Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lisica

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lisica
rade iz 27
 I ja takodje lovim lisicu uglavnom sa ceke ali i sa kerovima. Sta im bacete za mamac? Ja najcesce kozu od svinje naparim samo da dlake nema i da pusti malo masti pa se isijece na mala parcad i razbaca i dovede se do ceke na to je luda.moze i riba ustajala ili przena ali koza je prava stvar i provjerena 100 posto. imam slika ali mi ne ide nesto sa postavljanjem. sa kerovima je najlakse ubiti kad se stane na pecinu ona 2-3 kruga i eto je sve zavisi od kera kolko je brz.mada mi tako nije zanimljivo znas sigurno da ce naici.

Lovac sa NLT-om
 Nisma bas razumeo kako lovis sa kerovima????
Samo NLT..... B)

Boban
 Sa kerovima se lovi cekanjem dok kerovi gone divljac,obicno se ceka blizu rupa u potoku i na ivici sume gde prolazi neki put ili je tu proseka.

Lovac sa NLT-om
 aaaaaaaaa tako...dobro..ali cesto puta lija bude u rupi.....
Samo NLT..... B)

rade iz 27
 Neznam sta ti nije jasno sa kerovima kao sto Boban kaze slicno tome?

rade iz 27
 Ako je u rupi premjestis se na drugi teren. Ali ako se porani nije u rupi,mada se i to desava ali rijetko.kod nas je ima toliko da je to nenormalno tako da lisica ne gine na sta god podjes u lov.

canis aureus
 ... naredna noć bez mesečine... (sub 27.)

Nakon gledanja u oblake koji su se navlačili na nebo iznad nas, ipak odlučismo (jedva skupljena trojka) da odemo u lov na štetočine.
Koliko je prethodne noći bilo vidljivo!, sada se jedva naziralo do 30tak metara.
Nervirao sam se što umesto karabina ovoga puta ne ponesoh sačmaru...
Prošlo je sat i po od našeg dolaska. Neprijatan vetar postaje još neprijatniji i ništa se ne može čuti sem šuštanja trske i trnjaka! Ništa ne obećava uspešan odstrel ali nada postoji!Confused
Na tih 30tak metara "vidljivosti" učini mi se kretanje siluete!!-odmah sam zaboravio na prethodnu nervozu!
Pokušavam da je uhvatim u končanicu dok lagano odlazi od mene. Pratim je. Zastaje i okreće se u pravcu mog zvižduka tj ka meni i uperenom Mauseru! Far obasja i okolinu i ...
Tek po zadovoljnom povratku iz lova poče i kiša!Yes
B)Vebanje

-8x57JS, Blaser CDP 12,7g, daljina 40-45m
canis aureus priložio:
a_6.jpg

Lovac Stari
 Bravo majstore Bravo 2.
Dobar pogled.

nenadx
 Sreca po vukove da nisi tamo gde ih ima.Pod hitno da se preimenujes u terminatorBravo 2
Dobar pogodak

Lovac sa NLT-om

rade iz 27 kaže:
Neznam sta ti nije jasno sa kerovima kao sto Boban kaze slicno tome?

kod mene se lisice love jamarenjem...i retko ko ide cekanjem....kod nase malo ima lisica..sakali su ih sve istrebili.......
Samo NLT..... B)

canis aureus
 Drugari B)

-ma kakva sreća po vukove!? Ovi iz "trskara" su mi miljenici!!GrinYes

Nadam se da će biti vremena a i prilike da se i sa tim predatorom pojurim! A do tada canis aureus & vulpes vulpesConfused

(mada kad videh ovu "zver" (sa naslovne) iz okoline Vranja...Hmmm)

Lovac Stari
 Ti pomisli da nije onaj Legendarni Drekavac ;)?
Dobar pogled.

canis aureus
 ...i za legendarnog drekavca legendarni Mauser M98 i legendarni 8x57JS bi bio B)
-ako mi naidje sad zna šta ga čeka!Yes

Lovac Stari
 Za one koji sada jamare!
img185.imageshack.us/img185/4200/lovuzdar57280.jpg
Znajte da su sada ovoliko veliki.

Dobar pogled.

Lovac sa NLT-om
 Pozz Lovce stari..extra je slika....ovo malo lisice???aj kako je malo...ja sam vece vidjao...u maju je dobro da se ide....
Samo NLT..... B)

bela
 lisice su čudo. ali nimalo nisu oprezni u januaru i februaru pirlikom parenja. 
vižlan i terier

Boban
 Pa znas kako je u ljubavnom zanosu,nema skretanje levo desno samo za lijom i mirisom.

bela
 ako da bog večeras će biti nadmudrivanja sa šakalima eventualno sa lisicama. navučeni su na mrcinu. e sad samo da ne stižu jako kasno

vižlan i terier

Lovac sa NLT-om
 Kod vas dozvoljen lov na stetocine????? Shock
Samo NLT..... B)

canis aureus

Lovac sa NLT-om kaže:
Kod vas dozvoljen lov na stetocine????? Shock

A kad bi bio dozvoljen da sada nije??
Što? Zar kod tebe nije?

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 12
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,620,331 posete www.srbijalov.com