Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Šakal (mali vuk) iz Trskara

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Šakal (mali vuk) iz Trskara
Lovac Stari
 Svaka cast Milance ikaB).
Nista bez vas, moze se primetiti da svi dobri i krupni primerci!
Dobar pogled.

MilanAzanja
 Hvala Stari. 4 Muzjaka i 2 Zenke .Jedna od zenki je bila u teranju .

zoranp
 Milane čestitke na odstrelu i na lepo sređenoj divljači za fotografisanje, sve zaista na nivou ..svaka čast B)
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

Boban-KG

Lala kaže:
Kod Slave u Starom Selu, danas izašli na šakala i lisicu. Vrlo uspešan lov; ja ću postaviti slike, a Slava neka napiše par reči

Danas je 23 lovca lovilo teren u Donjem kraju, onaj isti gde se odrzala hajka 23.jan.
6 lovaca u pogonu a ostatak na cekanju sa gostima! Posrecilo se lovcu gostu iz Donje Tamnave Dejanu Milenicu a drugog sakala je odstrelio moj lovac iz sekcije Stevica Stanimirovic dok je lisicu odstrelio Djurica Stanimirovic koji je prosle nedelje odstrelio onog sakala kapitalca od 15.5kg i preko 10god zivota!PENZIONERA!!!!!
Druga ekipa je bila u Gornjem kraju njih 15 i gosti L.U.Kosmaj ali bez ulova ovoga puta !Promasili su 3 sakala pa cemo ispravku praviti sledece nedelje sa istim gostima i ko bude hteo da nam pomogne nije problem!! Bio je i Glisa iz Glibovca ali ga sreca nije htela!!!!!!

Lalo nama je taj teren u komsiluku pa smo zainteresovani za mobu.Ja i Vucko sa foruma bi mozda dosli ako niko nema nista protiv.Zanima me kako doci do lokacije Staro selo,kad je lov i sve ostalo sto bi moglo biti bitno.

Boban-KG
 Evo jednog vanserijskog odstrela.Tri patrona dva sakala odstreljena i jedan ranjen.
Boban-KG priložio:
20022011059_1.jpg

Manje vina,manje vinaiveli 3

Lala
 Čuo sam da si imao brz refleks i sigurnu ruku Bobane! Bravo 2
Samo kad ja idem u hajku, onda nema ni jednog šakala na vidiku; to im Slava javi, pa se sklone na vreme. Grin
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

slavaplana
 B)

urosVA
 Cestitke svima za odstrel... Bravo 2
Harmonika Kolce

canis aureus
 Boban-KGBravo 2
('ajd' opiši malo "vanserijski" odstrelComp -kad, kako, čime, na koliko, bila sva tri zajedno ili ...-mislim ako ti nije problem)

MilanAzanja
 Bobane Kapitalci .BravoB)Bravo 2

miroslav79
 Svaka cast kolega kod nas u okolini Sapca je pre neki dan odstreljen muzjak sakala a malo pre toga i zenka mada do sada nisam cuo za neki slucaj sire se ko bolest

Jank
 Čestitam na odstreljenim Šakalima a kada smo mi bili na Moravi, šakala ni za lek...rade u dilu sa Slavom i njegovim vodičima...ha ha ha..Bye
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

mirko knezevic
 Alal vera kolege,svaka cast na odstrelu!Bravo 2 
Srbija do Tokija!

Kolce Tri prsta 2

vucko
 Ljudi danas je stvarno bio nezaboravan lov kod Slave, odlicno gostoprimstvo i dobro druzenje. Nije nas bilo puno ali lov je bio uspesan. Krenuto je cetiri sakala, prvi je izasao na mene na velikoj daljini oko 70 metara, tako da mu nisam mogao nista, a sledeca tri isla su pravo Zoranu (na slici je koju je postavio Boban-KG), velikom lovcu iz Poljne kod Trstenika u narucje. Dva su pala u vatri, a treci tesko ranjen ne verujem da je daleko stigao. Inace pucao ih je sacmaricom kalibra 16 i imao je svega tri patrona kod sebe, nije vise poneo. Do kraja lova pala je jos jedna kuna. Nadam se da smo danas Slavi bili od koristi jer je jedan deo lovista ociscen od predatora. Pozdrav dobrim domacinima i uspesnim lovcima.;)
LOV je veliko druzenje

darkon
 Svaka cast.Bravo 2

Boban-KG

Lala kaže:
Čuo sam da si imao brz refleks i sigurnu ruku Bobane! Bravo 2
Samo kad ja idem u hajku, onda nema ni jednog šakala na vidiku; to im Slava javi, pa se sklone na vreme. Grin

Lalo Lovac sa dobrim refleksima je Zoran iz okoline Trstenika a ja sam ga slikao i postavio sliku.
Ma i nije lose sto je tog treceg samo ranio.Pa zamisli gde bi njega stavio za slikanje.Bravo

Boban-KG

vucko kaže:
Ljudi danas je stvarno bio nezaboravan lov kod Slave, odlicno gostoprimstvo i dobro druzenje. Nije nas bilo puno ali lov je bio uspesan. Krenuto je cetiri sakala, prvi je izasao na mene na velikoj daljini oko 70 metara, tako da mu nisam mogao nista, a sledeca tri isla su pravo Zoranu (na slici je koju je postavio Boban-KG), velikom lovcu iz Poljne kod Trstenika u narucje. Dva su pala u vatri, a treci tesko ranjen ne verujem da je daleko stigao. Inace pucao ih je sacmaricom kalibra 16 i imao je svega tri patrona kod sebe, nije vise poneo. Do kraja lova pala je jos jedna kuna. Nadam se da smo danas Slavi bili od koristi jer je jedan deo lovista ociscen od predatora. Pozdrav dobrim domacinima i uspesnim lovcima.;)

Al di su te rumunkesrbijalov?

aleksa
 Hajka je organizovana na terenima LU "Dragan Radovic" Lajkovac,inace veoma lose,ljudi kao da ne poznaju dovoljno teren na kojem love godinama,a o disciplini i smislu za lov da ne govorimo!
Ipak,zbog velikog broja sakala koji su se iznenada pojavili i u velikom broju razmnozili,odstreljena su dva.Evo jednog:

i54.tinypic.com/20f5des.jpg

aca
 lele ovaj kao nazimeShock

Boban
 Imenjace svaka cast na odstrelu i ostalim kolegama na uspesima.Bravo 2

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Mali minsterlender KINOLOGIJA 10 27.08.2019. 11:32
Mali Tetreb (Ruževac) LOV NA SITNU DIVLJAČ 29 02.10.2012. 21:33
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 18
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,467
Najnoviji član: SJ410

Poslednje vesti
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
Humanitarno takmičenje - Lovci za decu
56. međunarodni sajam LOVA I RIBOLOVA - LORIST
Obaveštenje korisnicima lovišta

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

65,370,473 posete www.srbijalov.com