Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Berza oružja u Lozani CH

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Berza oružja u Lozani CH
Sniper Hunter
 Jos nozica
i41.tinypic.com/6y14jp.jpg
i39.tinypic.com/wj6hxw.jpg
i43.tinypic.com/4gt2yh.jpg
i43.tinypic.com/2l8kktw.jpg
i40.tinypic.com/1o4mm8.jpg
i41.tinypic.com/sy01hz.jpg
klikaj 2x za vece slike

DESPERADOS
 Sniper , bas dobre slike i puno hvala na trudu da nam docaras sajam u Lozani .
----------------------------------------------------
DOBAR POGLED

1MOA = 2.9cm na 100m
1MOA = 5.8cm na 200m
1MOA = 8.7cm na 300m
1MOA = 14.5cm na 500m

srbijalov

7x64 KRALJ ..Tri prsta..308W CAR..Tri prsta

Sniper Hunter

DESPERADOS kaže:
Sniper , bas dobre slike i puno hvala na trudu da nam docaras sajam u Lozani .

Hvala nema na cemu ,za drustvo sa foruma uvek!iveli 3

DakiNS
 i39.tinypic.com/ubgxs.jpg
i39.tinypic.com/2a0tax.jpg
cal 4 i cal 12 (Klikaj 2x za vece slike)[/quote]

Specijalni kalibar za Lalu i Robiju kada sledeći puta budemo lovili u Indjiji,---NEPROMAŠIV ROFL

Sniperu hvala brate ovo im je nedostajaloSmeko
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Lala
 Hehehe Daki, sa ovim kalibrom se ne gadja IZ ramena, nego SA ramena, kao bazuka! Grin
Zaboravio si ti brzo, kako je bilo dok je Lala morao da ti popravlja tvoje 'pogotke'... Sad si se ukočoperio, ali nema veze, doći ćeš i ti na tapet, polako samo! Grin
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

sheytan
 ^ Ovaj kalibar rushi CELO drvo, ne samo tizze! Smeko
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

Lala
 Evo ga i ovaj, trpa, a ne vadi! Grin
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

sheytan
 ^ VASHE ZADOVOLJSTVO JE I MOJE! ROFL

Ups iveli 3
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

DESPERADOS
 Neznam sta se ovo dogadja svi se uhvatili za najvece kalibre kako u sacmaricama tako i u karabinima. Da li je to neka moda sta li ??
Sad vise niko nece da lovi svinje ako nema 9.3 i za svaku divljac po jedan karabin itd... au ala idemo daleko .Sad specijalno srneci kalbar , pa predatorski , pa svinjski a sve otislo u .... .Ili mi to mnogo pisemo zelimo ili nas stvarno uhvatila ludost kalibra...Hmmm
DOBAR POGLED

1MOA = 2.9cm na 100m
1MOA = 5.8cm na 200m
1MOA = 8.7cm na 300m
1MOA = 14.5cm na 500m

srbijalov

Podunavac
 Ovi noževi su povoljni sobzirom da su Pumini. Ako se ne varam.
Podunavac priložio:
6y14jp.jpg

Tri prsta 2Kolce

Sniper Hunter

DESPERADOS kaže:
Neznam sta se ovo dogadja svi se uhvatili za najvece kalibre kako u sacmaricama tako i u karabinima. Da li je to neka moda sta li ??
Sad vise niko nece da lovi svinje ako nema 9.3 i za svaku divljac po jedan karabin itd... au ala idemo daleko .Sad specijalno srneci kalbar , pa predatorski , pa svinjski a sve otislo u .... .Ili mi to mnogo pisemo zelimo ili nas stvarno uhvatila ludost kalibra...Hmmm

Tako bi i bilo najlepse kolega desperados da svako ima mogucnost da kupuje namenski kalibar ,i da se otarasimo univerzalaca i jedne puske od misa do slona ,mogucnost kupovanja municije za olucene cevi ,uz oruzni list,e onda bi bilo bolje i za nas i divljac ,lovac uz adekvatnu pusku ,kalibar i municiju predhodno dobro utreniran na strelistu ,poznaje oruzije ,puca preciznije ,izbegava ranjavanje divljaci losim pogocima ,bolje je za oboje i divljac i lovca.

DESPERADOS
 Ma druze moj bilo bi tako ali nije , evo recimo ti si u CH , ajde reci da li swiceri imaju po 5 karabina i da li se toliko ludiraju kao mi ???
Jeste to najbolje ali nije tako to moze samo neki fabrikant a normalan narod ne.
Ako imas neki kontakt sa ljudima u CH daj neki info da ne bi ja pisao svasta ti si ipak tu.

PoSpavanjez
DOBAR POGLED

1MOA = 2.9cm na 100m
1MOA = 5.8cm na 200m
1MOA = 8.7cm na 300m
1MOA = 14.5cm na 500m

srbijalov

canis aureus
 Sniperu svaka čast za "prikaz" Bravo 2
baš bih vol'o da su i sajmovi kod nas tak'i Stari

DESPERADOSu Ne razumem
o kakvom ludiranju ti pišeš?!?
ko neće da lovi DS ako nema 9,3mm?!?! kad kod nas retko ko i ima cevKu u 9,3mm -'oš reći da niko ondaK i ne lovi DS kod nas ili šta si uopšte hteo reći?!?!
Ne razumem
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

Sniper Hunter

DESPERADOS kaže:
Ma druze moj bilo bi tako ali nije , evo recimo ti si u CH , ajde reci da li swiceri imaju po 5 karabina i da li se toliko ludiraju kao mi ???
Jeste to najbolje ali nije tako to moze samo neki fabrikant a normalan narod ne.
Ako imas neki kontakt sa ljudima u CH daj neki info da ne bi ja pisao svasta ti si ipak tu.

