Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: baikal 153

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
baikal 153
vuk71
 Podunavac nisi pogresio, kod nas su verovatno najjeftinije, al se jako dobro prodaju u celoj evropi...a njima i nesto veca cena od ove nase neznaci puno...

kimi

Podunavac kaže:

aleksa kaže:
Hunter forever,cena kod nas ce biti minimum 60% visa od nabavne.Obicno se tako nasi trgovci ugradjuju,20% troskovi transporta,20% carina i 20% marza.

Kolega Srbija i Rusija imaju poseban međudržavni ugovor o povlaštenom uvozu. Carine na rusku robu nema, ili je ona simboličnih 1%. Ako sam nešta pogrešio neka me neko ispravi. A što se tiče trgovaca oni zaračunavaju maržu kolko im volja. Međutim smatram da su cene ruskih pušaka u Srbiji ipak najniže u Evropi.

Kolega nisi pogrešio, nema carine sa Rusijom kao i Belorusijom i Kazahstanom
U rukama Mandušića Vuka svaka puška biće ubojita

Dalibor89
 ee podunavac pogresio si da su cene Ruskih pusaka najjeftiniji u Srbiji. nova MP 153 u Slovackoj stoji ni celih 300 evrica.iveli 3

Podunavac
 Slovaci možda nemaju nikakve dadžbine na uvoz oružja, pošto su sve fabrike oružja ostale u Češkoj.Grin
Tri prsta 2Kolce

DESPERADOS

Podunavac kaže:
Slovaci možda nemaju nikakve dadžbine na uvoz oružja, pošto su sve fabrike oružja ostale u Češkoj.Grin

A mozda nemaju derikoze ...Sad
----------------------------------------------------
DOBAR POGLED

1MOA = 2.9cm na 100m
1MOA = 5.8cm na 200m
1MOA = 8.7cm na 300m
1MOA = 14.5cm na 500m

srbijalov

7x64 KRALJ ..Tri prsta..308W CAR..Tri prsta

Podunavac
 Kolege a šta kažete na daždbine na oružje od ni manje ni više nego 69% ? I nije nikakva šala nego okrutna stvarnost.
Tri prsta 2Kolce

sheytan
 ^ Ja volem 69, al ne volem %... Sad

Smeko

Inache, ako ti ne valja tamo, preseljavaj se u Srbistan! ;)
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

Podunavac
 Više puta imao u planu i svaki put se izjalovilo. Al posle ... nema kajanja.
Tri prsta 2Kolce

sheytan
 Ma, tjuti, ko zna zashto je to dobro! iveli 3
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

Podunavac
 Ma da, ovi će sad u EU pa će i nama da cveta cveće sa njima zajedno. Al mi smo na to njihovo cveće alergični!
Tri prsta 2Kolce

vuk71
 podunavac kako nemaju fabrike oruzija u Slovackoj, i gledao i citao o njihovom oruzju imaju fabriku i za krato oruzije kao i dugo lovacko oruzje... upravo izasao novi model borbenog pistolja konstruisan za vojsku i policiju ...

Podunavac
 Vuče promakao ti je jedan Grin. Ono je bila šala.
Tri prsta 2Kolce

mogli
 kod nas u Makedonija MP 153 12x76 oko 480 evra drvo ili sintetik,12x89 za 30 evra skupje

DESPERADOS
 pa eto to je samo 30 evra skuplje nego u Srbiji i po cemu smo onda mi najjeftiniji ??
Ma samo nas lazu i kradu ...Histerian
DOBAR POGLED

1MOA = 2.9cm na 100m
1MOA = 5.8cm na 200m
1MOA = 8.7cm na 300m
1MOA = 14.5cm na 500m

srbijalov

Scorpion Hunter
 Prodavnica u kojoj sam ja gledao MP-153 12/76 sa kundakom plastikancem kostao je 47000 dinara... Tako da nije neka razlika u ceni... Vo Makedonia & Srbija Histerian

DESPERADOS
 Kod nas ce uskoro da budu najskuplji na svetu jer mi smo Nebeski Narod pa mozemo da ga istrpimo maksimalno .
Baikal se ponovo vratio na USA trziste i kosta $ 427.- a to je 310 ura pa vi vidite ko tu koga dere i ko je povlascena nacija koja ne placa porez i dazbine .
Lazu nas i kradu svakodnevno i to svi .
DOBAR POGLED

1MOA = 2.9cm na 100m
1MOA = 5.8cm na 200m
1MOA = 8.7cm na 300m
1MOA = 14.5cm na 500m

srbijalov

vuk71
 Podunavac znam da je sala posto Slovaci imaju nekoliko fabrika oruzija...i tu kasnimo kao u mnogo cemu...

Scorpion Hunter

DESPERADOS kaže:
Kod nas ce uskoro da budu najskuplji na svetu jer mi smo Nebeski Narod pa mozemo da ga istrpimo maksimalno .
Baikal se ponovo vratio na USA trziste i kosta $ 427.- a to je 310 ura pa vi vidite ko tu koga dere i ko je povlascena nacija koja ne placa porez i dazbine .
Lazu nas i kradu svakodnevno i to svi .

Kod nas je najveci problem sve gora procedura oko nabavke oruzja... Dok je u ostalim zemljama situacija mnogo bolja... Stra ih je da naoruzaju narod pa su sve gore procedure....

Verujem ti da je MP-153 u americi 310 evra ali pretpostavljam da se za te pare prodaje pod imenom Remington i ima daleko kvalitetnije SVE od ovog MP-153 po nasim ducanima.

nenad_franc

Skorpion kaže:
Prodavnica u kojoj sam ja gledao MP-153 12/76 sa kundakom plastikancem kostao je 47000 dinara... Tako da nije neka razlika u ceni... Vo Makedonia & Srbija Histerian

ne znam gde si gledao,ali vas tamo deru! u jagodini 12/76 41590 i sintetika i drvo,12/89 je 43600,a 12/76 u camo varijanti je 47000! ja mislim da je to najveci problem kod nas! trebaju svi da se ugrade dok se ne dobije krajnja cena!

DESPERADOS
 Ovo ovde imate sve sto se tice Baikala u USA :

http://www.eaacorp.com/

Cena je 417 $ a to je 310 ura .
DOBAR POGLED

1MOA = 2.9cm na 100m
1MOA = 5.8cm na 200m
1MOA = 8.7cm na 300m
1MOA = 14.5cm na 500m

srbijalov

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Baikal MP-153 vs MP-155 LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 421 02.06.2021. 20:08
Ruske bokerice "Baikal" (uopšteno ,svi modeli) LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 115 02.02.2017. 11:53
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 17
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,698,479 posete www.srbijalov.com