Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Driling puške

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Driling puške
dusanandra
 Imao sam priliku da vidim jedan driling u kalibru 16/16/9.3x72R.Imao je utisnute neke oznake iz 2WW i na kundaku i cevima.Lepa puska ali mislim da 9.3x72R retko ko pravi i verovatno je skuplja od 9.3x74R.

Valentina
 Lepe lepe spravice. Svaka ca S.Hunter. B) Sad mi je jasno zasto tvoja supruga hoce "FIK i gotovo". Sa ovim mozes ladno u afriku na slonove!!!lovac

Sniper Hunter
 Valentina nije ono moja puska u cal 45-70 to sam stavio sa neta da bih ilustrovao post a voleo bih jednu takvu marlinku i ja ali bojim seda ce da bude FIKGrin

Valentina
 S.Hunter, pogresno sam rastumacio post, dugujemiveli. Onda bolje vrabac u ruci nego golub na grani. Bas zbog onog FIKNo no no

Nex357
 haha sniper de de znamo mi da si ti to mislio kao REZ,AUS,GOTOVO ali haha ono FIK narocito na nemackom znas kako zvuci sto jes jes , nije ni cudo sto se kolegenica zbunila SmileGrin kolegenice Cvee

Nex357
 Ups kolega Grin ne kolegenica sad vido , pa nista vracaj cvece GrinGrinGrinAngry

Sniper Hunter
 GrinSmekoiveli

Valentina
 Neka neka samo zezajte. Stari Admin je kriv za sve, duguje Rotilj u grand, a moze i kod manceta. Ma ne se ljutim i na neki gulasGrin

LM
 Kada lova ne bi prestavljala odlučujući faktor pri kupovini puške za visoku divljač, moj prvi izbor bi bio Blaser driling, sa kalibrima 9,3x74R, 7x57R i 20/76 ili u trećoj cijevi 222 remington sa Kahles oprikom 1,5x6 - 42, sjeo bi ko budali šamar...

nemeza

LM kaže:
Kada lova ne bi prestavljala odlučujući faktor pri kupovini puške za visoku divljač, moj prvi izbor bi bio Blaser driling, sa kalibrima 9,3x74R, 7x57R i 20/76 ili u trećoj cijevi 222 remington sa Kahles oprikom 1,5x6 - 42, sjeo bi ko budali šamar...

Ne razumem za koju visoku divljač ovakav izbor kalibra.

kelt
 pa kako za koju kolega. od prepelice do slona sve sa jednom puskomZbunjenDragoljupesta je pesnik teo da kazeZbunjen
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

nemeza
 Više mi liči, sa jednom puškom u šumu pa šta izađe, a ti pucaj. puc puc Pozdrav. Bye

LM
 Gledaj na to ovako kolega, to ti je kao da nosiš 3 kipa zajedno u lov, za svaku divljač koja izađe imaš po jedan metak...Kalanjikov

Jank
 Još samo kada bi imalo toliko divljači i da se lovi preko cele godine onda bi ovakva pucaljka bila idealna, zalegneš na nekom uzvišenju i rokaj bato sve što naiđe...kao na mrtvoj straži.....to ipak nije lov.....Frown
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

DakiNS
 Nekada sam imao Suhlov driling sa sve gravurom, baš sam bio napaljen na njega, Rančer kada ga je video umalo počeo balaviti kao Homer Simpson, puška prelepa, 16-16-7x57r.sa Suhlovom montažom. Na prvi pogled perfektno takve stvari samo po katalozima gledaš.Prvi lov gde sam ga nosio bio je lov srna za društvo za zabavu. Melte ne kao pevac sam se kočoperio na početku , a svi onako su gledali u moj driling sa divljenjem , ali da ne dužim posle desetak kilometara pređenih u lovu vraćali smo se natrag, svi zadovoljni i veseli a ja kao pokisla kokoš. Odvalilo mi ruke premoren , rikno načisto . Dva meseca posle toga sam ga poklonio jedom drugaru, da džaba ne skuplja prašinu.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

LM

Jank kaže:
Još samo kada bi imalo toliko divljači i da se lovi preko cele godine onda bi ovakva pucaljka bila idealna, zalegneš na nekom uzvišenju i rokaj bato sve što naiđe...kao na mrtvoj straži.....to ipak nije lov.....Frown

Onda je sve sem kiplaufa ne lovačko oružje, šta bi rekao za poluautomate...

LM

DakiNS kaže:
Nekada sam imao Suhlov driling sa sve gravurom, baš sam bio napaljen na njega, Rančer kada ga je video umalo počeo balaviti kao Homer Simpson, puška prelepa, 16-16-7x57r.sa Suhlovom montažom. Na prvi pogled perfektno takve stvari samo po katalozima gledaš.Prvi lov gde sam ga nosio bio je lov srna za društvo za zabavu. Melte ne kao pevac sam se kočoperio na početku , a svi onako su gledali u moj driling sa divljenjem , ali da ne dužim posle desetak kilometara pređenih u lovu vraćali smo se natrag, svi zadovoljni i veseli a ja kao pokisla kokoš. Odvalilo mi ruke premoren , rikno načisto . Dva meseca posle toga sam ga poklonio jedom drugaru, da džaba ne skuplja prašinu.

Veoma plemenito od tebe, kad nabaviš ovaj Blaserov driling, ja ću biti tvoj najbolji drug B)

DakiNS

LM kaže:

DakiNS kaže:

Veoma plemenito od tebe, kad nabaviš ovaj Blaserov driling, ja ću biti tvoj najbolji drug B)
Šteta što se nismo ranije upoznali pošto sam podelio preko 50 cevi svakojakih

LM

DakiNS kaže:

LM kaže:

DakiNS kaže:

Šteta što se nismo ranije upoznali pošto sam podelio preko 50 cevi svakojakih

Svaka čast na nesebičnosti, rjetko se to danas viđa.B)

DakiNS
 Danas da ,ali to je pre 20 godina bilo. U vreme rata znali momci šta volim pa donosili a meni preselo čišćenje nakon 6 meseci ostavio par komada ostalo ispoklanjao

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,620,470 posete www.srbijalov.com