Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Hajka na šakala Staro Selo-Velika Plana

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Hajka na šakala Staro Selo-Velika Plana
Neca92

Limun kaže:
Ma bice super samo jos da nagovorim ove moje pajtose da podju ih bice zajebancije!!!Smeko

Limune, ako bude imalo mesta u kolima, posao bi' sa vama! Stidljiv Pristajem na sve uslove, ne postavljam pitanja! Grin Pisao sam vec o tome na jednoj temi, ali niko od vas Trstenicana mi nije odgovorio... Confused Grin
Lovac nije ko vino ne pije i ko ide planinom samo da ubije!

Indjijanac
 neco druže pazi dobro s kim sedaš u kola i družiš se da te ne pokvare
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

slavaplana
 Broj ljudi je ogranicen tako daverovatno nece imati mesta za sve koji budu zeleli da dodju toje vec sad sigurno!!!NAZALOST!!!

Neca92
 Ma lako cu ja da izadjem sa njima na kraj, samo nek me povedu! Grin

Neca92

slavaplana kaže:
Broj ljudi je ogranicen tako daverovatno nece imati mesta za sve koji budu zeleli da dodju toje vec sad sigurno!!!NAZALOST!!!

Slavo, jel to znaci da vec ne postoji sansa da upadnemo na spisak? Zbunjen

Sniper Hunter
 Ma za forumaše sa Srbijalov mora da bude mesta

slavaplana
 Javite se vec sutra zbog mesta !!!Treba mi broj lovne karte a kotizaciju ce te placati na licu mesta zbog problema u koje se naslo moje udruzenje!!!!

Jank

Sniper Hunter kaže:
Ma za forumaše sa Srbijalov mora da bude mesta

BRAVO majstore, onolika Morava, ma Slavo ima da nas smestiš kako znaš i umeš....Bravo 2
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Lala

Neca92 kaže:

Limun kaže:
Ma bice super samo jos da nagovorim ove moje pajtose da podju ih bice zajebancije!!!Smeko

Limune, ako bude imalo mesta u kolima, posao bi' sa vama! Stidljiv Pristajem na sve uslove, ne postavljam pitanja! Grin Pisao sam vec o tome na jednoj temi, ali niko od vas Trstenicana mi nije odgovorio... Confused Grin

Necu92 obavezno da dovedete! Ne zezam se!
Mislim da je momak prva liga, pa daj da ga pokvarimo dok je mlad! Grin
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Neca92

Lala kaže:

Neca92 kaže:

Limun kaže:

Necu92 obavezno da dovedete! Ne zezam se!
Mislim da je momak prva liga, pa daj da ga pokvarimo dok je mlad! Grin

Ako dodjemo (a iskreno se nadam da hocemo), pa jos ako padne neki sakal (a i lija), pristajem na propisno krstenje! Grin Kako dolikuje! Grin

Predator
 Evo jedan predlog. Slavo, ako je ograničen broj lovaca, oni ostali koji prevrše broj neka mjesto pušaka ponesu po balonče vina. Svi srećni, svi zadovoljni! Smile

www.gifs.net/Animation11/Animals/Fish/Drunk_fish.gif

Sasvim prirodno

Limun
 Ja imam rezervisano mesto jos od prosle godine jer moram da se iskupim ako dodjem ne moze da me vrateSmeko
Pozdrav od Čarapana!Jaooo "ja s'tem nem ništa"
LimunLimunLimunLimunLimun

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

alex

DakiNS kaže:

Lala kaže:

alex kaže:
Kolege potvrdio sam dolazak sada Slavi za nedelju.
Jedva cekam da upoznam ostale kolege sa Srbijalov

