Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: LU Trstenik

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
LU Trstenik
Limun
 Moje misljenje je da kad bi se prebrojavanje izvrsilo onako kako treba i po propisu ne bi se mi nalovili, pa bar dve godine bi nam bio zabranjen lov zeca. Jer normalno to da se u godinam koje su hvala Bogu za nama, kada zec nije kupovan i unosen, kada je svuda uglavnom bio zabranjen lov na zeca ili redukovan broj izlazaka, da se kod nas lovi 5 nedelja.
Ali ko sme da redukuje otstrel jer onda se smanjuje broj clanarina a to automatski znaci i manje plate za strucnu sluzbu!
Pozdrav od Čarapana!Jaooo "ja s'tem nem ništa"
LimunLimunLimunLimunLimun

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

Limun

boletus kaže:
u zadnje 3 godine koliko je meni poznato samo je prosle hvatan zec zato sto ga 2010 i 2011 nije ni imalo za hvatanje nigde a prosle smo hvatali samo mi ako se nevaram u celoj srbiji isrpavi me ako gresim.a ti kolega limune trebalo bi da znas koliko izvestaja nije vraceno kao clan u.o.ono sto je vraceno mislim da je i obradjeno i arhivirano.
Po tebi je uredu to sto se izvestaji ne vracaju na vreme i po propisu? I ne kao clan UO neznam koliko je izvestaja vraceno ili nije jer to nikad ni na jednoj sednici nije receno, receno je samo da po izvestajima od prosle godine imamo cinimi se 1200 otstreljenog zeca i da podaci nisu tacni jer su lovci sakrili pravi broj otstrela! I sad te pitam da li ti mislis da je to normalno?

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

slavaplana
 Posao upravnika lovista je kontrola vracenih dozvola,izvestaja i izdavanje propratnica i ako to nije u redu ODGOVORNO LICE tj. PREDSEDNIK je odgovoran i njemu i udruzenju idu kazne ,jednu placa udruzenje tj LOVCI a drugu licno on???Krstica tu nema nigde i ako se radi o njegovom propustu ako je takve dozvole primao bez izvestaja kako kazes!!
Druga je stvar ako lova nije bilo pa se vraca samo dozvola bez izvestaja o lovu koga nije ni bilo!!!

Limun
 Ma primao je on izvestaje zajedno sa dozvolama ali covek tvrdi da podaci nisu tacni i da je otsreljeno vise zeceva nego sto je u izvestajima navedeno tj. da su lovci namerno smanjili broj, to je bre suludo. Sto je najgore nista se ne preduzima da se to resi. Svake godine placamo drzavi planiran otstrel od 3000 zeca a po izvestajima uvek manje nego sto je to planirano pa jel to normalno?!

Khalil Gibran

boletus
 ja kazem da dosta izvestaja nisu vratili predsednici l.d i da se zbog toga nezna tacan brod odstreljenih zeceva ,a ako ti slavo mislis da krstic ili lovocuvar treba da idu od jednog do drugog po selima da ih uzimaju onda tvrdo gresis.a ti limune pricas neistinu jer ako se odvijao lov po dozvolama a predsednici lovakih drustava ili sekretari nisu vratili izvestaje kako ge ovi dole da znaju koliko je tacno odstreljeno komada.
polic tarzan

Limun

boletus kaže:
ja kazem da dosta izvestaja nisu vratili predsednici l.d i da se zbog toga nezna tacan brod odstreljenih zeceva ,a ako ti slavo mislis da krstic ili lovocuvar treba da idu od jednog do drugog po selima da ih uzimaju onda tvrdo gresis.
Sta je strucna sluzba preduzela da se predsednici LD nateraju da dostavljaju izvestaje na vreme? Tako se radi godinama unazad, mozda su zadnje dve godine bilo jos i ponajbolje sto se tice vracanja dozvola, predhodnih godina daj Boze da su lovci uopste znali kako izgleda dozvola! Na osnovu kavih podataka je onda mogao da se pravi plan gazdovanja za narednu godinu, ako se zna da podaci o otstrelu nisu tacni, ako se sedi u kancelariji po ceo dan i vrlo slabo ide u obilazak lovista, kako se onda pravi plan gazdovanja?

