Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Madjarska kratkodlaka Vižla

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Madjarska kratkodlaka Vižla
Lovac sa NLT-om
 xaxaxaxaxaxa Bravo 2
Samo NLT..... B)

Lala
 Juče kad sam išao na posao, u centru NS, na velikoj raskrsnici, iz kola vidim jednog vižlana kako se vrzma uzduž i popreko, ide od čoveka do čoveka, njuši... Čim sam prošao semafor, stanem i pokušam da pridjem keru, da ga pokupim i odvedem kod veterinara da mu očita čip, da vidim ko je vlasnik. Dok sam dozivao kera, dolazi jedan bolid sa parčetom kanapa i biciklom, i počne i on da doziva kera. Ja ga pitam da li je to njegov pas, a on samo reče 'Nije'. U tom pas pridje, ovaj mu nabaci omču na vrat, sedne na bicikl da ode. Rekoh mu, da idemo kod veterinara na očitavanje čipa, a on me odyeba 'ladno, kaže, sad je ker moj! I ode ...
Siguran sam da je taj koji je maznuo kera, isto lovac. A ker je baš lep bio, vidi se da je uhranjen, negovan, mlad mužjak, možda 1-2 godine. Neko kuka za njim sigurno, a ovaj majmun se eto, ponovio sa kerom.
Dabogda mu pukla udarna igla, u prvom lovu!
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

bela
 ma kundak nek muse slomi ne igla bezobraznik. i dao bog da mu se vrati istom merom kad zavoli nekog kera...!!!!!Pas
vižlan i terier

Boban
 Takvih je sve vise u nasem drustvu ,dok ga vlasnik napipa ceskace se gde ga nikad nije svrbelo.Angry

bela
 ja tu klrivicu delim na dvoje i na gazdu i na onog ko ga nasao.
vižlan i terier

Boban
 Pa dobro gazda manje vise,svima nama se bar jednom u nasem zivotu desilo da dvoriste bude koim slucajem otvoreno i da pas ili stene izadje na ulicu i eto nevolje.

od komtema
 Pozdravljam sve ljubitelje vizli i ostalih pasa pticara,narocito freda,danas sam naprskao mlade pse protiv krpelja hteo sam da ih izvedem na trening ali kisa nedozvoljava pada li ga pada.Ovde u Temerinu imamo strahovit problem sa krpeljima u poslednih mesec dana sam lecio 2 psa od zarazenih krpelja.Ukratko da se predstavim zovem se Komnenovic Aleksandar iz Temerina sam,imam registrovanu odgajivacnicu madjarskih vizli,-odgajivacnica od Komnenovica Temerin-u poslednjih 10 godina bavim se aktivno vizlama,pre toga sam sa mojim ocem drzao bretone a pre njih poentere,ti psi su koristeni samo za potrebe lova,vizle koristim za lov,pernato i zec,turisticke lovove pernato i zec,lovno kinoloske kupove,utakmice B i C kategorije.Nosioci odgajivacnice su moja 3 psa ,Barbara od komtema,Beba od komtema i Bil od komtema.Vizle sam odabrao zato sto smatram da su najbolji psi za lov prepelice i kruzni lov zeca kojih imamo najmanje 5.Volim sve rase pticara i smatrm da nije vazno koje je rase pas nego sta zna da radi i kako.Sad cu pokusati u skladu sa svojim slobodnim vremenom da napunim ovaj deo sajta slikama i informacijama za koje se nadam da ce nekome biti zanimljive.Pozdrav.

od komtema
 Pas kojeg najvise volem zove se Bil od komtema,on je sampion Srbije,od titula poseduje desetak u eksterijeru,desetak plasmana na raznoraznim lovno kinoloskim kupovima,nekoliko utakmica B i C kategorije.

od komtema
 2.

od komtema
 3.

od komtema
 4.

od komtema
 5.

od komtema
 6.

od komtema
 7.

od komtema
 Marka na prepelicu.

od komtema
 Najveci lovno kinoloski kup u vojvodini na prepelicu ,ucestvovalo oko 30 pasa.Bil uzeo 3. mesto.

od komtema
 Utakmica u Bogaticu.Bil bio 2.

od komtema
 Isto.

od komtema
 Lovno kinoloski kup.Prvenstvo Backe .Bil bio 4.

od komtema
 Isto.

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Madjarska oštrodlaka vižla KINOLOGIJA 43 09.07.2014. 15:38
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 11
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,463
Najnoviji član: tijanalovkinja

Poslednje vesti
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,616,226 posete www.srbijalov.com