E samo ti je to još falilo u životu! Grin
Šta ima da vidiš: zaljubljenike u lov, šampione u zezanju, poneke omatorele yebivetre (Daki i ja smo na čelu kolone), imaćeš prilike da vidiš Zokija - najvećeg jahača na Balkanu (Slavo, obavezno neko konjče da obezbediš tamo, da Zoki reprizira svoje veštine!), ja ne mogu da se sve setim kakva je plejada pozitivaca sa foruma bila prošle godine, a i ove godine dosta njih dolazi!
Što bih voleo da neko od naših ima odstrel, pa da ga krstimo, a i Morava je odmah tu pored, da mož' da oladi doope...Iznenadjen
Ove godine se već bolje znamo, tako da... na'ebo je onaj koji bude došao na dnevni red za zezanje, i koji upadne u mašinu! Grin

Inače Aleks ako nisi znao Lala i ja smo najveći zayebanti svi nas zayebavajuROFL

Ih bree.
Neco nadam se da ces da dodjes da se druzimo i da lovimo.
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

Lala
 Imam ja par karata za hajku kod Slave, pa mogu da utapkam, koga zanima... Grin
Jbt., Slavo, nismo trebali toliko da pišemo o hajki, opet ćemo da napravimo kolaps saobraćaja u Starom Selu!

Aca Velika Plana
 Ja cu doci posle lova samo radi upoznavanja sa kolegama,taman da vas zateknem zagrejane od baloncica! Grin moji u sekciji me zavrnuli da istog dana imamo Akciju na stetocine i posle izbor za presednika sekcije, pa nema sanse da se izvucem ujutru puc puc popizdo sam !! Palica a vi koji lovite dobar pogled i mirna ruka! Smile P.S da vas obavestim sakala ima na pretek krstenja ce sigurno biti! Stidljiv a Morava je led ledena,pa lako ce da se olade! Pilot Grin

Lala
 Banovali te tvoji iz sekcije, sa hajke?!? Grin

Sremac75

Neca92 kaže:

Limun kaže:

Nije ti Neco on baš siguran!
Bojim se da te negde ne zaboravi!
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Lala
 Moraću da odem do apoteke da se raspitam, ima li neka tableta protiv hrkanja...
Ili to, ili će Sremac da dobije jednokrevetnu sobu, na suprotnoj strani hotela, ili će da radi sapunica, pa dok hrče da pravi balončiće!

Prema prognozi za narednih 7 dana, vreme u V.Plani će izgleda biti idealno za hajku: za sledeći vikend, bez padavina, sa temperaturom oko nule, vedro.
Evo prognoze:
http://www.weather2umbrella.com/sr/vr...37215/0/6h

Sremac75
 Ma ti si "moj"...nema ti pomoći!Spavanje
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Aca Velika Plana

Lala kaže:
Banovali te tvoji iz sekcije, sa hajke?!? Grin

da ga 'bem kako krenuste svud redom me banujete lepo cu ja pusku o klin pa da ne lovim vise!

B)

ma taj izbor je zakazan jos u oktobru,jbg pogodilo se sta da se radi,nema drugde nego da se prisustvuje! Confused ipak na drugo poluvreme cu da navratim malo!

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Fabarm lovačke puške LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 29 17.05.2024. 12:24
TRAŽIM-NUDIM POSAO U OBLASTI LOVSTVA, ŠUMARSTVA, VETERINE SVAŠTARA 45 01.03.2023. 14:51
Sabatti kombinovane lovačke puške KOMBINOVANO LOVAČKO ORUŽJE 16 07.03.2022. 23:10
Hajke, lovačke manifestacije, pozivi, obaveštenja, iskustva i utisci SVAŠTARA 1096 20.02.2020. 12:07
Cal. 20/76 iskustva i mišljenja! LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 169 15.10.2019. 19:48
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,467
Najnoviji član: SJ410

Poslednje vesti
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
Humanitarno takmičenje - Lovci za decu
56. međunarodni sajam LOVA I RIBOLOVA - LORIST
Obaveštenje korisnicima lovišta

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

65,365,280 posete www.srbijalov.com