Moje omiljeno jelo
|
kelt |
Objavljen 25.02.2011. 19:02
|

Lovčina

Upisa: 1618
Pristupio: 12.01.2011. 09:05
|
idi bre u persun kolega podje mi voda na usta. to mora da nije nista valjalo
|
|
|
|
Lovac Stari |
Objavljen 26.02.2011. 08:56
|

Lovčina

Upisa: 1325
Pristupio: 24.06.2009. 16:47
|
A jos kada posle padne pun tanjir Palacinki sa kremom i dzemom .
Dobar pogled.
|
|
|
|
slavko75 |
Objavljen 26.02.2011. 13:43
|

Lovčina

Upisa: 1039
Pristupio: 26.01.2010. 09:37
|

Uploaded with ImageShack.us
NJAM NJAM
UZIVAM U LOVU 
|
|
|
|
misa 71 |
Objavljen 26.02.2011. 14:20
|

Veteran

Upisa: 649
Pristupio: 02.02.2011. 09:47
|
Od svih salata najvise volim mladu jagnjetinu
Slavko upropasti taj razanj od rosfraja. 
I najsporiji sa ciljem su brži od najbržih bez cilja. 
|
|
|
|
slavko75 |
Objavljen 26.02.2011. 14:29
|

Lovčina

Upisa: 1039
Pristupio: 26.01.2010. 09:37
|
AXAXAXAX U STO JE BILO UKUSNO
UZIVAM U LOVU 
|
|
|
|
duledunav |
Objavljen 05.03.2011. 00:07
|

Pripravnik

Upisa: 6
Pristupio: 19.02.2011. 10:32
|
Drugari prijatno...!
Čitajući vaše komentare,čoveku prosto pođe voda na usta i zato reših i ja da se umešam u ovaj "kazan"...
Ako neko želi mogu da ga počastim jednim receptom lovačkih
pljeskavica koje ja pravim već godinama.
|
|
|
|
Browningbar |
Objavljen 05.03.2011. 01:26
|

Veteran

Upisa: 620
Pristupio: 23.10.2010. 02:02
|
Naravno Duledunav, svaki dobar recept je dobrodosao!  
Pravo u centar!

|
|
|
|
duledunav |
Objavljen 05.03.2011. 19:01
|

Pripravnik

Upisa: 6
Pristupio: 19.02.2011. 10:32
|
Pljeskavice od divljači
500 gr mleveno svinjsko meso +700 gr razne sitne divljači koju
ste prethodno samleli
3 glavice crnog luka(samleti)
1 glavica belog luka(samleti)
3 jaja
zacin C 5 kasicica (punih)
aleva slatka paprika 2 kasicice + 1 kasicica ljute aleve
3 supene kasike ulja
pola kesice praska za pecivo
1 kafena kasicica bibera
3 do 5 supenih kasika prezli
Masu dobro izmesati i staviti u frizider da odstoji od 3 do 5 sati.
Nakon toga oblikovati pljeskavice (velicine po svom izboru) i
prziti.
Ukoliko vam nesto nije jasno , slobodno me
kontaktirajte. Javite mi da li vam se dopada...
Prijatno vam bilo.... !
|
|
|
|
misa 71 |
Objavljen 05.03.2011. 19:17
|

Veteran

Upisa: 649
Pristupio: 02.02.2011. 09:47
|
Dule probacemo i tvor recept B) a naravno posle
I najsporiji sa ciljem su brži od najbržih bez cilja. 
|
|
|
|
Bata79 |
Objavljen 05.03.2011. 20:17
|

Član

Upisa: 173
Pristupio: 29.12.2010. 17:54
|
Dule kako se meni cini ovo obecava, s obzirom sta sve ide u pljeskavice. Vredi da se proba! |
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 07.03.2011. 07:38
|

Admin

Upisa: 10248
Pristupio: 31.08.2010. 09:25
|
Svi pišete samo o mesu . Ja jako volim kolače, a najbolji kolači su kolači sa tavana.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
|
|
|
|
misa 71 |
Objavljen 07.03.2011. 20:05
|

