Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Poluautomat - Rus ili Turčin?

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Poluautomat - Rus ili Turčin?
canis aureus
 Mis'im Lalo brate i sam si znao brate da čemo da se skontamo brate sa našim bratom hamerlesU tebraDim brate
I mis'im brate i meni je baš kul brate i gotiva što nam se hamerlesU tebraDim medžusobno zbližio brate i što je postao tebra brate
Tu smo brate mis'im da se imamo brate kad se več moramo brate i da se ispomažemo kad se več imamo i tako to ...
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

Lala
 MoraČemo da ga isp'štujemo, teBra! Confused
Mis'im, i Pele je bio u 'Kosmosu', a ne na mesecu...
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Lala
 Lalo, otišao si u Van teme, ovo ti je poslednja opomena!!!
Srbijalov Admin Tim
Ups
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

hamerles
 Canis ovaj Armsan tj Turkelja imao je previse zakrivljen pistoljsi rukohvat ka napred i zbog moje goleme pesnice nisam bas uspevao u prvom hvatu da ga dovedem u udobnost ruke i to u xxx pokusaja. Navikao sam na Nemacke kundake ali ne na ovoliko povijene na ka samom stitniku obaraca... Sto je kod MP-153 mnogo bolje odradjeno u sam prvi hvat puske udoban je za rukovanje... Lalo propadoh zbog GaGarinA iveli 3 B)

mirko knezevic
 Ja imam Eskort ali nisam ni primetio neku razliku u rukohvatu odlicno mi lezi lepo se ubacuje u rame... Zavisi dosta od gabarita coveka nekom puska lezi odlicno bez bilo kakvih popravki nekom pak ne....
Srbija do Tokija!

Kolce Tri prsta 2

Podunavac
 Pa turci inače imaju sve jako povijeno na oružju. Kako su im tek sablje povijene, majke im ga turske. Pa i noževi im nekud vuku ujero. Jedino im jatagani relativno ravni.ROFL
Tri prsta 2Kolce

mirko knezevic
 E bre druze ti ode do krivih jatagana i jos mnogo cega sto je kod turaka krivo....ROFL ROFL
Srbija do Tokija!

Kolce Tri prsta 2

hamerles
 I Rusi estetski popravise njihov MP-153 posle 500 000 prodatih primerakaB) Izbacili su i novu Bokericu u kalibru 12/89... Turci su u celosti zaktivljeni ROFL

vuk71
 aleksa lepo od tebe sto si realan pa si napisao i losu stranu iz153 taman smo konstatovali da su rusi citaj iz153 neunistivi a ostali mozda lepi al ovo baca senku na ruske puske... valjda je to izuzetak... ako ima jos nezadovoljin lovaca sa iz153 bilo bi dobro da se jave...

aleksa
 Mozda su to sitnice ali dovoljne su da puska izgubi epitet neunistive i bez mehanicke mane.
Mislim da samo realnim pristupom mozemo na neki nacin uticati i na same proizvodjace pa kad se traznja smanji zbog realnih mana,mozda se zamisle pa poprave neke stvari koji bi definitivno mogle da budu bolje.

mirko knezevic
 Ljudi neka mi ne zameri Nenad franc malo sam gledao njegove slike na faceboku,ima dve jako interesantne, na MP 153 pukla cev kao staklo....Frown Mislim daleko bilo da se to bilo kome desi,moze covek da nastrada,ali je slika jeziva... Nema pravila i svemocnom rusu moze da se desi nesto,ali jos nisam cuo da je nekoj turskoj pusci pukla onako cev...
Srbija do Tokija!

Kolce Tri prsta 2

hamerles

mirko knezevic kaže:
Ljudi neka mi ne zameri Nenad franc malo sam gledao njegove slike na faceboku,ima dve jako interesantne, na MP 153 pukla cev kao staklo....Frown Mislim daleko bilo da se to bilo kome desi,moze covek da nastrada,ali je slika jeziva... Nema pravila i svemocnom rusu moze da se desi nesto,ali jos nisam cuo da je nekoj turskoj pusci pukla onako cev...
Mirko druze mozda je u tom MP-153 upalo nesto u cev pa je pukla pri opaljenju. Ne mora da znaci da je los kvalitet ceviConfused To moze da se desi svakoj pusci... B)

Podunavac
 Tačno tako. Možda greška nije do proizvođača, nego ljudski faktor.
Tri prsta 2Kolce

Jank
 Najverovatnije je strano telo zapalo u cev pre opaljenja, mala nepažnja a velika šteta uz to i veoma opasna....može da dovede do tragičnih posledica.....Znam da pojedinci prosto začepe cevi puške krpicama kojima su čistili cevi kao da im ne "rđaju"...čista glupost a ako se takav predmet ne izvadi iz cevi pre lova eto mogućnosti da dođe do neželjenog događaja....B)
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

hamerles
 Pogotovo kod PA je to teze prekontrolisati dali nesto ima u cevi nego kod dvocevke. Nepaznja i eto ti nevolje.

vuk71
 Hamerles sazem se sa konstatacijom svasta je moglo izazvati pucanje cevi a ne odma los celik isl... i blazer bi puko da je cev puna blata...

Cvele
 Evo jedne dileme. Nije poluautomat, ali je isto pitanje dali Rus ili Turcin, tacnije dali je bolje uzeti IZ27(model nije bitan) ili CZ-USA ovaj koj se prodaje kod nas model, mislim da je na M nesto.... sta mislite? Smile
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

hamerles
 Da sacekamo malo da vidimo dali ce se CZ-USA bar deseti deo pokazati kao robusna ali dobra IZ-27Osmeh

Cvele
 Da sacekamo, ali meni se ona na oko mnoooooooooogoo dopala, s' tim sto joj je po meni mana sto nema ejektore... Confused
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

Sniper Hunter

Cvele kaže:
Da sacekamo, ali meni se ona na oko mnoooooooooogoo dopala, s' tim sto joj je po meni mana sto nema ejektore... Confused

Cvele a sta ce ti ejektori ko da je to najbitnije na pusci u lovu?

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Turski poluautomat Armsan A612 LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 99 05.03.2017. 23:09
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
Sočne lovačke šnicle u marinadi od crnog vina, majčine dušice i origana
IN MEMORIAM
ПРЕГЛЕДАНО 1.000 ОЧНИХ СОЧИВА
Изабрано ново руководство Ловачког савеза Во...
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

Hunter_lovac
· 25.07.2025. 12:56

Modernizujte sajt , privućiće nove članove , a i svakako treba da se modernizuje 👍🏻

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

64,994,780 posete www.srbijalov.com