaviti slike, a Slava neka napiše par reči

Danas je 23 lovca lovilo teren u Donjem kraju, onaj isti gde se odrzala hajka 23.jan.
6 lovaca u pogonu a ostatak na cekanju sa gostima! Posrecilo se lovcu gostu iz Donje Tamnave Dejanu Milenicu a drugog sakala je odstrelio moj lovac iz sekcije Stevica Stanimirovic dok je lisicu odstrelio Djurica Stanimirovic koji je prosle nedelje odstrelio onog sakala kapitalca od 15.5kg i preko 10god zivota!PENZIONERA!!!!!
Druga ekipa je bila u Gornjem kraju njih 15 i gosti L.U.Kosmaj ali bez ulova ovoga puta !Promasili su 3 sakala pa cemo ispravku praviti sledece nedelje sa istim gostima i ko bude hteo da nam pomogne nije problem!! Bio je i Glisa iz Glibovca ali ga sreca nije htela!!!!!!
Mala ispravka kolega lovac gost je iz Donje TRNAVE.

spaleph

Boban-KG kaže:

spaleph kaže:

spaleph kaže:

A na hajci

Dođite da se družimo.
Dobar pogled!

Zanimma me gde se nalazi to selo i koliko se lovaca ocekuje u lovu.

Selo se nalazi na pola puta Zaječar-Knjaževac tj. 28km od Zaječara u pravcu Knjaževca magistralnim putem Zaječar -Niš.
Očekuje se oko 150 lovaca za sada ima sigurno prijavljenih 120 lovaca.
Dobro došli!

Ivan_Mld
 Iz Mladenovca sam!
A za pomenutu sakalijadu u Pozarevcu sam samo cuo da ima sada u subotu, a sam i ja hteo nesto vise da saznam! Jedan kolega lovac mi je javio da ima, vise nista ne znam ;)
Juce je jedan lovac kod mene u drustvu ubio 2 sakala, dosli mu na salas!
Mitar ima za litar Grin Pivo

MilanAzanja
 Za viken tacnije u subotu smo lovili pored korita Velike Morave u Trnovcu okolina Velike Plane ,lovilo se u 3 manja pogona .ucestvovalo je 20 lovaca. evo rezultata, 6 komada ostrelejnih i 4 ranjena koja su uspela da se zavuku u guste vrbake.

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Mali minsterlender KINOLOGIJA 10 27.08.2019. 11:32
Mali Tetreb (Ruževac) LOV NA SITNU DIVLJAČ 29 02.10.2012. 21:33
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 18
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,467
Najnoviji član: SJ410

Poslednje vesti
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
Humanitarno takmičenje - Lovci za decu
56. međunarodni sajam LOVA I RIBOLOVA - LORIST
Obaveštenje korisnicima lovišta

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

65,370,472 posete www.srbijalov.com