Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Hrana za pse

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Hrana za pse
Bacelj Djordje
 kolega Tomo!
apoteka Vlajkov
060 04 44474
backa palankaBye
BACELJ DJ

urosVA
 Sta je dobro davati da bi se poboljsao kvalitet dlake kod stenadi,u periodu kada mu se dlaka menja,tj kada mu izlazi tamnija dlaka???????
Harmonika Kolce

Bacelj Djordje
 jaje druze samo ga izmutis zajedno sa ljuskom vidices efekat je ok
BACELJ DJ

strahinja

Bacelj Djordje kaže:

a koliko puta u toku meseca da se psu daje jaje? Pozdrav

DakiNS

strahinja kaže:

Bacelj Djordje kaže:

a koliko puta u toku meseca da se psu daje jaje? Pozdrav
Ja to radim svaki drugi ,treći dan
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

strahinja
 [/quote]Ja to radim svaki drugi ,treći dan[/quote]

Druze cuo sam da ne treba i preterivati sa davanjem jaja kot pticar,jeli to istina ili? Smile

strahinja

strahinja kaže:
Ja to radim svaki drugi ,treći dan[/quote]

Druze cuo sam da i ne treba preterivati sa davanjem jaja kod pticar,jeli to istina ili? Smile[/quote]

DakiNS

strahinja kaže:
Ja to radim svaki drugi ,treći dan[/quote]

Druze cuo sam da ne treba i preterivati sa davanjem jaja kot pticar,jeli to istina ili? Smile[/quote]U hranu u vreme linjanja dodajem u periodu od desetak dana i komadiće svežeg kvasca (jedan paketić ukupno)a jaja recimo 4-5 komada u tom periodu, tako da se linjanje ubrza a nova dlaka je kvalitetna i sjajna, ovisno o boji psa, ukoliko naginje ka crvenoj dodajem nešto veću količinu šargarepe što rendane što kuvane,nekad sam mogao naći kapsule sa karotinom ali sam brzo odustao pošto nisam bio siguran da li tu vrstu karotina pseći organizam može prihvatiti bez posledica

strahinja
 Ok,daki havala Pozdrav

Hunter forever
 Sta mislite o oglasima na internetu gde se prodaju mlevene iznutrice od zivotinja. Ja sam mislio da narucim kada kupim drugog psa ali se plasim koliko je to zdravo. Pozdrav
marka Engleski poenter marka

DakiNS

Hunter forever kaže:
Sta mislite o oglasima na internetu gde se prodaju mlevene iznutrice od zivotinja. Ja sam mislio da narucim kada kupim drugog psa ali se plasim koliko je to zdravo. Pozdrav
Ja koristim mlevenu piletinu i to je pakovanje sveže mleveno 25 kg pa mojaena draga to vredno prepakuje po kg u vrećice i zamrznemo,jedino što psi baš i nisu nešto oduševljeni pa malo menjamo, grkljančićima plućima i džigericom a mladim psima dodajem junetinu i konjetinu. Komentar moje drageena na mrvana je -.ebo sliku svoju pojeo je već celog konja a vidi ga kako je mali.Kod nas u NS na Novom naselju ima prodavnica konjetine koja je po kg oko 300-400 dinara ali čist mišić, s tim što se ne sme preterivati pošto je konjetina izuzetno jaka. Nekada budem u mogućnosti da nabavim konzerve sardine kojim je istekao rok i one su sastavni deo jelovnika. I da ne zaboravim obavezno se raspitaj ali ne kod prodavca šta ulazi u sastav toga mlevenog. Zato što se dešava da se melju kompletno sve kosti a i uginule životinje iz raznih kafilerija a nisi siguran u zdravstvenu ispravnost. Kod nekih mesara ima u prodaji salama za pse koja je oko 150-200 din kg a istovremeno neki parizer pod firmom domaća ili posebna ili sl po ceni od 100-110 din kg šta li ima unutra kada je kg po toj ceni?Ako imaš mogućnost najbolja je nabavka u klanicama

Bacelj Djordje
  strahinja tvoj je pas mlad do treceg meseca mu nesmes davati belance nego samo zumance i ljusku
BACELJ DJ

Hunter forever
 http://www.goglas...ana+za+pse

Evo na primer ovaj drugi oglas cena je veoma pristupacna ali za kvalitet neznam sto se kaze sta li je tu sve samleveno. 

DakiNS

Hunter forever kaže:
http://www.goglas...ana+za+pse

Evo na primer ovaj drugi oglas cena je veoma pristupacna ali za kvalitet neznam sto se kaze sta li je tu sve samleveno.
Iskreno da ti kažem ne znam, meveno meso koje uzimam pre sam dobio od drugara pa dao psima , malo sam brljao prstima tražio kosti ,kljunove, kandže ali nisam našao pa sam se tako odlučio

strahinja

Bacelj Djordje kaže:
strahinja tvoj je pas mlad do treceg meseca mu nesmes davati belance nego samo zumance i ljusku

ok! hvala na savetu...

Hunter forever zar ne mozes naci kod tebe u kraju neku kasapnicu gde prodaju mlevenu piletinu,junetinu ili svinjetinu i da ih pitas sta stavljaju u to,nego da narucujes preko oglasa,sigurno ima u nekoj kasapnici..Ja mom stenetu uzimam mlevenu piletinu i kosta 50din kilogram...

Hunter forever
 Videcu,ali nznm da ovde kod mene u kraju ima klanica...

DakiNS

Hunter forever kaže:
Videcu,ali nznm da ovde kod mene u kraju ima klanica...
Pogledaj po mesarama i oni imaju klanice

Bacelj Djordje
 strahinja smanji tu piletinu nema tu nista dobro za tvoju kujicu ribu joj davaj da vidis kako raste ko iz vode a nece joj stomak biti tako naduven sve naj bolje ti zelim u odgojuBye
BACELJ DJ

strahinja

Bacelj Djordje kaže:
strahinja smanji tu piletinu nema tu nista dobro za tvoju kujicu ribu joj davaj da vidis kako raste ko iz vode a nece joj stomak biti tako naduven sve naj bolje ti zelim u odgojuBye

to joj dajem jednom tokom obroka a dajem joj i granule Royal canin za stenice 700din 1kg i receno mi je samo 30grama na dan... Pozdrav

charuga

alex kaže:
da i jasam mu davao pirinac sa tim sto mu ubacim i neki šargarepu i pola krompira i neko parče džigerice i oliže posudu i ima snage za svaki trening Smile

odlicno..povrce je isto jako bitno..
ja sam jos na granulama ali ih topim i dodajem svaki drugi dan sardinu..na pancevackom buvljaku 45 din..
..............

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 20
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
ПРЕГЛЕДАНО 1.000 ОЧНИХ СОЧИВА
Изабрано ново руководство Ловачког савеза Во...
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,713,621 posete www.srbijalov.com