Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Logo, SRBIJALOV

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Logo, SRBIJALOV
Lala
 Jank, upravo razmatramo Admin, INTER i ja, ovo oko logoa Srbijalov. Mišljenja su podeljena, upravo smo se potukli oko toga! Smile
Javićemo ti ko je pobedio u tuči Grin
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Lala

Jastreb kaže:
E da, ne setih se ranije da postavim i crno-bele varijante, koje su bitne kod slanja faxova, kopiranja i slicno...

i41.photobucket.com/albums/e270/Jastrebyu/LOGO12BW.jpg

Hajde malo razvij ovu ideju, sa crno-belim motivom, to nam se čini najboljom varijantom. I da bude na latinici.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Jank
 Lalo, evo mene sa Božićnog slavlja vidim da ste se potepali oko logoa ali ko bude najjači neka pobedi.....A zajedno smo još jači ....a kad završimo sa Logom onda pravimo "KARTU LOVIŠTA" onako profesionalno lepo da se ne zagubimo u lovištu....ha ha ha .....možda će posle biti i ovo....iveli
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Jank
 Možda može i ovako u levom uglu Logo a ispod baner:

img843.imageshack.us/img843/6846/srbijalov11.jpg

Šteta što ne mogu da ovu sliku razvučem preko celog ekrana da se lepo vidi a da je lepo....lepo je.....svaki ciga svoga konja hvali...ha ha ha...:uF

Sniper Hunter
 B)

Lovac iz Vrbova

Jank kaže:
Možda može i ovako u levom uglu Logo a ispod baner:

img843.imageshack.us/img843/6846/srbijalov11.jpg

Šteta što ne mogu da ovu sliku razvučem preko celog ekrana da se lepo vidi a da je lepo....lepo je.....svaki ciga svoga konja hvali...ha ha ha...:uF

Lepo je,nema šta da se kaže...a lepo je i ovo što je kolega Jastreb odradio.B)Predlažem administratoruAdmin Power(ako to može da se odradi) da stavi ova dva predloga u anketu,kako bi naši članovi mogli da glasaju i da odaberemo konačno naš zaštitni znak.Ja vam predložih,a vi odlučite...;)
Dobar pogled

Jank
 Šta bi sa Logom na vama je teeeeeška odluka....ma napravićemo mi i lepše samo da dobijemo ideju...Besan

Jank
 Da obnovimo ovu temu pošto vidim da su se opet izgubili u Starom Selu tražeći put, a opet se nismo prepoznali.....B)

i41.tinypic.com/2n8re2r.jpg.......klikni na sliku za uvećanje

Ovo sam pravio kao reklamu za auto za prošlogodišnju hajku u Starom Selu ali se od nje odustalo pošto nije bilo vremena da se odštampa.....Bye

DakiNS
 Moj predlog je da liči na one našivke kao štit da se može nositi oko vrata ili našiveno na rukav ili kapu, šešir. veličina otprilike 7x10 icm ili tako nekako
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Jank
 Prošle godine je u Starom Selu bio tip koji je prodavao lovačku opremu i obeležavajuće fluorescentne trake, on bi mogao da nam na takvim trakama izveze ovakav znak pa ko voli neka ga nosi oko ruke, može traka da se nabaci oko šešira ili kape, ja sam je lično nosio oko vrata a pokazaću i sliku samo da je nađem....Bye

DakiNS
 Šteta što nije bio i ove godine , baš sam izgubio onu traku sa šešira pa bi mi baš dobro došla

Jank

DakiNS kaže:
Moj predlog je da liči na one našivke kao štit da se može nositi oko vrata ili našiveno na rukav ili kapu, šešir. veličina otprilike 7x10 icm ili tako nekako

Ma ova slika može da se uveličava ili smanjuje na koju hoćeš dimenziju...pa kako ti volja može da se izveze u zelenoj ili crnoj ili u kojoj god hoćeš boji....B)

Jank
 Evo ponovo dimenzija ove slike je 9 X 3 cm što se može izgravirati gao bedž za bluzu ili da se nakači na kapu...

i39.tinypic.com/mru44h.jpg

Boja slova može da se bira itd...Tri prsta 2

I Jevtic
 svaka vam cast kolege podrzavam ovaj predlog da i mi ne budemo repa bez korena da i mi imamo neki logo pozdrav
najbolja je ona puska koja se non stop kvari

alex
 Svaka cast Jank a ispod napisete ime t.j nick da se lakse raspoznajemo Grin Grin: D
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

bela
 [quote]Jank kaže:
Evo ponovo dimenzija ove slike je 9 X 3 cm što se može izgravirati gao bedž za bluzu ili da se nakači na kapu...

i39.tinypic.com/mru44h.jpg

Boja slova može da se bira itd...Tri prsta 2[/quot

kad bi mogla fluorescentno žuta ili žuto-zelena još bolja. ili čak i dodati narandžaste između isto fluorescentne bilo bi fantastičnoB)
vižlan i terier

DakiNS
 Lepo i jednostavno. Moj sin ima neke drugare koji se bave štampom.Kažem zbog traka recimo za rukav ili šešir a još onoga drugara koji pravi našivke nisam uspeo kontaktirati.Kada se odlučimo za logo može i dva oblika videćemo koja je cena prati koliku seriju izrade pa ćemo da se sabiremo

klaja
 Sto vise da bude upecatljivija ujedno da sluzi i nekoj vrsti bezbednosti u lovu. A pokusati negde ubaciti i ime tj.nick lovca kao sto je ALEX predlozio.
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

DakiNS
 Ne znam to sa nickom nekako mi ne ide jer bi se svaka posebno pravila, a ionako ćemo nadam se rukovati se i pozdraviti kako dolikuje pa i predstaviti. Pošto smo omiljeni kod nekih struktura mislim da je mnoogo bolje bez nickaika

Jank

klaja kaže:
Sto vise da bude upecatljivija ujedno da sluzi i nekoj vrsti bezbednosti u lovu. A pokusati negde ubaciti i ime tj.nick lovca kao sto je ALEX predlozio.

Klajo pravim ja i to nego malo da zagrejemo atmosveru dobićete svako svoj bedž naravno ko bude hteo....Bravo 2

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Ekipe Srbijalov u sportskom streljaštvu LOVNO STRELJAŠTVO 95 17.03.2013. 23:29
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 12
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
ПРЕГЛЕДАНО 1.000 ОЧНИХ СОЧИВА
Изабрано ново руководство Ловачког савеза Во...
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,780,510 posete www.srbijalov.com