Khalil Gibran

boletus
 a ajde kazimi ti kako da se nateraju da vracaju izvestaje mislim na predsednike i sekretare l.d.a sto se tice zadnjeg perioda lovocuvare vidjam i u ujutru u 5 po lovistu svuda redom tako da se to dosta popravilo
polic tarzan

Lala

boletus kaže:
a ajde kazimi ti kako da se nateraju da vracaju izvestaje mislim na predsednike i sekretare l.d.

Jednostavno: dok ne vrate staru dozvolu i izveštaj, ne izdaje se nova dozvola, i problem rešen! Pa onda neka lovci pitaju svoje predsednike i sekretare zašto ne mogu u lov.

P.S.
Izgleda da sam bio u pravu: ova tema će biti vrlo zanimljiva. Izgleda da se polovina UO vašeg LU naprasno učlanila na Srbijalov! Grin
Dobro je to, možda i rešite probleme kroz diskusiju na forumu, samo pazite da ne predjete granicu ličnog vredjanja, ili optužbi bez dokaza, koje mogu da budu shvaćene kao uvreda ili kleveta. Malo će admini da više pažnje obrate na ovu temu, ako bude iskakanja mimo pravila foruma, brisaćemo upise bez upozorenja.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Limun
 Znas li sta je najveci problem kolega kod nas? Problem je sto godinama u UO sede ljudi koje ne zanima previse lov, pola od tih ljudi dodje da budu na broju i bitno im je samo da budu na vlasti, pola od njih verujem i ne obaveste svoje lovce o desavanjima u LU. A ona druga polovina ili manjina vesto koristio to njihovo neznanje da pribavi sto vecu korist za svoje drustvo, zato i imamo toliku razliku u brojnosti divljaci po drustvima.
Ne pisem ja sve ovo ovde da bih napakostio tamo nekom, vec zato da bih ako je to ikako moguce probudio neke ljude iz nekog sna i da bi se krenulo da se radi onako kako treba i po propisu!
Strucna sluzba je placena da vodi racuna o tome, da malo vise vremena provodi na terenu, a ne u kancelariji, loviste je veliko treba stici svuda, uz malo vecu agilnost bilo bi to mnogo bolje.

Khalil Gibran

Limun

Lala kaže:Jednostavno: dok ne vrate staru dozvolu i izveštaj, ne izdaje se nova dozvola, i problem rešen! Pa onda neka lovci pitaju svoje predsednike i sekretare zašto ne mogu u lov.
Lalo nije to bas tako jednostavno. Kod nas to funkcionise tako sto svi predsednici pred glavnu lovnu sezonu zduze ceo blok dozvola i izvestaja i nemaju potrebe da idu za nove do kraja. Sad kod mene sam problem resio tako sto obicno vodje grupa svakog petka fodju po dozvolu i duzni su da te iste dozvole vrate jer nece dobiti drugu za sledeci izlazak, ali kod drugih drustava to bas i nije tako zato i dolazi do toga da izvestji i dozvole ne budu vracene na vreme ili se jednostavno napravi par dozvola i izvestaja gde se nalupaju cifre na sente proforme radi. E takve dozvole i izvestaje ja nebih primao pa unapred se zna da tu nesto nije uredu, ali upravnik redovno prima takve izvestaje a posle se zali kao lovci kradu divljac. Kako onda da kazem da strucna sluzba obavlja posao kako treba Confused

Khalil Gibran

boletus
 sad se kolega konacno slazem u potpunosti sa tobom sto se tice u.o ali se neslazem da ih ne zanima lov ovu prvu polovinu vec oni nemaju pojma o lovu i lovstvu.a sto se tice s .sluzbe sta je mogo da uradi 1 lovocuvar do primanja ovog drugog sad, na 40000 ha.pa ipak je pisao one prijave koje sam navodio.zakon je los kolega i dok se ne promeni da 1 radi na 5oooha najvise e onda ce oni moci da rade kako treba.
polic tarzan

Limun
 A ko nam je branio da zaposlimo jos nekog lovocuvara, racunica je prosta 2 coveka u stucnoj sluzbi vece su i plate, jedan ili vise ljudi drasticno smanjuje fond za plate, ocigledno je da nekom nije odgovaralo da se zaposli vise ljudi ,a osim toga uprno se trudimo da svake godine imamo male clanarine pa to jednostavno ne moze da funkcionise!

