Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Prihvatilišta za fazane-volijere

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Prihvatilišta za fazane-volijere
Sniper Hunter
 Ja bih ih obesio za jaja pa da vise dok ne crknu stoka pokvarena Palicapuc puc

zoranp
 Šta reći nego bolest uma i pomraćenje svesti tog koji je to učinio...strašno Frown ..Ali sad je gotovo Limune nemoj se obeshrabriti i samo napred, a ako treba svi na proleće jedan vikend dolazimo na kolegijalnu radnu akciju da popravimo sve za inat dušmanima, a nama na radost B)
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

huntinggirl1
 užas,
pozovite odmah policiju,

bela
 Šta reći vandalizam .limune ako neko organizuje popravku istog skoro zovite dolazim sa nekim alatom i dobrom voljom za rad .
vižlan i terier

Limun
 Hvala kolege na ponudjenoj pomoći, nateraćemo mi te lelemude i vandale da sami sa sve svojim roditeljima, koji ih nisu vaspitali na vreme, poprave sve to!
Pozdrav od Čarapana!Jaooo "ja s'tem nem ništa"
LimunLimunLimunLimunLimun

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

Jank
 E u ovoj jadnoj zemlji Srbiji se sve može pa čak i ovo....Limune druže vi sigurno znate ko su ovi kreteni...ali siguran sam sem velikog besa koji svi trenutno osećamo ništa više ne možete ostvariti....Neka vam je sam Bog na pomoći....u ovoj zemlji je sve stalo.....samo deca rastu.....Cry
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Lala
 Vandalizam na delu!

Ne znam šta da kažem, ovo je uradjeno iz čiste obesti i kaprica, iz bahatosti i bezobrazluka. Na delu je logika 'nema veze što ja nemam koristi, važno je da drugi imaju štete!'. 
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Browningbar
 Drage kolege, ja sam sekretar sekcije ciji je clan kolega Limun i kolega Mirko Knezevic i posto sam uvek u toku saznao sam ko je napravio ovaj haos, necete verovati da su to sve klinci 7. i 8. O.S.AngryBesanVrlo tuan

Obneznanili se jednog dana od alkohola i ko zna cega jos i napravili su to sto su napravili!Besan

Limune, brate, dobices informaciju o imenima pocinioca kada se vidimo!Ogovaranje

Sve to treba ClAQue pa tek onda po zakonu Pravilo!
ClAQueudaranjeOpameti seudaranjeClAQueudaranjeOpameti se

Kolege, hvala vam na ponudjenoj pomoci i podrsci!Podrka
Pravo u centar!
srbijalov

Lala
 Deca mladja od 14 god. ne mogu da odgovaraju krvično ili prekršajno, a za štetu nanetu vama, bez obzira na uzrast dece, odgovaraju roditelji, i dužni su da vam nadoknade. A usput može da se govori o zapuštanju brige o deci od strane roditelja, pa i socijalni radnik treba da ima posla.
Veoma je bitno da policiji bude prijavljeno, i da se napravi zapisnik sa uvidjaja.

charuga
 znao sam..jedan savet,ne mozete puno da uradite zvanicnim putem[tako je za.eban zakon,stiti lopove,kriminalce,boze moj ugrozeni su,ljudska prava]...nego pretite njihovim roditeljima,ne postojecim zakonom.
i obavezno navedite stetu vecu od stvarne,daj boze da izvucete pola.
..............

charuga
 browningbar,radila je tu malo i trava,lepak i ko zna sta sve jos..
znas sta su mi jednom rekli inspektori iz policije,poznanici?
znaju da sam lovac,naoruzan a pri tom imam dve radnje-trafike..kada dodje narkoman na salter,po dozu,obicno oko 2000din,on ima noz ti recimo pistolj,mislis da ce stati,odustati?nece,on ide na pistolj,njemu treba doza.totalno pomracen um,bez kontrole..pa ti vidi sta ces.
..............

mirko knezevic
 Browing kazi meni koji su ti mentalaci sto ga tata ovako lepo vaspitao,da mu ja odem kuci....Palica tacno je da deca rastu,ali debilna deca,i mi smo svi nekad bili deca pa nam ovo nije padalo napamet... Stoku treba slati u logore...udaranje

Limun
 Pošto smo već došli do saznanja ko su mali vandali,a znajući ko su im roditelji, teško da će mo bilo šta da uradimo po pitanju bilo kakve nadohnade. Ne preostaje nam ništa drugo nego da zasučemo rukave i pokušamo da popravimo koliko bilo ono što je oštećeno. 

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

AcaNik
 dobri su bili oni radni logori u bugarskoj nekada. trebalo bi to i kod nas da se uvede pa ne bi onda unistavali nesto sto je neko napravio.
najbolje je pokupiti njih okove oko nogu pa neka prave sto su unistili. ne bi im vise palo na pamet to da rade.
Не знам да ли ће на Марсу бити нешто за лов када оду горе, али знам да ће се и ту ловити са Бретоном.

Jank

Limun kaže:
Pošto smo već došli do saznanja ko su mali vandali,a znajući ko su im roditelji, teško da će mo bilo šta da uradimo po pitanju bilo kakve nadohnade. Ne preostaje nam ništa drugo nego da zasučemo rukave i pokušamo da popravimo koliko bilo ono što je oštećeno.

Pa šta Limune da popravite kada su sve upropastili j#*em im mater, tu bi roditelje trebalo obesiti za primer drugima....a da ćete nešto uspeti da naplatite to čisto sumnjam.....$aAa
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Lala
 Momci, pazite šta pišete, nemojte me terati da svaki drugi upis korigujem. I ja sam besan, kad vidim ovako nešto, ali ne dolazi u obzir da se bilo kome preti, ni toj deci, ni roditeljima, kakvo vešanje, kakvo prebijanje, kakvo gadjanje ljudi karabinom, koji vam je djavo? Pa jel treba da neko od vas nadrlja, zbog pretnji? Da vam sutra oduzimaju oružje, alooooo lovci?!?
Preduzmite šta treba, prijavite policiji, imate službe koje su zadužene da rade sa takvom bandom. Nikakvo nasilje i pretnje!

Limun
 Prijava MUP-u je u svakom slučaju podneta, makar kao opomenu roditeljima da malo više povedu računa ovim vandalima, a što se tiče neke nadohnade štete mrka kapa! Taman su nam stigle leksan table da ogradimo letnjikovac, da smo ih ugradili i njih bi uništili i polupali!

Khalil Gibran

Limun
 I ja bih zamolio kolege da obrate pažnju ipak se radi o maloletnicima, hvala na podršsci i saosećanju! Niko nije besniji od mene pa se ipak suzdržavam. Opomenuo bih moje zemljake Mirka i Browningbara da slučajno ne iznose imena počinioca jer su maloletni, a treba i sve dokazati da ne budemo u situaciji da mi budemo je@na strana!

Khalil Gibran

Lala
 Obratite se i socijalnom radniku u vašoj opštini, dopisom i lično, i navedite šta je uradjeno i kolika je šteta, onda će i socijalni radnik da obavi razgovor sa roditeljima. To je potrebno uraditi, svakako. 

huntinggirl1
 Bože Sveti,
u moje vreme ovako nešto nije bilo,

obavestite , kako Lala kaže socijalni rad i pozovite ih na lice mesta zajedno sa policijom, a i roditelje takođe,

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 12
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,684,287 posete www.srbijalov.com