Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: baikal 153

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
baikal 153
kimi

nenad_franc kaže:

ne znam gde si gledao,ali vas tamo deru! u jagodini 12/76 41590 i sintetika i drvo,12/89 je 43600,a 12/76 u camo varijanti je 47000! ja mislim da je to najveci problem kod nas! trebaju svi da se ugrade dok se ne dobije krajnja cena!

Jesu to cene sa PDV-om ili bez ?
U rukama Mandušića Vuka svaka puška biće ubojita

Boban
 Imate cenovnik u prodavnici u Jagodini na stranici Magnuma.

Ghost Hunter
 Pozdrav!

Odlucio sam da kupim pusku petometku, izbor je pao na Baikal MP 153! Problem je u tome sto nikako nemogu da se odlucim da li da uzmem sa drvenim ili polimesrkim/plasticnim kundakom?

Sta vi predlazete?

bojke
 da li neko zna cenu granicnika za mp 153?
srbijalov

aca
 da li ima nastavak cevi za mp 153?i da li posle moze da tu cev da se stavi cok posle?

270
 Nema, kad bi imalo neku svrhu možda bi se i proizvodilo!

ohotnik

aca kaže:
da li ima nastavak cevi za mp 153?i da li posle moze da tu cev da se stavi cok posle?
Nema kod nas da se kupi ima u Rusiji i zemljama u okruzenju konkretno u Bugarskoj.Produzetak cevi radi se u verzijama od 50mm i 100mm i zavrce se u cev puske a prodaje se u raznim verzijama coka od 0,25-1,00 coka Znaci sam produzetak cevi je cokiran U Rusiji kosta oko 30 dolara a Priblizno je toliko i u Bugarskoj.

270
 To nije produžetak cevi već produženi čok, za blaže čokove je kraći a za jače duži i omogućava bolji i ravnomerniji posip zbog dužeg prelaza suženja!
Za neke puške (Turske PA) proizvodi se i klasičan produžetak sa navojem za čokove na kraju mada ja stvarno ne vidim njegovu svrhu!Confused
Nišansku liniju ne produžava a ni brzinu sačme koja svoj pun potencijal razvije i u kraćoj cevi!

kriva cevka
 pomaze kolega veoma/Zamilsi krenes u jesenji lov dodjes oraha a nemas kako da dohvatis,uzmes pusku podignes,otreses grane i eto poslastice..
JA imam mp153 sa cevi dugom 66 cm i prezadovoljan sam,nosim je u svim lovovima ,i pucam na glinene golubove,duga cev mozda jedino moze da posluzi u lo0vu ba divlje plovke i guske za ostalo normalna duzina vrsi posao.

ohotnik
 Ja sam i naveo da je produzetak cevi cokiran Ja imam produzetak cevi u tri cetvrti coka i sa njim dobijam cev duzine 81 cm i koristim ga za lov pataka i gusaka i vrlo sam zadovoljan A to sto kazete da imaju neke turske puska kojima se sama cev produzava pa se u nju navrce cok je lose resenje i neverujem da radi kako treba.Rusi su to sasvim uspesno resili.

Podunavac

Ghost Hunter kaže:
Pozdrav!

Odlucio sam da kupim pusku petometku, izbor je pao na Baikal MP 153! Problem je u tome sto nikako nemogu da se odlucim da li da uzmem sa drvenim ili polimesrkim/plasticnim kundakom?

Sta vi predlazete?

Drveni kundak je estetski mnogo lepši, a polimerski jednostavniji za održavanje. Ja lično bi uvek odabrao drveni, ali ukusi su različiti.
Tri prsta 2Kolce

DakiNS
 Eh kada bi mogli imati radni i paradni kundak;)
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Podunavac
 Rođo moguće je i to. Za MP-153 možeš da dokupiš polimerski ili drveni i onda menjaš po potrebi. A u N. Sadu je mogla da se kupi turska bokerica Hatsan Optima Silver Syntetic sa polimerskim kundakom a naknadno dokupi drveni. Pa ko voli, nek izvoli.
Tri prsta 2Kolce

DakiNS
 Jeste Rođo samo ja lovim sa Suhlovkom i svejedno bi mi legao novi kundak, samo neznam gde je poštar zaturio onaj Vladetov , trebao je stići pre nekoliko meseciSmeko

I Jevtic

DakiNS kaže:
Jeste Rođo samo ja lovim sa Suhlovkom i svejedno bi mi legao novi kundak, samo neznam gde je poštar zaturio onaj Vladetov , trebao je stići pre nekoliko meseciSmeko

izvini daki to je bio tvoj kundak e pa onda je kriva posta jer je stigao kod mene a ja se iznenadio i odma sam podlozio vatru znas kako je zena sitna deca mala kriza hladno ROFLROFL
najbolja je ona puska koja se non stop kvari

DakiNS

sjeftic kaže:

DakiNS kaže:

izvini daki to je bio tvoj kundak e pa onda je kriva posta jer je stigao kod mene a ja se iznenadio i odma sam podlozio vatru znas kako je zena sitna deca mala kriza hladno ROFLROFL

Sve mi se nešto čini da ću i tebe pozvati u goste u lovudaranje

I Jevtic
 ima da me nemaFrown
najbolja je ona puska koja se non stop kvari

Podunavac

DakiNS kaže:

Rođo takva ti je pošta u Srbiji. Kasne pošiljke po 6 meseci. Taman dovoljno da žižak pojede kundak.Grin
Tri prsta 2Kolce

aca
 danas sam imao prilike da pucam iz ove puske,trzaj skoro da je zanemarljiv,kada sam je drzao u ruci imao sam utisak da je laksa od iz 27.

DESPERADOS
 Plastican kundak ti je u svakom slucaju bolji , ako uzmemo u obzir da je sacmara RADNA puska sa kojom moras da razgrces granje i ostale prepreke u lovu . To sto plasticni moze da izdrzi drveni ne moze sigurno .
----------------------------------------------------
DOBAR POGLED

1MOA = 2.9cm na 100m
1MOA = 5.8cm na 200m
1MOA = 8.7cm na 300m
1MOA = 14.5cm na 500m

srbijalov

7x64 KRALJ ..Tri prsta..308W CAR..Tri prsta

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Baikal MP-153 vs MP-155 LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 421 02.06.2021. 20:08
Ruske bokerice "Baikal" (uopšteno ,svi modeli) LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 115 02.02.2017. 11:53
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 18
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,698,218 posete www.srbijalov.com