Khalil Gibran

Limun
 Koliko mogu da primetim upravo nam se pridruzio na forumu i kolega Podpredsednik LU-a gos. Alimpijevic, pa ocekujem od njega veoma strucno izlaganje a i pojedine odgovore na zadata pitanja.
Pozdrav za Djavola

Khalil Gibran

Djavo
 Postovana gospodo svi koji ste upisani zahvaljujem se na pljuvanju po meni,Krsticu,Miroslavu i lovocuvarima evo malo podataka za vas da biste imali sta i kako da komentarisete da ne ispadate smesni....
Clan sam lovackog Udruzenja Radoslav Boza Brkic 30 godina a clan U.O 26 godina neprestano,od tih 26 godina 4 puta sam biran za predsednika Drustva a dva mandata za sekretara drustva TOPLJAK,bio sam neprekidno dok je zakon dozvoljavao volontere lovocuvare 16 godina lovocuvar gde se i dan danas prica o mom uspehu na tom polju a to su par krivicnih prijava gde je posledica oduzimanje 11 lovackih pusaka i 3 karabina o novcanim kaznama nemam tacne podatke. Ponosan sam na svoj rad jer kad sam zapocinjao svoj rad kao clan U.O u lovackom udruzenju trstenik crne divljaci gotovo da nije ni bilo a sitne divljaci su se mogli izbrojati na prste jedne ruke. Unosili smo od 4000 do 5500 fazana starosti 16 nedelja godisnje i 300 do 400 zeceva u toku godine i od 10 do 20 divljih svinja. Posto je poznato da zadnjih godina zeca nema ni u Vojvodini u meri u kojoj ih je bilo 2 godine nismo uspeli da nadjemo da kupimo zeca a u 2012 i 2013 uneli smo 197 komada. Divljac iskljucivo koja se kupuje podeljena je prema slobodnim sredstvima. Kao clan U.O i Potpredsednik Udruzenja znam dok su pojedini cuvali sredstva za placanje zeca gospoda iz poljne je kupovala golove za svoje lovce. Gosp Slavo kazi tvom prijatelju medi iz poljne da krivicno delo nije kada se sredstva potrose i prodju preko ziro racuna vec kada se skupljaju na ruke i pootrose za namene koje nije upoznat U.O udruzenja pa bih te zamolio drugarski i prijateljski da pomognes tvom prijatelju posto si dobar pravnik kako ce da se odbrani za to krivicno delo ja se predstavljam imenom i prezimenom i ne krijem se iza N.N prijavioca. Na moje zadovoljstvo vise prijava "krivicnih pood n.n su razmatrale nadlezne slzbe oup-a,javna tuzilastva,istraznih sudija sve su se povoljno zavrsile po mene jer su lazne i neistinite kao i ove neistine koje se iznose na ovom sajtu"
Ja se ne bavim pretnjama ali potrudicu se svojim autoritetom,znanjem,poznavanjem zakona da dokazem ljudima u LSCS da nisam neprijatelj i da se ne borim protiv njih vec protiv takvih kao sto si ti Slavo,Kao sto si ti Limune i ti medo... Limune trebas da budes zahvalan lovacko drustvo lupnja je postalo iskljucivo mojom zaslugom i zato posedujem zahvalnicu od lupnje. Svi ljudi koji su zalutali u Lovstvo treba mirno da se povuku,moram da demantujem kao potpredsednik udruzenja da su svi lovci koji su platili redovnu clanarinu osigurani kao i da U.O LU Trstenik je doneo odluku da se jednom i drugom savezu plati clanarina kako bi preziveli. Gosp Slavo posto nista nisi medju svojim lovcima oberucke cu se potruditi da ne budes vise ni clan U.O LSCS jer ocigledno si zalutao u taj savez. Sto se tice Upravnika Lovista Krstic Ljubise Gosp slavo moras da pitas tvog Predsednika Tomicu Radosavljevica zasto je Krstic i sa kojimrezultatima proglasavan 2 puta za najboljeg Upravnika Lovista SRBIJE ti podaci su svima dostupni. Limune za svoji 30 godina clanstava u LU TRSTENIK uvek sam clanarinu izmirivao redovno a ne kao ti 10 dana pred lovnu sezonu kao clan U.O i clan Disciplinske komisije,Limune Prijatelju to nam je hvala i upravniku i Predsedniku i Potredsedniku sto su lovci Pocekovine Mogli da love ovu lovnu sezonu zahvaljujuci ovim predhodno ljudima,a tvoji postupcima za neobezbedjivanje redovnog brojanja divljaci Pitaj pravnog savetnika Slavu ili te je mozda on posavetovao da bojkutujes kao Predsednik drustva brojanje divljaci. Gosp Slavo i Gosp Limune posle takvog postuka sledi zabrana lova to je hvala Krsticu i Lovocuvarima. Ja sta imam da kazem pricam javno na U.O a ne kao vi preko sajtova... Nemojte da kukate bili su razliciti pritisci i sve vrste kontrola pa je sve ispravno bilo....Moj zakljucak i misljenje da od dva medju najblja lovacka drustva su bila Lupnja i Poljna i to se dokazivalo odstrelom zahvaljujuci novom rukovodstvu i novim Predsednicima idu ka zacelju. ETO SADA MOZETE DA KOMENTARISETE A STA VAS ZANIMA TACNO TRAZITE PODATKE DOBICETE... Zoran Alempijevic