Veteran

Upisa: 649
Pristupio: 02.02.2011. 09:47
|
evo malo i zapadne kuhinje
I najsporiji sa ciljem su brži od najbržih bez cilja. 
|
|
|
|
misa 71 |
Objavljen 07.03.2011. 20:06
|

Veteran

Upisa: 649
Pristupio: 02.02.2011. 09:47
|
a naravno da se nebi zagrcnuli
I najsporiji sa ciljem su brži od najbržih bez cilja. 
|
|
|
|
milek |
Objavljen 08.03.2011. 22:18
|

Član

Upisa: 61
Pristupio: 13.01.2011. 20:59
|
evo i jedne sa druzenja
Nije lako znati treba to i umeti....

|
|
|
|
milek |
Objavljen 08.03.2011. 22:21
|

Član

Upisa: 61
Pristupio: 13.01.2011. 20:59
|
milek kaže:
evo i jedne sa druzenja
a inace precednik nam je u vecini slucajeva glavni i odgovorni kuvar...
jagnjetina pecena u peci.pekarski krompir(pecen ispod pecenja) salata sa (ljustenim paradaizom)
i
Nije lako znati treba to i umeti....

|
|
|
|
Jank |
Objavljen 08.03.2011. 22:29
|

Lovčina

Upisa: 2650
Pristupio: 17.05.2009. 23:12
|
Na ovim stranama se izgleda dobro krkanluči...ha ha ha..
Lov je stil mog života...  ] 
|
|
|
|
fotolovac |
Objavljen 08.03.2011. 23:10
|

Stari član

Upisa: 227
Pristupio: 11.12.2010. 14:20
|
Prošlo 11 a meni se želudac aktivirao od ove teme, nije humano misliti o vrućoj jagnjetini pred spavanje!!! 
mmmmmmmmm jagnjetinaaaaaaa

|
|
|
|
misa 71 |
Objavljen 09.03.2011. 17:44
|

Veteran

Upisa: 649
Pristupio: 02.02.2011. 09:47
|
UH , UH , UH , UH , UH , UH , UH ,
I najsporiji sa ciljem su brži od najbržih bez cilja. 
|
|
|
|
Jank |
Objavljen 09.03.2011. 18:11
|

Lovčina

Upisa: 2650
Pristupio: 17.05.2009. 23:12
|
E pa vreme je za pihtije, jelo koje se pravi od svinjskih odpadaka a koje svi vole....Mene odavno zovu velikim majstorom za pihtije pa evo recepta bolje reći kako ja to radim...
U lonac od minimalno 8 litara složim redom ili preko reda.
3 suve svinjske nogice
3 sirove svinjske nogice
1 sirovu svinjsku kolenicu
1 suvu svinjsku kolenicu
1 juneći rep ili 1 juneći papak
1 glavica belog luka
Sve ove svinjarije predhodno lepo operem i očistim od dlaka...Kada je sve to poređano u lonac nalije se hladnom vodom i ostavi da se krčka celu noć na jeftinoj struji na 0,5. Za to vreme ja obiđem komšiluk ,namirim sve komšinice i obožavateljke a ujutro kada se sve raskuvalo odvoji se meso i kada se prohladi očisti se od kostiju...Voda u kojoj se kuvalo meso se posoli po ukusu. Za ovu količinu dovoljna je očistiti jednu glavicu belog luka koja se dobro izsitni. Očišćeno meso se usitni i prespe u tepsiju, preko mesa se prospe usitnjeni beli luk i preko mesa se razlije voda u kojoj se kuvalo meso. Potrebno je da ovako razlivene pihtije budu u hladnom dok se ne stegnu...
i na kraju mala kuvarska tajna ako nemate odgovarajuću tepsiju ili činiju, pihtije se najbolje razliju u lavoru ili kadi...tada su naaaaj ukusnije.....ha ha ha....
Lov je stil mog života...  ] 
|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 09.03.2011. 18:24
|

Admin

Upisa: 4851
Pristupio: 08.11.2010. 22:10
|
fotolovac kaže:

E ovo je roba!!!!
 
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
    
http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
|
|