LU Bojnik
|
bturjane |
Objavljen 14.08.2011. 12:07
|

Stari član

Upisa: 440
Pristupio: 29.09.2010. 21:26
|
neznam zasto nije bilo mog upisa na portalu pa ga ponavljam danas ima ga na dnu 3. strane
ma nasrcu bre rodjo mora se branim,a ti zapadnjaci kvarni su ko muckovi al sam naso pravu pusku AA-12
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 14.08.2011. 12:43
|

Moderator

Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
Treba da proveriš da li je UO LU doneo neku takvu odluku, i na osnovu čega, to je prvo. Drugo, ako si uplatio članarinu, u okviru članarine bi trebao da je i iznos od 1000 dinara, za lovnu kartu, koji se uplaćuje u fond za razvoj lovstva u ministarstvu. Lovnu kartu dobijaju svi koji imaju položen lovački ispit, i koji uplate 1000 dinara, a LU je dužno da im izda lovnu kartu - pročitaj odgovarajući Pravilnik o lovnim kartama i uputstva iz ministarstva, koja smo objavili.
Lovnu kartu možeš takodje da nabaviš i preko lovnog inspektora, direktno.
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
bturjane |
Objavljen 14.08.2011. 13:22
|

Stari član

|
Pa samoizabrani sultanov vezir i janjicari su doneli takvu odluku koja je pravno formalno nevazeca jer je taj izbor na sudu pa sve odluke su do okoncanja spora nevazece i nezakonite drugo to je veoma diskriminisuca odluka tj.protivustavna po verskoj,nacionalnoj,politickoj,rasnoj i teritorijalnoj pripadnosti da svi oni koji nemaju prebivaliste na teritoriji opstine Bojnik moraju da placaju trostruke clanarine iako 99%tih lovaca poseduje zemlju u privatnoj svojini na teritoriji iste i cak im i roditelji zive u toj opstini,dalje clanarine smo izmirili na vreme u celosti cak i pre te nezakonite odluke i cak u mom slucaju na uplatnici naznacio da je za lovnu kartu a na racun udruzenja,sto se lovackog ispita tice svi imaju polozen ispit,osim samopostavljenih clanova organa upravljanja LU,i na kraju pravilnik ministarstva smo nabubali i uspostavili kontakt sa gosn.Milovanom Stojicem iz ministarstva zaduzenim za lovne karte,a sto se tice lovnog inspektora on je upoznat sa svim desavanjima ali ne progovara.Pokusali smo i prema uputstvu gosn. Stojica preko SRBIJASUME ali su ovde na jugu oni totalno neinformisani i nezainteresovani pa nas upucuju na LU sto ce reci mrzi ih da rade itd.
ma nasrcu bre rodjo mora se branim,a ti zapadnjaci kvarni su ko muckovi al sam naso pravu pusku AA-12
|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 14.08.2011. 17:39
|

Admin

Upisa: 4851
Pristupio: 08.11.2010. 22:10
|
Inspektor je prava adresa!
Ako on neće onda kod onoga iznad njega!
Vi ste lovnu kartu platili i moraju vam je dati ili vratiti pare ako nisu proneverene!

Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
|
|
|
bturjane |
Objavljen 14.08.2011. 17:42
|

Stari član

|
kolega sve o tome razmisljaju pa onaj sultanov vezir je jos pre 3 meseca ukrao pecat udruzenja i nosi ga u dzepu na racunu para nema a sto se povracaja tice opet moramo da pisemo zamolnicu pa kad bude para na racunu izvrsice povracaj
|
|
|
|
bturjane |
Objavljen 17.08.2011. 10:56
|

Stari član

|
doslo je vreme da je strpljenje na izmaku,razgovora nema,obijasnjenja i ubedjivanja ne piju vodu,lovna sezona uveliko traje,pa je vreme da sve ovo predje na neki visi nivo i podelicu s vama otvoreno pismo koje sam juce poslao udruzenju i upravniku
L.U.BOJNIKiz Bojnika
- upravniku lovista Misic Dejanu -
Predmet:
- obavestenje pred utuzenje
Postovani upravnice lovista,obracam Vam se kao jedinom zakonskom predstavniku LUBojnik,ovim dopisom zelim da Vas obavestim da mi do danas niste izdali lovnu kartu za 2011/2012.god.Imajucu u vidu da sam clan LU:Bojnik od 2006.god.i da sam polozio lovacki ispit 2010.god.i izmirenu obavezu za istu uplatio,posedujem original uplatnice,i time ispunio sve navedene uslove iz dole navedene odluke, mnogo pre vaseg odlaska za preuzimanje istih u LSS ,a radi podsecanja Vi kao udruzenje ste samo posrednik prilikom distribucije istih po odluci ministarstva poljoprivrede,vodoprivrede i sumarstva od. 12.01.2011.god.del.br.401-00-26/2011-10 znaci da ispunjavam sve zakonske i podzakonske uslove za dobijanje lovne karte za tekucu i narednu kalendarsku lovnu godinu.
Ukoliko mi se lovna karta ne izda u uobicajenom roku od 15 dana od dobijanja ovog dopisa a najkasnije do 01.09.2011.god.smatracu da Vi direktno krsite moja Ustavom zagarantovana prava i bicu prinudjen da ista ta prava,ravnopravnog drzavljanina i gradjanina,Republike Srbije ostvarim preko nadleznog suda a u vidu tuzbe za diskriminaciju i potlacivanje,u smislu mrznje po nacionalnoj,verskoj,rasnoj,politickoj i teritorijalnoj pripadnosti i o svemu ovome cu obavestiti ministarstvo poljoprivrede,vodoprivrede i sumarstva kao i ministarstvo za ljudska i manjinska prava kao i Vaseg poslodavca LSS.
Ponavljam obracam se licno Vama kao trenutno jedinom zakonskom predstavniku LU.Bojnik iz Bojnika i u slucaju ne postupanja po zakonu i uskracivanju i povredjivanju mojih prava bicu prinudjen da ista ostvarim preko nadleznog suda u vidu tuzbe protiv Vas kao upravnika lovista i LU.Bojnikiz Bojnika.
-DOBAR POGLED-
s.r.Stanisavljevic Branislav
|
|
|
|
zoranp |
Objavljen 17.08.2011. 11:25
|