Obaveštavaju se svi članovi portala SRBIJALOV da je uvedeno obavezno predstavljanje u PROFILU.
Svi koji nemaju podatak imaće upozorenje.
Oni koji su već uradili predstavljanje u forum temi PREDSTAVITE SE mogu isti tekst da prekopiraju u PROFIL ili da ukucaju novi.
Podaci koji ne liče na predstavljanje biće brisani bez upozorenja, a članovi koji ne poštuju ovu obavezu biće banovani.

Srbijalov Admin Tim!

ZleBakeRodjaci

boletus kaže:
ajde malo ja da odgovorim mom velikom drugu limunu posto on kaze da nemamo zeca.na inicijativu ivana i krstica prosle godine je sprovedeno istrazivanje prirasta zeca u nasem lovistu.ivan i ovaj drugi momak sto sad poco da radi su uzeli reprezetativni uzorak,kada to kazem to i tvrdim ako ne verujes zovi medu u poljnu ili zuju u riljac ili gicu u odzace itd itd.i to su uzorci uzeti onako kako treba a ne da se biraju.poslati su u zemun na polj fakultet i zamisli cuda 70,69% mladih do 1 godine,ako se malo razumes znaces sta je to(odlican prirast je od 65 do 79%),a zamisli cuda jos veceg samo 34 l.u su poslala uzorke.#verovatno imaju mnogo zeca pa im zao da ga salju na ispitivanje#.ako ovo ne verujes zovi ove sto sam ti naveo ili ivana ti si dobar drug sa njim kao i medo i gica i nesa iz stublica..kao ija a ineznam bas mnogo koji su lose sa njim osim lovokradica..a ako neverujes ni to ima na polj.fakultetu zemun a izaslo je i u jednom loristu i u jos nekim lovackim novinama nisam siguran u kojim.a sto se tice naplate za prepelice i sotke 100% si u pravu stim sto su v.drenovci stavljali pare na racun a poljanci nisu pa ce u polnji neko sad da popije krivicnu zato stro je stavljao pare u dzep.pa se pominje i neki novac koji je nenamenski potrosen ,ne za unapredjenje lovstva vec za neka igralista ili vec sta .

Ajd opet ja da se javim posto kolega"Tarzan Brani Dzunglu"Smeko uzima LD Poljna kao glavnog krivca za neke stvari.....Nemojte uzimati nase LD u usta jer stvarno nemate osnova......Prvo ne znam jel si ti biio nekad u Poljni u Lovackim prostorijama,e vidis druze takve prostorije nema ni Krstic ni predsednik vec sede u onoj pusnici po celi dan....... Slobodno se prosetaj neki dan do Poljne da vidis sta je sve uradjeno i napravljeno...nemamo razloga nekom da se pravdamo......A prica o zecu kog nismo dobili "uz obecanje krstica da ce da nas casti sledece godine" Sad pa boze moj imamo mi veliki teren pa cemo da ostavimo mi nas rezervat i necemo nikog da molimo.........I sto pretis tuzbom vidi se da si veoma neinformisan covek imamo jasno odluku UO po kojoj su nasi lovci placali dodatnih 500 dinara za lov prepelice e vidis od tih para su zavrseni mnogi poslovi npr prostorije ,hranilista .nabavka hrane za divljac iz sopstvenih sredstava itd .......A za svaki potroseni dinar imamo racune jer znamo sa kim imamo posla tako da jedva cekamo tu vasu insprekciju.........A za tih 237,000 din odnosno nasih para koje ste vi potrosili na ko zna sta i koga to cemo da vidimo kako cete da nam vratite....Bolje vam je da nas ostavite na miru jer imate vi mnogo vece probleme koje treba da resite ovih danaa........
Za Pametnog Coveka I Komarac MuzikaHarmonika