PoSpavanjez

Ne poznajem puno lovaca ,a oni sto love i koje poznajem njih trojicu koji su i ujedno i ribolovci imaju po 3 karabina najmanje ,jer love divokoze ,divlje svinje,srndaca ,jelena ,na teskim planinskim terenima ,na sitnu divljac bar ovde u mom kantonu se slabo ide ,ko ide na zeca ,lisice pretezno i po neki na divlje patke ,imaju i puske sacmare ,u Svajcarskoj se streljastvom bavi veliki broj ljudi ,i mogu ti reci druze da su jedna mozda posle amera naj naoruzanija nacija na svetu,mislim broj cevi po glavi stanovnika ,uzmi u obzir da svako ko je odsluzio vojsku ,ima svoju pusku kod kuce i da imaju u obavezi svake godine da ispale odredjeni broj metaka na strelistu,gadjanje ponavljaju dok ne postignu minimalni rezultat koji je odredjen ,a posle prestanka vojne obaveze ista puska im ako zele ostaje u trajno vlasnistvo,daj boze da kod nas dodje polovina zakona koji su ovde ,o oruziju ,pocetkom godine je bilo glasnje ,referendum glasali smo bas po pitanju oruzija i o poostravanju zakona ,da nemaju vise prava da drze vojno oruzije kuci ,e taj zakon nije prosao narod ga je odbacio,istina je da ne moze svako ni lovom da se bavi ,tu si u pravu ,lov je skup sport,i velika obaveza ,ali ko zeli moze da se bavi,i naravno kome mogucnosti dozvoljavaju,nisu svi lovci bogatasi ali ne love bas svi,pogotovu oni koji nemaju ni lovacki ispit ni dozvolu za oruzije ,krivolovci,nema"lampanja "postavljanja zamki i svakojakih vidova unistavanja divljaci po svaku cenu....toliko i ne zamerite na duzini posta i off topic-uiveli

DESPERADOS
 Druze ti si se domacinski namucio sa fotkama i za ovo je trebalo vremena sve slikati i obici pa onda kuci na pc sve to sloziti pa postaviti.

Svaka ti Cast na trudu .
DOBAR POGLED

1MOA = 2.9cm na 100m
1MOA = 5.8cm na 200m
1MOA = 8.7cm na 300m
1MOA = 14.5cm na 500m

srbijalov

DESPERADOS

Sniper Hunter kaže:
Da nastavim ,od sveg izlozenog oruzija meni se je najvise svidela nova MK puska od Ceske Zbrojovke CZ455 thumbhole koja se izradjuje u 3 razlicita kalibra 17 HMR,22WMR i 22LR stelujuci obarac kundak od laminiranog drvetai teskom cevi zapala mi je za oko odmah
i40.tinypic.com/2cqmfcm.jpg
i42.tinypic.com/2qn49hc.jpg
i44.tinypic.com/2rohkjk.jpg
i39.tinypic.com/2wrhzio.jpg
i43.tinypic.com/2dhcyyq.jpg

Druze imas li info posto je ova lepotica u CH ?

*
DOBAR POGLED

1MOA = 2.9cm na 100m
1MOA = 5.8cm na 200m
1MOA = 8.7cm na 300m
1MOA = 14.5cm na 500m

srbijalov

Sniper Hunter
 Mislim da je negde malo preko 700chf ako se dobro sećam 

aleksa

Sniper Hunter kaže:

DakiNS kaže:
Au Sniperu ona beretica po meni jedan od najbojih MK pištolja na svetu, pa koliko onda košta samo ta duga cevka kada je ceo pištolj 200 švajcaraca

i ja sam se iznenadio kada sam video cene beretice a za devetku klikaj na slike po 2x ima cene nakacene i lepo se vide kada se uvelica ,ima i skupih a ima i povoljnih cena ,pogotovo je bilo raznih pusaka lovackih i polozara i bokerica po vrlo povoljnim cenama ,bilo ih je na gomile
i42.tinypic.com/2zfleec.jpg
jedva sam ispregledao pola ove gomile ispred ,naslagao ih je prodavac na gomilu suhl-ove merkelke ,berette, franchi,browning....ma nema sta nema

Sniper,bas si losu i ruznu pusku odabrao za slikanje!Frown
Sala,naravno!Zanima me,ako se secas,koji je kalibar u pitanju i koja je cena bila?

Sniper Hunter
 aleksa kalibar je 12 a cene se ne sećam ,bilo ih je puno na gomili,ko će sve da popamtiConfused

slavaplana
 Zabole me glava iod niskih cena i od hvaliteta!!!!

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Porez na oružje ORUŽJE - SVAŠTARA 233 17.01.2025. 08:58
LOVAČKO ORUŽJE - PRODAJA PRODAJEM 54 06.09.2023. 06:07
Održavanje lovačkog oružja ORUŽJE - SVAŠTARA 402 22.02.2023. 21:48
Antikviteti lovačko oružje ORUŽJE - SVAŠTARA 73 01.02.2021. 10:32
LOVAČKO ORUŽJE - KUPOVINA KUPUJEM 34 26.08.2020. 10:35
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,463
Najnoviji član: tijanalovkinja

Poslednje vesti
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,615,859 posete www.srbijalov.com