Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Susret forumaša u Bečeju

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Susret forumaša u Bečeju
Lala

sjeftic kaže:

Lala kaže:

Podunavac kaže:
Sniper Hunter dade ovu sliku da ste ovde lovili. Pa oboriste li ovaj aviončić ili je pobegao tolikim strelcima, među kojima je još bilo i prekaljenih ratnika i ljutih Krajišnika kao što su moj rođo Daki i zemo Zoranp?ROFL A imali ste i radioaktivnu municiju Fukušima iz elitne punionice Sniper amunition co. Pa nije ni čudo onda što ste odstrelili tako malo prepelica, kada ni avio niste mogli da pogodite.ROFL

Mi kao pravi lovci, pucamo samo iz marke, a pošto moj Kastor još nije radio sa aviončićima... Imaš li neki na daljinski, da ga treniram? Smeko

ma mozda tvoj ker zna sve to nego ga ti nisi dovoljno visoko bacao u vis ROFL

Kad se budemo videli sledeći put, staviću Kastora u mašinu za glinene, pa da ga lansiram... crno mu se piše, ako ne padne sa avionom u zubima! PilotROFL
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

duskodugousko

Lala kaže:

sjeftic kaže:

Lala kaže:

Podunavac kaže:
Sniper Hunter dade ovu sliku da ste ovde lovili. Pa oboriste li ovaj aviončić ili je pobegao tolikim strelcima, među kojima je još bilo i prekaljenih ratnika i ljutih Krajišnika kao što su moj rođo Daki i zemo Zoranp?ROFL A imali ste i radioaktivnu municiju Fukušima iz elitne punionice Sniper amunition co. Pa nije ni čudo onda što ste odstrelili tako malo prepelica, kada ni avio niste mogli da pogodite.ROFL

Mi kao pravi lovci, pucamo samo iz marke, a pošto moj Kastor još nije radio sa aviončićima... Imaš li neki na daljinski, da ga treniram? Smeko

ma mozda tvoj ker zna sve to nego ga ti nisi dovoljno visoko bacao u vis ROFL

Kad se budemo videli sledeći put, staviću Kastora u mašinu za glinene, pa da ga lansiram... crno mu se piše, ako ne padne sa avionom u zubima! PilotROFL

Crno mu se pise u svakom slucaju ako bude lansiran.PilotGrin
Fiat iustitia pereat mundus(Neka bude pravda pa nek' i svet propadne)

apinest
 Sve, sve, ali kad Podunavcu-genijalcu nije promakao ni onaj aviončić... E, svaka ti čast!

DakiNS
 Kada je u Vukovaru negde 92 organizovana prva smotra i IUO izasao sam sa engleskim seterom, koji je izasao na IUO i u po pretrazivanja nadleteo nas UN helikopter a moj seter ni pet ni sest nego zaprasio za njim, imam negde na kaseti snimak toga jedino moram naci ko mi moze to prebaciti na CD
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

duskodugousko

DakiNS kaže:
Kada je u Vukovaru negde 92 organizovana prva smotra i IUO izasao sam sa engleskim seterom, koji je izasao na IUO i u po pretrazivanja nadleteo nas UN helikopter a moj seter ni pet ni sest nego zaprasio za njim, imam negde na kaseti snimak toga jedino moram naci ko mi moze to prebaciti na CD

Nemoj za.ebavati??!!SmekoSmeko

DakiNS

duskodugusko kaže:

DakiNS kaže:

Nemoj za.ebavati??!!SmekoSmeko
Vuk 71 je tada bio prisutan, dobio je nadimak Prvi Srpski lovac helikoptera

duskodugousko
 Jel stao prvo u marku?;)Lud pas..

DakiNS
 Ma jok krenuo odmah na APORT

duskodugousko
 Na komandu ili samoinicijativno?;)Smeko

Podunavac

Lala kaže:

Podunavac kaže:

Pa kad ste pucali samo iz marke, jeste li bar onda upucali onaj terenac što si ti markirao, kad već niste avion?ROFL
Tri prsta 2Kolce

DakiNS
 Ma ne posle smo Lalu nagovarali da nauci i aportROFL A pogledaj prethodne upise imas objasnjenje za avion

Podunavac
 Znači rođo ipak ste ga "posolili".Pilot Dobro ste prošli što nije bacio "bojler" na vas.Grin
Tri prsta 2Kolce

DakiNS

Podunavac kaže:
Znači rođo ipak ste ga "posolili".Pilot Dobro ste prošli što nije bacio "bojler" na vas.Grin
Bacio bi on ali se uplasio da cemo umakati patrone u vulkan

Podunavac
 Rođo kad se Sniperove Fukušima patrone umoče u tvoj vulkan, onda na mestu pogotka bude ovakva pojava.Grin
Tri prsta 2Kolce

Sniper Hunter
 Evo jos malo slika iz Beceja sa fazanerije u kojoj je bilo OHOHOO fazana
i55.tinypic.com/2s1t5qe.jpg

i56.tinypic.com/t870bd.jpg

i51.tinypic.com/t7yhkj.jpg

Sremac75

DakiNS kaže:
Nego kolege osecam se malo zapostavljeno ocekivao sam reakcije na Vulkan ljutenicu ali izgleda da nisam u pravu posto dejstvo izgleda nije proslo, pa ste jos uvek ljuti na mene. Slavo da li si se oporavio, Rancer se ne javlja nadam se da se presto znojiti. Sniperu gde ti je onaj tvoj tabasko da malo razblazis, Nenad je probao samo sa vrha cackalice i nadam se da mu je pospesilo krvotok i pojacalo rad srcaSmeko

O tome ne vredi ni pričati pošto se radi o poslednjoj kutijici!
Neću da falim nešto čega više nema!

Ipak, meni od ono malo što sam lizno još curi nos!
Žena misli da sam bio negde na nekom kolektivnom drogiranju!ena
Ni ne zna koliko je pogodila!
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Sremac75

Podunavac kaže:
Baš vam zavidim na druženju, ali nažalost radio sam u subotuCry (odrađivao državni praznik Angry) pa nisam mogao doći. Veoma mi je drago u ovome moru negativnih komentara za mnoga LU i LD da čujem ovakve pohvale za Bečejce. Svaka im čast Bravo 2. Već sam pomislio da svuda (ili bar u velikoj većini) LD u Srbiji vladaju javašluk i lopovluk.

Mogu ti reći, druže, da si baš mnogo propustio!
Ali opravdanje je prihvaćeno!
Biće dana za megdana!
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Sniper Hunter
 i55.tinypic.com/23ivsif.jpg

NLO nad becejskim lovistem ili ????(Klikaj 2x za vecu sliku)

Sniper Hunter
 Polako Sremac to nije pivoo!ROFL
i53.tinypic.com/ru91fd.jpg

Sremac75
 Kad zagusti mi ne pitamo....mi otimamo!
Ali i ti si se dobro borio za osveženje!ROFL
PraviloPraviloPravilo
Palica

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Fabarm lovačke puške LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 29 17.05.2024. 12:24
TRAŽIM-NUDIM POSAO U OBLASTI LOVSTVA, ŠUMARSTVA, VETERINE SVAŠTARA 45 01.03.2023. 14:51
Sabatti kombinovane lovačke puške KOMBINOVANO LOVAČKO ORUŽJE 16 07.03.2022. 23:10
Hajke, lovačke manifestacije, pozivi, obaveštenja, iskustva i utisci SVAŠTARA 1096 20.02.2020. 12:07
Cal. 20/76 iskustva i mišljenja! LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 169 15.10.2019. 19:48
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 16
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,685,913 posete www.srbijalov.com