Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: 25-06

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
25-06
sheytan
 Staju u petosantimetarq! Grin

Za drugu dzebanu ne znam, mislim da ga takav luxuz nije zanimao! Odobreno
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

270

sheytan kaže:
Staju u petosantimetarq! Grin

Za drugu dzebanu ne znam, mislim da ga takav luxuz nije zanimao! Odobreno

To na 300m a malko bliže??? ;)
If the hunter does his part, the 270 will not let him down!

sheytan
 Grin

Nazalost, na 1/3 te daljine! Da l je do strelca, dzebane, pushke, bem li ga, ali to je to...

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

270
 Mož da bidne svašta, a to ti je i lepota kupovine Zastavinog karabina! Nikad ne znaš šta ćeš da dobiješ! 3 komada iz istog rafa sa istom municijom i kod dobrog strelca daju različite grupe pogodaka! Više puta viđeno kod više različitih kalibara!
Uglavnom, 5cm na 100m!!! Shock Mnogo je kume, mnogo je...!

sheytan
 Ma, dobro je to, kakvih ima! Odobreno

Verujem da bi sa nekom adekvatnom dzebanom bilo boljo, ali, s obzirom da volemo da vedzbamo, a malo prilike za odstrel imamo, tako neshto ne veruem da dolazi u obzirima! Jaooo

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

270
 Znam Sheki, samo kod takve grupacije gubi na vrednosti njegova rezantnost! Bolje i neki "minobacački" sa kvalitetnom grupom, kod dobre ocene daljine udri i na 300+! A kod ovake grupacije ni daljinomer ne pomaže za dobar pogodak na ozbiljne daljine!!!

sheytan
 Paa, slazem se s tebe, dobri moj koleza 270, ali donekle. Npr., ima situlacija kada nema poono vremeta, divljach uznemirena, pa ne mosh procenjivati daljinu, tako da jopet ima i ovo svojih prednosti... Odobreno

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

270
 A taj kuj uznemiri divljač na 200+ metara neka momentalno kupuje štapove i odlazi na pecanje al da ne prilazi preblizo vodi!!!
A do 200m sa bilo kojim kod nas uobičajenim kalibrom, ne razmišljaj o padu, samo lepo poklopi divljač sa končanicom i ne beri brigu!!!

sheytan
 Vidim ja da ti ne lovish po Vojvodini! Grin Shta vidim? Znam!

iveli 3

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

canis aureus
 Ako je tak'a preciznos' ondaK je bolje zaobići ga u što većOm krugu!
Mada, taj Suter kod kumare i nije za ozbiljniju game Chut ... verujem da bi sa boljim kompletom bila i bolja grupa pogodaka Confused te da nije baš do kalibra ...
šta bi kempi rek'o na ovu preciznos'?Zbunjen
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

sheytan
 Sve mi diraj, ali Sutter nikako! Besan

Smeko

iveli 3

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

270
 Ma mozda i nije do suttera, nego el kum malko birkao karabin il uzeo u prodavnici prvi koji naleteo?

sheytan
 Birkano za qmaru, al mozda je dzebana - KOMA? Grin

Vrag zna, kad netje steepsa da se otvori za neq sveCq... Jaooo

A ni ja ne bih, na njegovom mestu! Smeko

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

Bune
 Alo, zaje...ti, mene ste nasli da prozivate.Grin. Prvi Suter smo montirali na moj 30-06, ispucao sam nesto u meso, vise u papir preko 100 kom, drzi grupu, dokle videcemo, i to je razlog ugradnje na novi. Da napomenem da je u okruzenju kupljeno 5-6 komada i svi su zadovoljni. Karabin 25-06 kupljen na preporuku i uz veliku pomoc Kempija. Municija, opet na Kempijevu preporuku, PPU novije proizvodnje. Zrno je izvucenije, blize cevi itd. Tu je kraj mom znanjuGrin, slusam kuma ShekijaOdobreno i KempijaBravo 2. Nisam neki strelac, ali uz vezbu sve se postigne. Mozda bi bilo lakse i bolje sa nekom uvoznom, skupljom mundjom, ali cemu kad sam zadovoljan, skromanSiroma, pozdrav.
Sagradicu salas na bregu, da gledam jarebice dok se legu!

canis aureus
 Bune Bravo 2
NE dajI se!!!
... čekam kempija da se oglasi ali nikako ga nema Confused da vidimo preporuku što i zbog čega ... dal je i koju mundžu još oprobao i kako se to pokazalo, dal je tako to neprecizno k'o kod tebe ili to može iole bolje ... kako se pokaz'o HP PPUa i tako to

p.s. samo ti slušaj sheyA i će daleko da doguraš Jaooo .....Grin
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

Bune
 i173.photobucket.com/albums/w45/zeljko74/Bune58HP_zpsc224c83b.jpg

Malo se probalo na strelistu, kao sto pise, daljina 100m, zrno PPU HP 5,8 grama. Pogodak gore levo je prvi ispaljeni, mozda uljni ili slicno. Mislim da su ova tri pristojna grupa, pa sam zadovoljan. Cim vreme dozvoli ponovo na streliste, pozdrav.
Sagradicu salas na bregu, da gledam jarebice dok se legu!

krilas
 Interesuje me kolege, ima li ko karabin u ovom kalibru (25 06 rem) ali sa cevi od 56 cm, i kako se pokazao u lovu ?
Siroma

schweps

krilas kaže:
Interesuje me kolege, ima li ko karabin u ovom kalibru (25 06 rem) ali sa cevi od 56 cm, i kako se pokazao u lovu ?

Kolega imao sam prilike da probam Zastavin karabin u 25 06 po meni prejak kalibar za lov srnece divljaci i predatora.A lepo i skace jer je caura od 3006 a zrno 6.5mm.Osmeh 2
Lisica

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 12
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,463
Najnoviji član: tijanalovkinja

Poslednje vesti
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,615,153 posete www.srbijalov.com