Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Baikal MP-153 vs MP-155

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Baikal MP-153 vs MP-155
sasa doncic
 dal neko zna jel stiglo ovo rusko cedo u srbiju,dal moze negde da se pogleda,proba Harmonika

avast
 Koliko ja znam nije i nece skoro dok nasi prodavci ne prodaju zalihe 153-ojke po 100 i kusur evra vecoj ceni od pre par godina.To samo u Srbiji ima.Hmmm

Browningbar
 Kolege, ja sam danas gledao ovu pusku u Krusevcu u prodavnici "Lovacka prica" i mogu vam reci da je vrh, cena je prava sitnica 58000!Kolce
Pravo u centar!
srbijalov

Sasa frrr
 Je li se u tu cijenu ukljucuje i rezervna cijev? poz.

kimi

sasa doncic kaže:
dal neko zna jel stiglo ovo rusko cedo u srbiju,dal moze negde da se pogleda,proba Harmonika

155-ca se pojavila u Snajperu. Rekao bih da je dosta bolja završna obrada i ono što naročito upada u oči je veća guma - amortizer na kundaku.
U rukama Mandušića Vuka svaka puška biće ubojita

Sasa frrr
 Prije 15 dana nije bila u Snajperu i rekose mi nece jos ni dolaziti Confused

avast
 I ja u magnumu pitao pre par dana i dobio odgovor da nece skoro biti u prodaji.Nista mi nije jasno.

kimi
 Mislim da je u Snajperu 62 hiljade. Nisam pitao, bio sam zbog drugih stvari, ali držao je čovek pored mene u rukama- lepa puška !!!Stari
U rukama Mandušića Vuka svaka puška biće ubojita

Nikola M
 nisam uspeo da procitam.. koja je razlika u tezini izmedju ove dve puske?
Dobar Pogled
lovac

avast
 0,4kg mp155 laksa.

nenad_franc
 http://www.magnumserbia.rs/index.php?...o=Noviteti

sheytan

avast kaže:
0,4kg mp155 laksa.

Na sajtu IZ-a pishe za drveni mp153 - 3.45kg, a za drveni mp155 - 3.15kg. Ako je i to tachno, tj. da je 0.3kg razlika, to je shpitz rezooltat, po meni! Bravo 2

Ja sam moj mp153 merio na prilichno preciznoj vagi, i, nemojte me drzati za rech, mislim da je bilo 3.4 ili 3.45kg. Odobreno
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

270
 Juče i danas sam razgledao taj mnogima dugo očekivani model. Prvi utisak je da nema neke velike prednosti nad 153.
Jeste nešto lakša ali balans, ergonomija i završna obrada = Shock
A ni cena od 60.000+ dindzi nije mala za ovakav kolac od puške.
Može da bude i pouzdanija od 153 (mada čisto sumnjam) al ja ono ne bi vuko kroz lovište ni 30 minuta a kamoli više sati.
Bolje dodati još i pola te cene i kupiti ljudsku novu pušku ili čak i polovnu nego bacati pare za ovaj krš!
A ako već neko hoće namensku pušku za čamac i čeku koja je dokazano sigurna i bez da je mnogo pazi i mazi, mislim da je stara 153 bolji izbor!

avast
 Gledao sam i ja taj toliko ocekivani model i na kraju ispade ono staro " tresla se gora rodio se mis " Ne odoravam.Zavrsna obrada puske je Shock.Ipak je pametnije skupiti jos par stotine evra i kupiti berettu.Bar znas sta si kupio.

dere
 kupio je brat u snajperu pre dva dana , u nedelju cemo da je probamo pa javljam utiske Smile
inace ja nisam bas nesto previse iskusan da bih ocenio kvalitet obrade ili bilo sta , ali me je puska odusevila, i izgled i karakteristike, sve....

Obaveštavaju se svi članovi portala SRBIJALOV da je uvedeno obavezno predstavljanje u PROFILU.
Svi koji nemaju podatak imaće upozorenje.
Oni koji su već uradili predstavljanje u forum temi PREDSTAVITE SE mogu isti tekst da prekopiraju u PROFIL ili da ukucaju novi.
Podaci koji ne liče na predstavljanje biće brisani bez upozorenja, a članovi koji ne poštuju ovu obavezu biće banovani.

Srbijalov Admin Tim

avast
 Obavezno napisi utiske sa terena.Mene je razocarala ovako na izgled.Iskreno ocekivao sam vise od te puske tako da cu se tesko odluciti za kupovinu iste.
i50.tinypic.com/2r7ol1c.jpg

rk
 Ljudi za 600 e ja ne bih uzimao ovu posku.
Mislim da za te pare moze odlican polovan poluautomat da se uzme i da vas dobro sluzi jos jako dugo, a pritom da ne izgleda kao polufaBRIKAT.
mp153 su se pokazale dobro ali su se te puske nabavljale za 350-400e.
Previse je ovo para po mom misljenju.
RK

avast

Rade Bozovic kaže:
kupio je brat u snajperu pre dva dana , u nedelju cemo da je probamo pa javljam utiske Smile
inace ja nisam bas nesto previse iskusan da bih ocenio kvalitet obrade ili bilo sta , ali me je puska odusevila, i izgled i karakteristike, sve....

Sta bi sa utiscima?Confused
i50.tinypic.com/2r7ol1c.jpg

vlada lovac
 Zna li neko da mi kaze koji su zahvati odradjeni na MP 155 pa je laksa za tih 450g, gledalo je par drugara po radnjama, jedan je skoro i kupio, kazu da su kundak i podkundak i dalje masivni, cak je dodat i veliki komad gume na kundaku koja uopste nije laka, jel neka usteda na debljini materijala, neki metalni deo zamenjen plasticnim?

PEZ
 Pa za 450g imalo bi dosta toga da se "nadelje", sve mi se cini da toliko skidanje kilaze ide na ustrb izdrzljivosti, mozda i pouzdanosti puske. Ostaje da se kroz eksploataciju vidi da li ce 155 dostici 153.

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
baikal 153 LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 1033 21.06.2019. 18:36
Ruske bokerice "Baikal" (uopšteno ,svi modeli) LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 115 02.02.2017. 11:53
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,619,636 posete www.srbijalov.com