Lovčina

Upisa: 2484
Pristupio: 13.11.2010. 09:37
|
BTURJANE BRAVO, UDRI ROO PRAVO ME ROGOVE, PA NIJE IM TO BABINO!!! B)
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

|
|
|
|
bturjane |
Objavljen 17.08.2011. 13:21
|

Stari član

|
pa da al oni misle da im je LU bogom dano i da ce samopostavljeni sultanov veliki vezir vecito da nas jasi
|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 17.08.2011. 13:49
|

Admin

|
Samo piči druže!

Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
|
|
|
bturjane |
Objavljen 17.08.2011. 20:28
|

Stari član

|
hvala kolege ali mislim da ce epilog ipak biti preko suda
|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 17.08.2011. 20:35
|

Admin

|
Neće ako imaju malo mozga!

|
|
|
|
bturjane |
Objavljen 17.08.2011. 21:11
|

Stari član

|
e moj posteni i dobri kolega pa neda se fotelja tako lako pa jevrici od italijani jos manje,pa oni da imaju i malo pameti ne bi gacali po krivicnim delima ko po jesenjom oranju
|
|
|
|
zoranp |
Objavljen 17.08.2011. 21:13
|

Lovčina

Upisa: 2484
Pristupio: 13.11.2010. 09:37
|
bturjane kaže:
e moj posteni i dobri kolega pa neda se fotelja tako lako pa jevrici od italijani jos manje,pa oni da imaju i malo pameti ne bi gacali po krivicnim delima ko po jesenjom oranju
Dobro i kažeš, ali to kad se jednom počne teško prestane!!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 18.08.2011. 00:41
|

Admin

|
Osladi se!

|
|
|
|
bturjane |
Objavljen 02.12.2011. 19:37
|

Stari član

|
Konacno lepe vesti drage kolege evo svecano objavljujemo da smo osnovali novo LU,i time resili mnoga maltretiranja,samovolju i sve one ruznu stvari koje su nam kvarile i lov i sve one lepe trenutke u lovu poslednjih par godina.LU se zove "Podgora" sediste je u Kosancicu i evo veceras smo odrzali prvu redovnu skupstinu i time stavili tacku na dugogodisnje nezadovoljstvo u starom LU tj.rukovodstvom u starom LU.     
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 02.12.2011. 20:52
|

Moderator

Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
Neka vam je sa srećom!
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
klaja |
Objavljen 02.12.2011. 21:58
|

Lovčina

Upisa: 1332
Pristupio: 10.03.2011. 21:02
|
cestitam,zelim vam sve najbolje u radu.B) |
|
|
|
kelt |
Objavljen 02.12.2011. 22:10
|

Lovčina

Upisa: 1618
Pristupio: 12.01.2011. 09:05
|
aaaaa pa cestitam druze , ako bude viska divljaci, zovi samo zovi svi ce sokolovi
|
|
|
|
Podunavac |
Objavljen 03.12.2011. 00:11
|

Lovčina

Upisa: 7755
Pristupio: 17.12.2010. 23:54
|
E, pa nek vam je sa srećom! Da dobro i pametno raspolažete sa fondom divljači i lovnim objektima, da imate šta da ostavite svojim naslednicima.
|
|
|
|
Indjijanac |
Objavljen 03.12.2011. 07:44
|

Lovčina

Upisa: 2727
Pristupio: 09.03.2011. 18:00
|
pa kolega neka vam je sa srećom ,da dobro radite i dugo trajete.
reći ću vam nešto iz iskustva,kao prvo morate biti svesni da ako želite da opstanete moraćete mnogo više rada da uložite kako bi imali ekonomsku održivost,a kao drugo ljudi u sarom udruženju ste se rešili tek kada vam ucrtaju lovište i ono vam bude dodeljeno na gazdovanje,seljački rečeno tek kad od države dobijete pravo da izdajete lovne dozvole,do tada slobodno očekujte još pritisaka od istih,takodje vam je jako bitna stvar da se na skupštini starog LU donese odluka o izdvajanju vašeg dela lovišta u posebno lovište i da se odluči da ste vi pravni sledbenik u tom delu lovišta.
|
|
|