Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: INFORMACIJE O RADU LSS!

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
INFORMACIJE O RADU LSS!
Pepa 75
 Pardon

Sremac75
 Cveeiveli 3
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Lala
 Paninm, u skupštinskom materijalu piše lepo 'POZIV.......Srbijalov', nikakav odgovor, ništa, piše kako piše.
Što se prepiske tiče, o tom potom.
Eto, ponavlja se priča kao sa Swarowskim, čim krenu nezgodna pitana, bežanija! Sad i Komndant Mark ode putevima slavnog Swarowskog.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

paninm
 cekaj malo- zar ne vidis da u tabeli lepo pise, da je posilalac Ceranis a da je primalac Odgovorni urednik Srbijalov, pogledaj gore tabelu.

Piše: POZIV! a ne ODGOVOR!
Lala

slavaplana
 Nek je nama Komadant ziv i zdrav pa idemo dalje!!!

Swarovski vrati se sve ti je oprosteno!!!!!!!!!!!!!!!

peda
 Ja smatram da sve treba raditi javno, da ne izgleda da se radi tajno

paninm
 izgleda da negledamo istu stvar na sajtu LSS,lalo ?

Lala
 Ja gledam stranu 12 skupštinskog materijala, tačku 30., a ti?

slavaplana
 Sramota!!!Daj pare a za stetu ko te pita i sta dobija LOVAC za osiguranje i kako ce ga i koliko naplatiti!!!!!!!!!!!
Ovo nije normalno da se skoro dva upravna odbora od 7 samo prica o parama koje idu direktno savezu i da se lovci i udruzenja a ni divljac ne pomene na 7 upravnih odbora ili ja to nisam video! Rad udruzenja se nepominje!!!

Samo pare lovne karte i dnevnice i vozila!??????

LU Aleksandrovo
 Au ljudi koliko ae mo grejni mre?a tek sad imati na krkaei kad prorade svi regionalni savezi, treba na sledeaoj sednici dati predlog da se u stalni radni odnos uzme i majstor za centralno grejanje, normalno uz pripadajuae komisije.

LU Aleksandrovo
 Pa Slavo svako re?ava svoj problem, i to po prioritetu tako i oni.

paninm

Lala kaže:
Ja gledam stranu 12 skupštinskog materijala, tačku 30., a ti?

skupstinski materijal-za 27,02,2011
strana 12
tabelarni prikaz
Stavka 30-
Naziv dokumenta-poziv elektronskom izdanju javnog glasila Srbijalov
Datum-16,01,2011
Posiljalac-A,Ceranic
Primalac-Glavni i odgovorni urednik Srbijalov

isto to, jeste poziv Srbijalovu, samo ti mozda bolje znas u vezi cega je poziv,a lepo se vidi ko je poslao taj poziv.

KomadantMark

Lala kaže:
Paninm, u skupštinskom materijalu piše lepo 'POZIV.......Srbijalov', nikakav odgovor, ništa, piše kako piše.
Što se prepiske tiče, o tom potom.
Eto, ponavlja se priča kao sa Swarowskim, čim krenu nezgodna pitana, bežanija! Sad i Komndant Mark ode putevima slavnog Swarowskog.

Nema potrebe za bezanjem, samo necu da ucestvujem i objasnjavam nesto sto ne mogu da objasnim, tj. sto nece da se shvati onako kako jeste... a i ne bih da se upustam u raspravu, neka svako misli sam svojom glavom...

Jos malo, kako je krenulo, bice ovo forum par pojedinaca kojima niko nece smeti nista da kaze...

Sremac75
 Sada je vreme da se prekine rasprava o nebitnim stvarima!
Idemo dalje!
Admin Power
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Lala
 Znam o čemu se radi, obavešten sam. Muka mi je kad naletim na ovakve stvari. Nema svrhe isterivati nešto, doći će do momenta, kada mora da radi Admin Power, a to ne volim da koristim. Prekidam dalju priču, rekao sam šta sam imao.

LU Aleksandrovo

paninm ka?e:

Lala ka?e:
Ja gledam stranu 12 skup?tinskog materijala, taeku 30., a ti?

skupstinski materijal-za 27,02,2011
strana 12
tabelarni prikaz
Stavka 30-
Naziv dokumenta-poziv elektronskom izdanju javnog glasila Srbijalov
Datum-16,01,2011
Posiljalac-A,Ceranic
Primalac-Glavni i odgovorni urednik Srbijalov

isto to, jeste poziv Srbijalovu, samo ti mozda bolje znas u vezi cega je poziv,a lepo se vidi ko je poslao taj poziv.

Neko oae mo?da da nas koristi ko triling.

charuga
 sta je sad?!?
pa taman se zakuvalo..hocemo jos!
osoba A ti si a.ceranic?
reci lalo da i mi znamo..
..............

Lala
 Šta bi ti još, Charuga? Grin Malo li je i ovo, za jedno veče? 

Sremac75
 Vi ste i temudjina zayebali!
PraviloPraviloPravilo
Palica

paninm
 dobro receno,necemo da mlatimo praznu slamu, ima tu jako puno stvari napisano na tim skupstinama,koje treba pazljivo procitati, mada moram reci da sam ja to dosta brzo procitao, i imam neki utisak da ti sastanci,imaju malo tacaka dnevnog reda,i da to vrlo kratko traje,svega 5-6 strana (a mozda ima i trece poluvreme,neobavezni deo sa vecerom i picem?)

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Informacije o radu LSCS LOVAČKA UDRUŽENJA 383 04.10.2022. 23:38
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 22
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,463
Najnoviji član: tijanalovkinja

Poslednje vesti
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,613,072 posete www.srbijalov.com