Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Puške sačmarice, češke proizvodnje

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Puške sačmarice, češke proizvodnje
nemeza
 Pokušaj kod Magnuma u Novom Sadu i Snajpera u Beogradu. Bye

canis aureus
 U Snajperu ih nije bilo.
Pokušaj kod Grofa u Požarevcu ili u beogradskom Trofeju koji je generalni uvoznik i distibuter
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

hamerles
 Pogledacu u Trofeju ako su uvoznici kod njih se verovatno moze i naruciti ako ih nema na stanju... Hvala za informacije kolega tebra B)

aleksa
 hamerless,bila je i u Snajperu jedna u kalibru 20/76 i to model CZ Ringneck 201A koja izgleda ovako
http://www.auctio...=7782188.0
Ovaj model Trofej sigurno uvozi a za onu prvu nisam siguran ali bi svakako trebalo da postoji mogucnost uvoza po narudzbini.

hamerles

aleksa kaže:
hamerless,bila je i u Snajperu jedna u kalibru 20/76 i to model CZ Ringneck 201A koja izgleda ovako
http://www.auctio...=7782188.0
Ovaj model Trofej sigurno uvozi a za onu prvu nisam siguran ali bi svakako trebalo da postoji mogucnost uvoza po narudzbini.
Ova je isto vrh... Pogledacu malo po prodavnicama i uvoznicima ako je nema na stanju narucicu je...B)

DakiNS
 AU d o b r a a koja je cena
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

sheytan
 Sve mi se više svidžaju te dvocevke turske! Bravo 2

A da se otvori neka tema o njima, isqstvima (ne)srećnih vlasnika i sl.? Ili, npr., tema HUGLU, pa tema YILDIS, i sl.?
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

aleksa
 Cena je bila 750 eura za ovu sa jednim obaracem u Snajperu ali mislim da je u Trofeju malo jeftinija.

nemeza
 Evo slika još jedne puške Super Brno model "karanfil", namenjen za univerzalni lov od šljuke do medveda zbog specifičnog rastura sačmenog snopa i preciznosti jediničnog zrna zahvaljujući "karanfil" čoku razvijenog posle dugogodišnjeg rada i usavršavanja istog.

i55.tinypic.com/2lwt5af.jpg
i51.tinypic.com/2hozfr8.jpg
i54.tinypic.com/1zlatqv.jpg
i56.tinypic.com/dym6ub.jpg

Molim kolege da slučajno ne pokušavaju da sami montiraju ovaj čok jer za to je potrebno znanje i umeće koje se sreće kod malog broja lovaca kako kod nas tako i u inostranstvu. Ako ima zainteresovanih neka se obrate na PP daću im kontak telefon jednog takvog stručnjaka. Pozdrav. Bye

DakiNS
 Žao mi je što ne mogu videti slike ali si me zaintrigirao sa karanfil čokomLupa
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Podunavac
 Nemeza ovaj karanfil čok je toliko efikasan da bi se sa sitnom sačmom mogli i komarci odsdtreljivati.
Tri prsta 2Kolce

Sniper Hunter
 Nemeza hajde opisi nam slucaj kako je doslo do rascvetavanja karanfila ovako jos nisam video naduvane naprsle cevi jesam ali ovo je umetnostFrown

nemeza
 Kolega zimi po snegu nosio pušku o rame sa cevima na dole, podigo pušku da gađa DS pa nije i vratio pušku o rame, prilikom podizanja puške zahvatio cevima sneg i napunio iste, nakon sat dva podigao pušku i opalio, sneg u međuvremenu zaledio DS otišla a kolega dobio karanfil čok. Nebi ni znali da nije i karabinska bila zaledila i takva ostala (zaleđena) i posle pucnja. Pozdrav. Bye

Zex
 Da li neko zna koji su cokovi na cevima 12/12 CZ 581-04?
Tri prstaHarmonikaiveli

klaja

Zex kaže:
Da li neko zna koji su cokovi na cevima 12/12 CZ 581-04?
Verovatno puni cok i polucok. Donja cev pun cok a gornja polu cok.
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

klaja
 i42.tinypic.com/smwzcy.jpg
i44.tinypic.com/k2e6s.jpg

Evo malo da osvezimo temu..
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

aleksa
 Da li neko moze da objasni kako funkcionise raspored okidanja kod pusaka sacmarica sa oznakom ZH.Znam da imaju 2 obaraca i da je sa jednim od ta dva moguce pucati iz obe cevi ali bi mi bilo drago da to neko pojasni.
Takodje me zanima da li je isti slucaj i kod Ceske Zbrojovke,tj. ove puske na slici iznad.I koje su razlike izmedju Ceske Zbrojovke i Zbrojovke Brno?

Podunavac

aleksa kaže:
Da li neko moze da objasni kako funkcionise raspored okidanja kod pusaka sacmarica sa oznakom ZH.Znam da imaju 2 obaraca i da je sa jednim od ta dva moguce pucati iz obe cevi ali bi mi bilo drago da to neko pojasni.
Takodje me zanima da li je isti slucaj i kod Ceske Zbrojovke,tj. ove puske na slici iznad.I koje su razlike izmedju Ceske Zbrojovke i Zbrojovke Brno?

ZH sa prvim obaračem puca gornju cev, a sa drugim donju. Sa drugim mogu da se opale obe cevi, prvo donja pa gornja. Tatra sa prvim opaljuje donju cev, a sa drugim gornju i nemože sa drugim da opali obe. Tatra ima jaču bravu od ZH i bolje rešenu kompletnu glavu sa okidanjem. Ceo sistem je kvalitetnije i tehnički savršenije napravljen, ali su materijali isti.
Tri prsta 2Kolce

aleksa
 Hvala Podunavac!
Da li neko moze da navede modele CZ koji su se proizvodili?Nasao sam na internetu model CZ 585-06 u kalibru 16/70.Da li je to puska koja je radjena samo u sacmenom kalibru ili postoji mogucnost ugradnje i kombinovanih cevi?

Podunavac
 CZ 585 može da ima kombinovane cevi. Kao na slici koju je postavio Klaja. Njegova puška konkretno ima cevi u kombinaciji 16/16 i 16/7x65R.
Tri prsta 2Kolce

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Lovački karabini češke proizvodnje KARABINI 400 23.02.2025. 19:56
IŽ -18 puške sačmarice LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 434 01.01.2020. 14:47
Crvena Zastava - Puške sačmarice LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 375 13.09.2016. 15:02
Lovačke puške sačmare Mađarske proizvodnje LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 89 29.12.2014. 11:35
Turske sačmarice "Kral Arms" LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 26 27.01.2014. 12:52
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 16
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,460
Najnoviji član: Baustelac

Poslednje vesti
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме
Lov na vuka i ostale predatore u Bujanovcu 2. februara

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

64,528,903 posete www.srbijalov.com