Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Naočare sa kamerom

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Naočare sa kamerom
nidzamotocross
 Evo moje kamere i mog snimka. Gledati u Full HD.

https://www.youtu...kt44pn3-us
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

AcaNik
 Боље од наочара Smile Мало су спустили цену од летос.
https://www.lily....

DakiNS
 Nastao je veliki problem oko dronova, posle one utakmice sa albanijom. Sada ministarstvo saobraćaja izdaje dozvole za korištenje dronova , inače se krši zakon.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

dzudzubajac
 heksa i oktokopterima (a ne dronovima) baterija traje kratko, možda 20-30 minuta, plus mora neko da ide iza i da snima, tako da je to loša ideja za lov...
Mudrost dolazi iz iskustva. Iskustvo je najčešće nedostatak mudrosti.

AcaNik
 Нека дође да ми у атару тражи дозволу за ово ако га набавим ;)
Овоме батерија дуже траје изгледа.

dzudzubajac
 Dok sam išao sa lovcima bez puške, bilo mi je zabavno da slikam, pa sam često nosio fotoaparat, ili bar mobilnim se trudio da zabeležim neki trenutak.

Brzo sam skontao da je snimanje lova vrlo specifična situacija, treba ti širokougaono snimanje da uhvatiš lepo sliku, naročito ako nosiš kameru fiksiranu na pušci ili na glavi. A onda se ne vide lepo stvari na daljini, pošto ne možeš brzo da zumiraš...

Čak smo kum i ja montirali jedan stari digitalni fotoaparat (5mpiksela) na pušku, napravili smo mu nosač za pikatini šinu, izvukli smo iz fotoaparata rj-45 konektor (za mrežnu karticu) i planirali da napravimo nešto slično prekidaču za lampu, ali da imaš par tastera, za paljenje/gašenje, snimanje i slikanje. Odradili smo par snimaka/snimanja i odustali...

andrijaijelena

Lala kaže:

Ne može da snima gadjanje kroz optiku, jer je objektiv kamere postavljen na sredini naočara.
Evo novi link, ovde se vidi sve:

http://www.limanmobile.com/shop/index...goryID=143

Evo slike naočara:

Ima li neko ove naocare? Kakvi su snimci? Gledao sam na netu snimak iz grada po danu, nije los. Samo me zanima kakav je u sumi?
EYE OF THE TIGER

AcaNik
 Доста ти је јевтиније преко алиекспреса да купиш.
Ово ти је снимак са те камере:
https://www.youtu...8YzMMBS7As

Tomash

AcaNik kaže:

Доста ти је јевтиније преко алиекспреса да купиш.
Ово ти је снимак са те камере:
https://www.youtu...8YzMMBS7As

Ili si ti Aco kera pregojio, ili ova kamera siri u struku.... Sme�ko

AcaNik
 То је стари неки снимак ван ловне сезоне па се мало мали опустио. Мислим да је било после неког такмичења у кувању.
Ерос док обиђе све столиће где се спрема храна наједе се да не може да дише када Гавра заврши кување Smile

andrijaijelena
 Super, hvala na snimku. To me je i zanimalo. Nije los snimak, a posto lovim sa gonicima, bice jos bolji jer se stoji na tacki. Pozdrav.Smile
EYE OF THE TIGER

dzudzubajac
 Od tih action camera, topla preporuka za SJCAM

To je kineska kopija GoPro, ali ima prilično dobar kvalitet snimka. Cena za model 5000 je oko 100 eur i zaista vredi te pare... Ima dosta opreme, može da se montira na bajs, auto, šlem, pušku, može da ide pod vodu.
Može i kod nas da se nađe na kupujemprodajem, ima nekoliko ljudi koji ih "uvoze".

andrijaijelena
 Porucene, val,alo bi da napravimo neki deo na forumu za objavljivanje snimaka iz lova, ako neko ima.
EYE OF THE TIGER

AcaNik
 Молим и други пут. Ту смо да се помажемо.

Cvele
 Tako je dzudzu.... ja imam SJ4000 i super je, prosle godine sam je platio 63e bila je snizena od 100 na 63, e sad' ta 5000 je verujem jos bolja od moje...A ovi sto "uvoze" deru, tako da se ne isplati uzimati preko njih Smile
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Fotoaparatom i Kamerom kroz prirodu i lovište PRIRODA I EKOLOGIJA 1260 04.07.2017. 20:26
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 17
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
ПРЕГЛЕДАНО 1.000 ОЧНИХ СОЧИВА
Изабрано ново руководство Ловачког савеза Во...
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П�...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,724,827 posete www.srbijalov.com