Indjijanac

ZleBakeRodjaci kaže:

Ajd opet ja da se javim posto kolega"Tarzan Brani Dzunglu"Smeko uzima LD Poljna kao glavnog krivca za neke stvari.....Nemojte uzimati nase LD u usta jer stvarno nemate osnova......Prvo ne znam jel si ti biio nekad u Poljni u Lovackim prostorijama,e vidis druze takve prostorije nema ni Krstic ni predsednik vec sede u onoj pusnici po celi dan....... Slobodno se prosetaj neki dan do Poljne da vidis sta je sve uradjeno i napravljeno...nemamo razloga nekom da se pravdamo......A prica o zecu kog nismo dobili "uz obecanje krstica da ce da nas casti sledece godine" Sad pa boze moj imamo mi veliki teren pa cemo da ostavimo mi nas rezervat i necemo nikog da molimo.........I sto pretis tuzbom vidi se da si veoma neinformisan covek imamo jasno odluku UO po kojoj su nasi lovci placali dodatnih 500 dinara za lov prepelice e vidis od tih para su zavrseni mnogi poslovi npr prostorije ,hranilista .nabavka hrane za divljac iz sopstvenih sredstava itd .......A za svaki potroseni dinar imamo racune jer znamo sa kim imamo posla tako da jedva cekamo tu vasu insprekciju.........A za tih 237,000 din odnosno nasih para koje ste vi potrosili na ko zna sta i koga to cemo da vidimo kako cete da nam vratite....Bolje vam je da nas ostavite na miru jer imate vi mnogo vece probleme koje treba da resite ovih danaa........

ako možeš malo kolega da pojasniš ovo podebljano da imate obećanje da će krstić da vas časti sledeće godine,jel to znači da če on iz svog džepa da kupi zečeve pa da vas časti?
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

ZleBakeRodjaci
 Ma to su samo jadni pokusaji upravnika da se iskupi za gresku ako me razumes,Ponavljam da mi ne trazimo od nikog nista i ne zelimo da nas uzimaju u usta bez nekog jakog razloga......Najbitnija stvar je da su nasi lovci zadovoljni gazdovanjem,druzenjem i mnogim drugim stvarima tako da me misljenja ljudi koji na forumu pokusavaju da sacuvaju svoje zadnjice ne zanima........Tako da ne ulazimo u neke rasprave bez razloga......Bye
Za Pametnog Coveka I Komarac MuzikaHarmonika

