Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lisica

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lisica
marcony

marcony kaže:
nešto neće

Jank
 Bravo marcony na ulovi ali moram da primetim AVATAR ti je jedinstven i prelep,,,,Bravo 2
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

marcony
 Hvala Jank, dugo je tražen AVATAR sve sto volim na jednom mestu Veselo

Zex
 Bravo kolega Patak78,lepa pricica i lep ulov.Svaka castB)

Dalibor89
 img62.imageshack.us/img62/5074/dsc00010sv.jpg

ewo da se i ja upisem ako se swi upisuju. ewe i mog jucerasnjeg ulova. kako sam dosao na ceku dosla mi je za nekih 20 minuta kako sam poceo da koristim vabilicu. puno pozdrava swima koji idu na lov predatora. Bye

slavko75

Dalibor89 kaže:
img62.imageshack.us/img62/5074/dsc00010sv.jpg

ewo da se i ja upisem ako se swi upisuju. ewe i mog jucerasnjeg ulova. kako sam dosao na ceku dosla mi je za nekih 20 minuta kako sam poceo da koristim vabilicu. puno pozdrava swima koji idu na lov predatora. Bye

B)Aplauz
UZIVAM U LOVU Tri prsta 2

Browningbar
 Kolege Patak, Marcony i Dalibor, cestitke za ulove i samo tako nastavite, rokajte ih!Bravo 2Bravo 2Bravo 2
Pravo u centar!
srbijalov

Sniper Hunter
 Cestitke kolegama!B)

Dalibor89
 hvala vam swima. ali mi je danas bilo malo zao sto sam odstrelio liju zenku jer bi bilo malih lija za nekih 2 meseca. Smean

petar
 [xhide]Cestitke kolege, svaka cast! Bravo 2

Ne znam kako postupate sa odstreljenim predatorima. Ja planiram da svakom kojeg odstrelim odsecem glavu i iskuvam trofej, jer je meni to jedna prelepa uspomena, posto je krzno za one koji nisu majstori teze da se izradi, lobanja nije problem, a inace je lobanja i trofej lisice koji se ocenjuje. Onu lisicu koju sam odstrelio nedavno, pisao sam i ovde na forumu, planiram da ocenim, sa caletom, jer on ima polozeno za ocenjivanje trofeja, a ja cu da polozim uskoro. Tako da planiram jednu lepu kolekciju trofeja predatora, od lobanja. Bilo bi lepo da razmenimo iskustva i sto se tice te oblasti, i postupanja sa odstreljenim predatorom, imamo tu temu na forumu, ali je slabo posecena, mogli bi malo mi koji lovimo intenzivno predatore da je malo jos pokrenemo. Ako vam treba neki savet ili uputstvo oko obrade lobanje kao trofeja, slobodno pitajte, jer sam u tome dosta vest...B)[/xhide]
Just like old times!

petar
 [xhide]

Dalibor89 kaže:
hvala vam swima. ali mi je danas bilo malo zao sto sam odstrelio liju zenku jer bi bilo malih lija za nekih 2 meseca. Smean

Ja zato i ne planiram da lovim lisicu dok doji mlade ili dok je vidljivo skotna, nije lovacki po mom misljenju...B)[/xhide]
Just like old times!

Dalibor89
 ja nikada nebi odsekao glavu predatoru, zamene nije lovacki to. . Besan

Coyot
 Lisicari cestitke na ulovima!Bravo 2 Danas me jedan lisac izvozo,ali i sutra je dan pa se mozda ponovo sretnemoGrin

Alezi
 [quote]marcony kaže:
K
olege dolijao je večeras jedan lis[/quote
markoni svaka čast lepa slika još lepša lisica.jesi li otkuvao glavu?

Zex
 Petre bilo bi lepo da objasnis proces ako te ne mrzi,ja sto sam gledao na internetu izgleda otprilike ovako-koza glave se skine,ubaci se u klucalu vodu i kad se dobro raskuva izvade se oci, odvoji meso i to je to.Ali verovatno tu ima jos neka caka.

canis aureus
 svaka čast momci na odstrelimaBravo 2

Dalibor89 kaže:

Dalibor89
lobanja, krzno ... zar to nije trofej ove divljači?
... šta tu ima da bude ne lovački?
baš me interesuje tvoje mišljenje

Podunavac
 Pa nema čovek giljotinu. Samo fik i.....

dreger
 Idealno vreme za lov na lisice.parenje je u punom jeku,sneg,imam i volje i vremena.ali dzabe sedim kuci i neznam dal da placem ili da se isclanim,kad ne mogu da idem u lov jer nemam jos dvojicu,niko nece da ide na cekanje

dreger
 Idealno vreme za lov na lisice.parenje je u punom jeku,sneg,imam i volje i vremena.ali dzabe sedim kuci i neznam dal da placem ili da se isclanim,kad ne mogu da idem u lov jer nemam jos dvojicu,niko nece da ide na cekanje

DakiNS

canis aureus kaže:
svaka čast momci na odstrelimaBravo 2

Dalibor89 kaže:

Dalibor89
lobanja, krzno ... zar to nije trofej ove divljači?
... šta tu ima da bude ne lovački?
baš me interesuje tvoje mišljenje
Znam šta je trofej ali meni lično deluje pomalo morbidno pomisao na sobu punu lobanja

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 24
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,479
Najnoviji član: pwn

Poslednje vesti
ШАКАЛ ВАСА ЈЕ ИМПРЕСИВАН ПЛИВАЧ И МАРАТОНАЦ
JAVNA RASPRAVA O NACRTU ZAKONA O ORUŽJU I MUNICIJI: Rasprava će trajati do 20. ap...
46. Međunarodni sajam nautike, lova i ribolova
Lovna sezona jelena svih polova traje do 15. februara
Донете измене и допуне Правилника о проглаша...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

66,612,267 posete www.srbijalov.com