meda poljna

Djavo kaže:
Postovana gospodo svi koji ste upisani zahvaljujem se na pljuvanju po meni,Krsticu,Miroslavu i lovocuvarima evo malo podataka za vas da biste imali sta i kako da komentarisete da ne ispadate smesni....
Clan sam lovackog Udruzenja Radoslav Boza Brkic 30 godina a clan U.O 26 godina neprestano,od tih 26 godina 4 puta sam biran za predsednika Drustva a dva mandata za sekretara drustva TOPLJAK,bio sam neprekidno dok je zakon dozvoljavao volontere lovocuvare 16 godina lovocuvar gde se i dan danas prica o mom uspehu na tom polju a to su par krivicnih prijava gde je posledica oduzimanje 11 lovackih pusaka i 3 karabina o novcanim kaznama nemam tacne podatke. Ponosan sam na svoj rad jer kad sam zapocinjao svoj rad kao clan U.O u lovackom udruzenju trstenik crne divljaci gotovo da nije ni bilo a sitne divljaci su se mogli izbrojati na prste jedne ruke. Unosili smo od 4000 do 5500 fazana starosti 16 nedelja godisnje i 300 do 400 zeceva u toku godine i od 10 do 20 divljih svinja. Posto je poznato da zadnjih godina zeca nema ni u Vojvodini u meri u kojoj ih je bilo 2 godine nismo uspeli da nadjemo da kupimo zeca a u 2012 i 2013 uneli smo 197 komada. Divljac iskljucivo koja se kupuje podeljena je prema slobodnim sredstvima. Kao clan U.O i Potpredsednik Udruzenja znam dok su pojedini cuvali sredstva za placanje zeca gospoda iz poljne je kupovala golove za svoje lovce. Gosp Slavo kazi tvom prijatelju medi iz poljne da krivicno delo nije kada se sredstva potrose i prodju preko ziro racuna vec kada se skupljaju na ruke i pootrose za namene koje nije upoznat U.O udruzenja pa bih te zamolio drugarski i prijateljski da pomognes tvom prijatelju posto si dobar pravnik kako ce da se odbrani za to krivicno delo ja se predstavljam imenom i prezimenom i ne krijem se iza N.N prijavioca. Na moje zadovoljstvo vise prijava "krivicnih pood n.n su razmatrale nadlezne slzbe oup-a,javna tuzilastva,istraznih sudija sve su se povoljno zavrsile po mene jer su lazne i neistinite kao i ove neistine koje se iznose na ovom sajtu"
Ja se ne bavim pretnjama ali potrudicu se svojim autoritetom,znanjem,poznavanjem zakona da dokazem ljudima u LSCS da nisam neprijatelj i da se ne borim protiv njih vec protiv takvih kao sto si ti Slavo,Kao sto si ti Limune i ti medo... Limune trebas da budes zahvalan lovacko drustvo lupnja je postalo iskljucivo mojom zaslugom i zato posedujem zahvalnicu od lupnje. Svi ljudi koji su zalutali u Lovstvo treba mirno da se povuku,moram da demantujem kao potpredsednik udruzenja da su svi lovci koji su platili redovnu clanarinu osigurani kao i da U.O LU Trstenik je doneo odluku da se jednom i drugom savezu plati clanarina kako bi preziveli. Gosp Slavo posto nista nisi medju svojim lovcima oberucke cu se potruditi da ne budes vise ni clan U.O LSCS jer ocigledno si zalutao u taj savez. Sto se tice Upravnika Lovista Krstic Ljubise Gosp slavo moras da pitas tvog Predsednika Tomicu Radosavljevica zasto je Krstic i sa kojimrezultatima proglasavan 2 puta za najboljeg Upravnika Lovista SRBIJE ti podaci su svima dostupni. Limune za svoji 30 godina clanstava u LU TRSTENIK uvek sam clanarinu izmirivao redovno a ne kao ti 10 dana pred lovnu sezonu kao clan U.O i clan Disciplinske komisije,Limune Prijatelju to nam je hvala i upravniku i Predsedniku i Potredsedniku sto su lovci Pocekovine Mogli da love ovu lovnu sezonu zahvaljujuci ovim predhodno ljudima,a tvoji postupcima za neobezbedjivanje redovnog brojanja divljaci Pitaj pravnog savetnika Slavu ili te je mozda on posavetovao da bojkutujes kao Predsednik drustva brojanje divljaci. Gosp Slavo i Gosp Limune posle takvog postuka sledi zabrana lova to je hvala Krsticu i Lovocuvarima. Ja sta imam da kazem pricam javno na U.O a ne kao vi preko sajtova... Nemojte da kukate bili su razliciti pritisci i sve vrste kontrola pa je sve ispravno bilo....Moj zakljucak i misljenje da od dva medju najblja lovacka drustva su bila Lupnja i Poljna i to se dokazivalo odstrelom zahvaljujuci novom rukovodstvu i novim Predsednicima idu ka zacelju. ETO SADA MOZETE DA KOMENTARISETE A STA VAS ZANIMA TACNO TRAZITE PODATKE DOBICETE... Zoran Alempijevic

Obaveštavaju se svi članovi portala SRBIJALOV da je uvedeno obavezno predstavljanje u PROFILU.
Oni koji su već uradili predstavljanje u forum temi PREDSTAVITE SE mogu isti tekst da prekopiraju u PROFIL ili da ukucaju novi.
Podaci koji ne liče na predstavljanje biće brisani bez upozorenja, a članovi koji ne poštuju ovu obavezu biće banovani.

Srbijalov Admin Tim!

Srbijalov Admin Tim!

Dragan Paradjanin

meda poljna
 Posto vidim Podpredsednice da ti nerazumes nas statut a na koji se cesto pozivas,procitaj stav 8 gde jasno pise da drustva samostalno raspolazu svojim sredstvima od clanarine nakon izmirenja obaveza prema strucnoj sluzbi ,savezima i ministartstvu ko i sredstvima od gostovanja.donacija i dodatne clanarine.Sto se tice kupovine zeca imali smo mi tada na podracunu237000,00 dinaraali nismo dobili zeca jer kako cujem ti si bukvalno oteo zeceve tog dana. Sta da radimo nismo svi poste ni kao ti sto ne napisa koliko ste odstreljenih svinja uplatili vi i vasi prijate.lji dok nije dosla inspekcija.Danas nesto ubrzano uplacujete...toliko o postenju .Ali naravno ti znas za druge i pokusavas nekog da plasis.Proslo je to vreme

Poslednje upozorenje da se predstavite ili sledi banovanje!!!
Srbijalov Admin Tim!

Dragan Paradjanin

Limun

Djavo kaže:
Slusaj Djavole to sto sad kod mene imam problema da lovce vratim na pravi kolosek ste doprineli vi i vase nezanimanje za probleme koji su se javili u predhodnom sazivu kada je predsednik bio Zoran Velickovic i za cijeg smo mandata uradili vise nego ikad. U ternutku kada smo sve bili doveli u red vi ste stali na stranu grupe ljudi koji su namerno bojkotovali nas rad i Zorana bukvalno oterali sa mesta predsednika. Kada smo lepo zaveli kaznene pojene za svaki neizlazak na radnu ili akciju na stetocine, kada nam se grupa ljudi usprotivila i to nije htela da plati kada su im napisane prijave, niko u udruzenju nije nasao za shodno da te probleme resi jer neko ocigledno nije hteo da se zavede red trebalo je da vlada anarhija. Sta smo mi dobili od svega toga, da ja u nasledje kao predsednik imam lovce koji jednostavno nece da rade jer znaju da im niko i nista ne moze jer znaju da disciplinska komisija ne postoji osim formalno.

To sto si ti uradio kao predsednik za svoje drustvo ja ne zelim da nipodistavam ali moras da shvatis da postoje jos drustava u nasem udruzenju i da kao podpredsednik LU treba da pomognes svakom od njih a ne samo da gledas svoju korist.
Sta hoces da kazes da su ostali predsednici drustava nesposobni pa neznaju da rade, lako je Djavole da se radi kad si kao sto si i sam naveo 26 godina u organima upravljanja kad su kolac i sveca u tvojim rukama i kad godinama surujes sa upravnikom lovista i bukvalno zajedno sa njim vodis udruzenje. Ako se secas naseg susreta kod tebe kuci, kad smo ja i Mirko dolazili, nisi imao bas lepih reci za Krleta, kozu si mu nacrnio i sam si pricao da za neka desavanja u LU trba neko da odgovara!

Za sta ja to treba da zahvalim Krsticu sto nije zabranio lov prosle godine u mom drustvu zbog ne izlaska lovaca na prebrojavanje, pa ja sam licno to trazio od njega jer sam hteo da se lovci malo nauce pameti ali nije mi izadjeno u susret, mozda bi me lovci mrzeli al morali bi da shvate da mora da se postuje dogovor!
Ti mnogo znas lepo da pises o drugim drustvima , a kazi na koji nacin ti dolazis do rezlutata u tvom drustvu, zaveo si tamo strhovladu i naterao ih da rade i to je jedini nacin da se nesto postigne.
Sto se tice disciplinske komisije i tu se ponasas kao da je ona tu da radi samo na tvojim problemima kad god je u pitanju tvoje dupe trazis da komisija radi.
Jesi li trazio od nas clanova dis. kom. da kaznimo ljude koji su protiv tebe podneli prijavu jer si ih vratio iz lova i ponasao se prema njima neprimereno, ja nisam video neku prijavu protiv njih video sam samo prijavu protiv tebe!

Khalil Gibran

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
ПРЕГЛЕДАНО 1.000 ОЧНИХ СОЧИВА
Изабрано ново руководство Ловачког савеза Во...
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,808,368 posete www.srbijalov.com